Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66 #10541 üzenetére
Minden relatív, mi a sok vagy kevés. Előtte envaya 150 volt, annak rossz volt az aksija, 10 percet se ment, ott normális volt, hogy powebank nélkül hozzá se nyúlok. Az előtt jbl clips, ott viszont nem is emlékszem, hogy valaha töltenem kellett volna. Kisarkítva persze. De bármikor kellett, bevethető volt. Én mondjuk ritkán használom, itthon soha, 2-3 hetente, de már kezdem megszokni, hogy rögtön power bank is kell hozzá. Ez amúgy pár órát elmenne aksiról.
Telefonkihangosításra ritkán használom, max ha hívnak zenehallgatás közben, de nekem elalvás után egy ilyen trallala a biztos ébredést jelenti. Úgyhogy utazás közben nem is kockáztatok, szép csendesen alszok el, max kicsit dudorászok...
.
Amúgy sosem fogok rájönni, hogy ennek mi értelme, hacsak nem el lehet adni a 80-as években ragadt usereknek, mint fícsör. Akkor volt nagy divat a 7 zenés kvarcóra és társai. Seven Melodyes!!! Woooow@(#10533) <Adamsky> már gondolkodtam rajta, hogy indítok egy posztot, amiben mindenki leírhatja a tapasztalatát, hogyan küzd a mindent elborító ledek és dallamok ellen.
Pl az amd gyári cpu hűtőventilátora is (nem viccelek, ez tényleg ilyen) világít!!! és "színejátszós, csodaszép" módon.
a világ egyik legfeleslegesebb dolga. És mivel nincs rajta a gép oldala, ha este töltök le, mindig rá kell dobnom egy pokrócot, különben fényárban úszik az egész szoba. A 4 usb-s gyorstöltőt meg szét kellett szednem és fekete zugsorcsövet melegíteni a 2 ledre, mert nem lehetett tőle aludni. Utazósnak vettem, szállodában az éjjeliszekrény fölött, szinte olvasni lehetett a fényénél. És el tudják adni, mint fícsör!!!! Az aliexpressen külön kiemelik. És az emberek az utcára tódulnak, és ünnepelnek. És hány ilyen sztorim van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest