Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Czimby #10104 üzenetére
Bluetooth Lautsprecher Tribit XSound Go [Upgraded] 16W
Amit linkeltem neked ha rákatintasz igy irja. Nem az én készülékemben van a hiba.Gondoltam leirom, azért olyan nagy különbségekre nem kell számitani. A Tribit jó minőségü hangfalakat gyárt, Xsound Go és a Surf egyaránt a Earfun Go méret és suly csoportja.
Most nem akarom az Earfunt se agyon dicsérni, még Tribitet nem hallottam. De oluv tesztjében az ugraded verzió sokkal szebben szólt.
Ahogy elnézzem a Tribit Surf is teljesen jó hangszóró lett, egy tesztben az magas hangok szebben jöttek ki mint az EarFU-góból.Nem kell ezt annyira túl parázni, amiket linkeltem hangszórók mindegyik szépen szól és minőségi hangzást nyújt.
Ha Tronsmart lenne köztük akkor megérteném hogy félsz
T6 torz mélyei ota nekem is voltak álmatlan éjszakáaim!
De a T6 MAX is valahogy kizárolag a mély hangokra koncentrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest