Új hozzászólás Aktív témák
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Aliról rendelt, lengyel raktárból GLS futárral küldött Anker Soundcore Motion Boom hangszóró vasárnapi rendelést követően csütörtökön meg is érkezett.
Nos túl nagy tesztnek nem vetettem alá, egy Genius SP-HF1250B-hez tudom hasonlítani, ugyanis ez a fő hangfalam.
Nagyon tetszik a hangzása, megtölti a teret hanggal. Talán a középtartomány üresebb, de engem nem zavar annyira mert a mély hangok megszállottja vagyok (BASS mode nagyon jól rásegít erre az élményre).
Doss SoundBox XL-hez tudom még hasonlítani, amit 1-2 éve 15k körül vettem, ez egy 10-essel került most többe, de jóval erősebb cucc, uh megéri váltani.
Összességében elégedett vagyok vele eddig, uh bátran ajánlom másoknak is, akik hasonló céllal keresnek hangszórót, mint én.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer.
Szép napot, kellemes hétvégét.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest