- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes újonc
Nekem is melegszik a teteje hátul. Még jó hogy fémkeretes és elvezeti a hőt
Meg a hangja se tul jól szól.
De árérték arányba tényleg jó.
Csengöhangról meg annyit hogy hogy Zenelejátszot megnyitni, és ott a zenét kiválasztani és ott kell választani a csengöhangnak kiválasztást. -
kovacsbali
csendes újonc
Kitudom választani, be is rakja a csengöhangot, és mikor a csengöhangeröt probálom akkor is az szolal meg, de ha hív valaki akkor nem az szól.
Kiprobáltam hogy csak egy embernél állitom be, akkor annál az szólalt meg,de ha másik számrol csörgetnek meg, és utána ujra arrol akire beálitottam, akkor annál megint semmi csengöhang se lesz. Söt mikor beálitottam és ujrainditottam a telot akkor is kitörlödik és nem szol semmi. -
Beni2360
félisten
Thony.80
(lelkes újonc)
Sehogy, rootolni kell és törölni (átnevezni) a boot zenefájlt. De ez haladóknak javasolt csak.
Ez azért nem igaz mert egyszerűen le kell tőlteni a playrol a: All-in-one-touch nevü egészen ügyes sok mindenre használható magyar nyelvü progit (nekem minden készülékemen fent van) és abban egyebek közt le lehet tiltani. Nagyon sok kiegészítője stb van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest