- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti810203
csendes tag
Ha már itt tartunk nekem van egy felesleges tokom xtouchra. Teljesen új kb 1percig volt fent a párom teloján mire rájött, hogy neki nem kell. Kihajthatós áttetsző kék Szinű. Akinek kell írjon privit. Bpi vagyok. postázni nem fogom. Érte jön az illető ha kell.
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
Eddina1995 #171 üzenetére
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
nagyarcz #170 üzenetére
nekem is voltak problémáim a telefon merülésével! Én felraktam a battery saver nevű programot. Netet átraktam 3G-re És az értesítéseket kikapcsoltam. Így már egész jól bírja. Persze függ, hogy ép mit csinálsz rajta. Régi samsung galaxy core lte telomhoz képest tovább bírja már. Persze mindennap kell tölteni. De ha nem nyomkodom és nem is kell elővennem akkor pl 100% estére lemegy úgy 88-90 % ra. Próbáld ki amiket leírtam. Hátha neked is bejön!
-
tpeti810203
csendes tag
kipróbáltam ezt a csengőhang dolgot. letöltöttem egy mp3 fájlt. Rámentem a zene alkalmazásba rányomtam felhasználás csengőhangként. magamra csörögtem és a letöltött zenén szólalt meg. A telefon memória főoldalára raktam. utánna fogtam rámásoltam sd kártya szintén főoldalára telefon memóriából meg töröltem. megint beállitottam a zene alkalmazással csengőhangnak. Megcsörgettem magam. És szintén az 5Mb os mp3 zene szólalt meg.
Zene alkalmazással próbáljátok meg beállítani. Párom teloján is megy. Neki meg azt van fent sok zenéje. És bármelyikkel megy. Mert sűrűn változtatja
Ráraktam a teló sd kártyájára egy 192Mb-os mp3 zenét. Szintén zene alkalmazás felhasználás csengőhangként. Magamra csörgettem és a 192Mb-os zenén szólalt meg -
tpeti810203
csendes tag
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #132 üzenetére
nem. minek?
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #130 üzenetére
ma én is lerootoltam. De nem az itt leírt módszerrel!
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #128 üzenetére
Nem azért de én is próbáltam úgy ahogy ott levan írva és sehogy nem sikerült nekem se. Bár én csak rootolni akartam
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
Beni2360 #126 üzenetére
Régóta. Oda is írjak hogy vámmentes. Én is ott vettem.3nap alatt ide is ért. Nyomkövetőt is küldtek. Semmi gond nem volt. Németből vettem. Gondolom ott van eu raktár. Néz szét jobban.
Én ott találtam legolcsóbban mikor vettem. 43000 sikerült mind 2 telefont. Úgy másfél hónapja + 3100 házhoz szállítás. Én így vettem -
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #113 üzenetére
Bocsi most látom hogy ezeket már megcsináltad
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
azt nem írtam le, hogy kikapcsolt állapotban legyen a telefon. úgy nyomd a hangerő fel+ bekapcsoló gombot. És azért legyen feltöltve. legalább 50%on
hangerő gombokkal tudsz navigálni bekapcsoló gombbal aktiválod. ha végzet akkor reboot. És vársz türelmesen amíg elindul. -
tpeti810203
csendes tag
válasz
gyári adatok visszaállításával próbálkoztál már?
Vagy próbáld ki a factory resetet
lépj be a recovery menübe ( hangerő fel és a bekapcsolás gomb egyidejű megnyomásával amíg elő nem jön a recovery menü. majd menü gomb a telefonon. És ott factory reset.
Én ezzel próbálkoznék első körbe. -
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #98 üzenetére
jó sok volt a vám. Probáld meg visszaküldeni. Bár kinába macerás. Meg ugye időigényes
Én németből rendeltem 2 bluboo xtouch telót. És az egyikkel gond volt. Irtam az eladónak persze küldtem képet is a telóról. Megkérdezte csere vagy a pénzt küldje vissza. Mondtam csere. Feladtam postán elküldtem neki a csomagkövetést, másnap jott az e-mail, hogy ő is feladta a csere telót. Meg is érkezett 3nap múlva és azóta nincs is gond vele.
Ja és a postaköltséget is visszautalták. Szóval tök ingyen volt a csere.
Amúgy nálam az aksi felpúposodottSztem unióból olcsóbban megkaptad volna. Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa.
-
tpeti810203
csendes tag
Valaki tudja, hogy az android 6.0 mikor fog érkezni a telóra?
-
-
tpeti810203
csendes tag
Tegnap megjött a csere bluboo! Visszakaptam a postaköltséget is már. Szóval nem került semmibe az egész.
-
tpeti810203
csendes tag
Írtam a német eladónak a telefon miatt. Azt írta küldjük vissza és kicseréli vagy visszaadja a pénzt. Úgyhogy visszaküldük, hogy cserélje ki.
Ha már két telefont is vettünk tőle.
Az én telom viszont most már jól tölt. 22:30kor volt 12%on 1órával késöbb bekapcsolva 75%. Csak bekellett járatni. -
tpeti810203
csendes tag
saját töltője igen! Nem a viberrel van a gond. Én még nem is használtam rajta. kikapcsolt állapotba tölt szépen. Éjjelre kb 9 óra alatt 6%ot eset bekapcsolt állapotba. Most dugtam rá töltőre 9:55kor 10:02re majdnem 9% már rá ment kikapcsolt állapotba. Bekapcsolom és hozzá se nyúlok mégse mozdul.
Mindegy én most ezzel nem foglalkozok. Majd beszerzek egy olyan töltőt. -
-
tpeti810203
csendes tag
Mellesleg ma én is megkaptam a bluboo telefonomat. Az enyémmel különösebben nincs gond. Annyit vettem észre hogy bekapcsolt állapotba nagyon lassan tölt. Ha meg még közbe nyomkodom is akkor csökken az akku szintje ahogy tölt. Viszont ha kikapcsolom akkor pillanatok alatt 50 % ra töltött.
-
tpeti810203
csendes tag
Újra raktam az androidot a párom teloján! Ugyanaz. Még mindig gyorsan merül. Valszeg bepúposodott az aksija. És a kijelző is azért jött fel rajta.
Holnap elviszi egy kínai telefon szervizbe. Remélem tudnak vele mit csinálni! -
tpeti810203
csendes tag
Majd ma este fog hazajönni a párom. Még nem tudtam neki megnézni. Annyit tudok, Hogy úgy kb 60%ig nincs semmi baj. Onnantól kezdve viszont nagyon gyorsan merül. Vagy ki is kapcsol. Mobilnet bevan kapcsolva rajta. Majd este megnézem. Azt holnap vagy kedden leírom mire jutottam.
-
tpeti810203
csendes tag
reggel elkezdtük tesztelni a telefont. Viberen irkált vele mobilnettel. úgy kb 3-4 percenként eset 1 % ot
Azt később( úgy kb 5-6órával) mikor kb 60 % körül volt a telefon aksija fellépet facebookra. mobilnettel, akkor hirtelen lement 30 % körülire. Majd 2 másodpercenként ment lefele az aksi szintje.
Gondoltam újra rakom majd az androidot. Hátha segít.
viber és a facebookos -
tpeti810203
csendes tag
Felhívtuk a szervizt! Azt mondták meglehet csinálni. Szóval nincs para.
Másik amire a párom panaszkodik, hogy nagyon gyorsan lemerül. Valami ötlet mi meriti le ilyen gyorsan?
Este 100% bol reggelre 50 % körül lett. Ugy hogy se wifi se mobilnet se gps nem volt bekapcsolva.
Valami nagyon meríti. Gondoltam le rootolom neki hátha lehet segíteni rajta.
Vagy lehet bevan kapcsolva valami neki a menübe amitől ilyen gyorsan merülmost irja, hogy 70%-ról lement neki 0-ra és ki is kapcsolt. Powerbank-kal tölti.
Ez nem normális. -
tpeti810203
csendes tag
Sziasztok! Párom végre megkapta a bluboo telefonját.
Olyan kérdésünk lenne, hogy a főoldalon lévő google keresőt el lehet e tüntetni valahogy?
És még azt vettük észre, hogy a kijelzőjén egy kicsit elengedett (valszeg) a ragasztó.
Párom fél hogy belefog menni a kosz. Ezt lehet valahogy orvosolni? Tud valaki szervízt aki ilyen telókat javítanak? -
tpeti810203
csendes tag
sziasztok! párommal ilyen telefont készülünk venni magunknak. lenne egy kérdésem hozzátok! van benne gyroscope? valahol azt írják van, máshol meg azt látom, hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest