Hirdetés
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Czimby
üzenetére
Bluetooth Lautsprecher Tribit XSound Go [Upgraded] 16W
Amit linkeltem neked ha rákatintasz igy irja. Nem az én készülékemben van a hiba.Gondoltam leirom, azért olyan nagy különbségekre nem kell számitani. A Tribit jó minőségü hangfalakat gyárt, Xsound Go és a Surf egyaránt a Earfun Go méret és suly csoportja.
Most nem akarom az Earfunt se agyon dicsérni, még Tribitet nem hallottam. De oluv tesztjében az ugraded verzió sokkal szebben szólt.
Ahogy elnézzem a Tribit Surf is teljesen jó hangszóró lett, egy tesztben az magas hangok szebben jöttek ki mint az EarFU-góból.Nem kell ezt annyira túl parázni, amiket linkeltem hangszórók mindegyik szépen szól és minőségi hangzást nyújt.
Ha Tronsmart lenne köztük akkor megérteném hogy félsz
T6 torz mélyei ota nekem is voltak álmatlan éjszakáaim!
De a T6 MAX is valahogy kizárolag a mély hangokra koncentrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest