Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66 #10541 üzenetére
Minden relatív, mi a sok vagy kevés. Előtte envaya 150 volt, annak rossz volt az aksija, 10 percet se ment, ott normális volt, hogy powebank nélkül hozzá se nyúlok. Az előtt jbl clips, ott viszont nem is emlékszem, hogy valaha töltenem kellett volna. Kisarkítva persze. De bármikor kellett, bevethető volt. Én mondjuk ritkán használom, itthon soha, 2-3 hetente, de már kezdem megszokni, hogy rögtön power bank is kell hozzá. Ez amúgy pár órát elmenne aksiról.
Telefonkihangosításra ritkán használom, max ha hívnak zenehallgatás közben, de nekem elalvás után egy ilyen trallala a biztos ébredést jelenti. Úgyhogy utazás közben nem is kockáztatok, szép csendesen alszok el, max kicsit dudorászok...
.
Amúgy sosem fogok rájönni, hogy ennek mi értelme, hacsak nem el lehet adni a 80-as években ragadt usereknek, mint fícsör. Akkor volt nagy divat a 7 zenés kvarcóra és társai. Seven Melodyes!!! Woooow@(#10533) <Adamsky> már gondolkodtam rajta, hogy indítok egy posztot, amiben mindenki leírhatja a tapasztalatát, hogyan küzd a mindent elborító ledek és dallamok ellen.
Pl az amd gyári cpu hűtőventilátora is (nem viccelek, ez tényleg ilyen) világít!!! és "színejátszós, csodaszép" módon.
a világ egyik legfeleslegesebb dolga. És mivel nincs rajta a gép oldala, ha este töltök le, mindig rá kell dobnom egy pokrócot, különben fényárban úszik az egész szoba. A 4 usb-s gyorstöltőt meg szét kellett szednem és fekete zugsorcsövet melegíteni a 2 ledre, mert nem lehetett tőle aludni. Utazósnak vettem, szállodában az éjjeliszekrény fölött, szinte olvasni lehetett a fényénél. És el tudják adni, mint fícsör!!!! Az aliexpressen külön kiemelik. És az emberek az utcára tódulnak, és ünnepelnek. És hány ilyen sztorim van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest