Hirdetés
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
ARMYVZ - nekem nincs gond a bejövő hanggal, ha erre gondoltál. pedig nagyot halló vok.
A hívó fél sem panaszkodott, hogy rosszul hallana.
---------------------------------------------------
Én beraktam egy sd kártyát és azon volt a kedvenc csengő hangom. Kikerestem és máris megy. Ha jól emlékszem magától átmásolta a többi közé, de ezt még meg kell néznem.Igen ott van.
-----------------------------------------------------
Ma kipróbáltam a mobil netemet igaz preferált 4G-re van állítva de csak 3G lát de elég gyors volt.
Kapcsolat a kocsiban a kihangosítóval is simán ment és a telefonálás is tiszta akadásmentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest