- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- RAM topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10308 üzenetére
Hát minden esetre azért jó hogy Média Markban ki lehet a hangszórókat próbálni
Még pár éve voltam bent tesztelni őket, és hát sajnos az akkori Sony SRS szériát is végig teszteltem.
Szerintem is tök jó ez a online vásárlás, mert sokkal jobb készüléket is vehet az ember a pénzéért.
Ahogy elnézzem a Doss SOUND XL 20E alatt egy legjobb Budget hangszóró, Tronsmart helyet simán ajánlott. De Charge 4 helyet is ott a Anker Sound Motion plus.
Az XB 23 szerintem még igy akciósan kiemelkedő ajánalatt, főleg a fent emlitett hangszórók mellé rakva. De a hangszórók nagyrésze elveszti a létjogosultságát, főleg mióta az Anker kidobta azt a Super hangszórót!
Remélhetőleg egyre többen vesznek majd a feltörekvő márkáktól, igy majd talán a többi gyártó észhez kap hogy nagy érdemben fejlődést érjenek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory:Nikke
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest