- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
Beni2360 #126 üzenetére
Régóta. Oda is írjak hogy vámmentes. Én is ott vettem.3nap alatt ide is ért. Nyomkövetőt is küldtek. Semmi gond nem volt. Németből vettem. Gondolom ott van eu raktár. Néz szét jobban.
Én ott találtam legolcsóbban mikor vettem. 43000 sikerült mind 2 telefont. Úgy másfél hónapja + 3100 házhoz szállítás. Én így vettem -
kovacsbali
csendes újonc
-
-
-
tpeti810203
csendes tag
saját töltője igen! Nem a viberrel van a gond. Én még nem is használtam rajta. kikapcsolt állapotba tölt szépen. Éjjelre kb 9 óra alatt 6%ot eset bekapcsolt állapotba. Most dugtam rá töltőre 9:55kor 10:02re majdnem 9% már rá ment kikapcsolt állapotba. Bekapcsolom és hozzá se nyúlok mégse mozdul.
Mindegy én most ezzel nem foglalkozok. Majd beszerzek egy olyan töltőt. -
-
tpeti810203
csendes tag
Majd ma este fog hazajönni a párom. Még nem tudtam neki megnézni. Annyit tudok, Hogy úgy kb 60%ig nincs semmi baj. Onnantól kezdve viszont nagyon gyorsan merül. Vagy ki is kapcsol. Mobilnet bevan kapcsolva rajta. Majd este megnézem. Azt holnap vagy kedden leírom mire jutottam.
-
tpeti810203
csendes tag
reggel elkezdtük tesztelni a telefont. Viberen irkált vele mobilnettel. úgy kb 3-4 percenként eset 1 % ot
Azt később( úgy kb 5-6órával) mikor kb 60 % körül volt a telefon aksija fellépet facebookra. mobilnettel, akkor hirtelen lement 30 % körülire. Majd 2 másodpercenként ment lefele az aksi szintje.
Gondoltam újra rakom majd az androidot. Hátha segít.
viber és a facebookos -
tpeti810203
csendes tag
Felhívtuk a szervizt! Azt mondták meglehet csinálni. Szóval nincs para.
Másik amire a párom panaszkodik, hogy nagyon gyorsan lemerül. Valami ötlet mi meriti le ilyen gyorsan?
Este 100% bol reggelre 50 % körül lett. Ugy hogy se wifi se mobilnet se gps nem volt bekapcsolva.
Valami nagyon meríti. Gondoltam le rootolom neki hátha lehet segíteni rajta.
Vagy lehet bevan kapcsolva valami neki a menübe amitől ilyen gyorsan merülmost irja, hogy 70%-ról lement neki 0-ra és ki is kapcsolt. Powerbank-kal tölti.
Ez nem normális. -
-
Thony.80
tag
Mint olvashatod sikerült megoldnom, de úgy hogy nem a media-ba kell létrehozni azt a könyvtárat (nekem nincs SD kártyám). Amiket meg problémaként soroltam fel, én is meg tudtam oldani, de korábban ezekhez nem kellett külső program.. :S
A rootolás nekem mindenképp kellett, más okból is. -
Thony.80
tag
Na, utánanéztem egy kicsit, létező probléma lolipop-on, nem a telefon egyedi hibája. Lényeg, ha fent van egy fájlkezelő (mondjuk Totalcommander, mint nekem), akkor a csengőhang beállításnál rákérdez, hogy mit nyisson meg. Ha a TC-t választom, tudok tallózni mappák közt, és bárhonnan ki tudom választani az mp3-at (amiből le is játszik valamennyit). De nem állítja be csengőhangnak (érdekes, hogy az értesítési hangot, ami szintén mp3 gond nélkül elfogadja).
2 megoldást látok, hogy át kell konvertálnom ogg-be, vagy a másik, hogy túl nagy a fájl neki (9,5 Mb). Valahol olvastam, hogy másnak megjavult, ha kitörölte a szóközöket (nálam ez se vezetett megoldásra)Kérdés neked mi a csengőhangod? (kiterjesztés, méret)
Nem értem egyébként a guglit, ezek visszalépések, 4.x androidban simán ment ugyanez az mp3, ráadásul az akksi százalékkijelzését is kivették, ahhoz is trükközni kell és az alapértelmezett programokat se lehet már egyesével beállítani, állandóan alapra kell az egészet visszaállítani.. (hozzáteszem mégegyszer, nem a telefon hibája, az opredszer ilyen "szar"..)
SZERK:
A megoldás:
Ide kell létrehozni a "Ringtones" könyvtárat (NEM a media-n belül!): /storage/emulated/0
így már benne lesz a listában, kiválasztható és el is fogadja![ Módosította: mobal ]
-
-
Thony.80
tag
Nekem nincs benne SD kártya. A Belső memóriára másoltam (ahogy az ezelőtti telefonomnál volt) Most se fogadja el úgymond (érdekes, amikor kiválasztom egy rövid részletet lejátszik belőle). NEm tudom mi lehet a gond, lehet a rootolás miatt?
GPS nagyon durva. Tetőtéri szoba legbelső részénél ülök és jelet fog 5 másodperc alatt és pontosan bemért.
-
-
Thony.80
tag
A telefon melegedésére gondoltam. Ugye ebbe nem lehet csak úgy akksit cserélni, nem szívesen nyírnám ki fél év alatt gyors töltéssel.
Tehát ha jól értem, mindkét kártya bent van és nem is enged nagyobb sebességet választani? Esetleg a szolgáltatót kérdezd meg, hogy lehet-e egyáltalán 4g-vel egyszerre 1 készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest