- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes újonc
Nekem is melegszik a teteje hátul. Még jó hogy fémkeretes és elvezeti a hőt
Meg a hangja se tul jól szól.
De árérték arányba tényleg jó.
Csengöhangról meg annyit hogy hogy Zenelejátszot megnyitni, és ott a zenét kiválasztani és ott kell választani a csengöhangnak kiválasztást. -
kovacsbali
csendes újonc
Kitudom választani, be is rakja a csengöhangot, és mikor a csengöhangeröt probálom akkor is az szolal meg, de ha hív valaki akkor nem az szól.
Kiprobáltam hogy csak egy embernél állitom be, akkor annál az szólalt meg,de ha másik számrol csörgetnek meg, és utána ujra arrol akire beálitottam, akkor annál megint semmi csengöhang se lesz. Söt mikor beálitottam és ujrainditottam a telot akkor is kitörlödik és nem szol semmi. -
Beni2360
félisten
Thony.80
(lelkes újonc)
Sehogy, rootolni kell és törölni (átnevezni) a boot zenefájlt. De ez haladóknak javasolt csak.
Ez azért nem igaz mert egyszerűen le kell tőlteni a playrol a: All-in-one-touch nevü egészen ügyes sok mindenre használható magyar nyelvü progit (nekem minden készülékemen fent van) és abban egyebek közt le lehet tiltani. Nagyon sok kiegészítője stb van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest