- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
Na, utánanéztem egy kicsit, létező probléma lolipop-on, nem a telefon egyedi hibája. Lényeg, ha fent van egy fájlkezelő (mondjuk Totalcommander, mint nekem), akkor a csengőhang beállításnál rákérdez, hogy mit nyisson meg. Ha a TC-t választom, tudok tallózni mappák közt, és bárhonnan ki tudom választani az mp3-at (amiből le is játszik valamennyit). De nem állítja be csengőhangnak (érdekes, hogy az értesítési hangot, ami szintén mp3 gond nélkül elfogadja).
2 megoldást látok, hogy át kell konvertálnom ogg-be, vagy a másik, hogy túl nagy a fájl neki (9,5 Mb). Valahol olvastam, hogy másnak megjavult, ha kitörölte a szóközöket (nálam ez se vezetett megoldásra)Kérdés neked mi a csengőhangod? (kiterjesztés, méret)
Nem értem egyébként a guglit, ezek visszalépések, 4.x androidban simán ment ugyanez az mp3, ráadásul az akksi százalékkijelzését is kivették, ahhoz is trükközni kell és az alapértelmezett programokat se lehet már egyesével beállítani, állandóan alapra kell az egészet visszaállítani.. (hozzáteszem mégegyszer, nem a telefon hibája, az opredszer ilyen "szar"..)
SZERK:
A megoldás:
Ide kell létrehozni a "Ringtones" könyvtárat (NEM a media-n belül!): /storage/emulated/0
így már benne lesz a listában, kiválasztható és el is fogadja![ Módosította: mobal ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest