Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10308 üzenetére
Hát minden esetre azért jó hogy Média Markban ki lehet a hangszórókat próbálni
Még pár éve voltam bent tesztelni őket, és hát sajnos az akkori Sony SRS szériát is végig teszteltem.
Szerintem is tök jó ez a online vásárlás, mert sokkal jobb készüléket is vehet az ember a pénzéért.
Ahogy elnézzem a Doss SOUND XL 20E alatt egy legjobb Budget hangszóró, Tronsmart helyet simán ajánlott. De Charge 4 helyet is ott a Anker Sound Motion plus.
Az XB 23 szerintem még igy akciósan kiemelkedő ajánalatt, főleg a fent emlitett hangszórók mellé rakva. De a hangszórók nagyrésze elveszti a létjogosultságát, főleg mióta az Anker kidobta azt a Super hangszórót!
Remélhetőleg egyre többen vesznek majd a feltörekvő márkáktól, igy majd talán a többi gyártó észhez kap hogy nagy érdemben fejlődést érjenek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Plazma TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xbox Series X|S
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest