-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #135 üzenetére
Kiváló! Bár mikor a topik készült, a Kingoroot még nem volt kompatibilis. Illetve a flashelhető rom-okhoz még mindig az a módszer való, ami a leírásban van (nem csak rootoláshoz jó).
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
tpeti810203 #131 üzenetére
Na az jo :-) rom ot is teszel majd rá?
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
tpeti810203 #129 üzenetére
Na szép! Akkor hiába szenvedünk vele ha neked se sikerül. De nemtom hogy csinálta ma unokatesom, de root jo lett. Utánna nagynehezen telon programokk letöltésével play áruházbol, azzal sikerült recovery-zni. De sajna rom ot még mindig nem tudjuk rátenni. Probáltuk recovery bol, sd kártyárol betölteni, de kéri a "md5" file t. De az nincs. És hiába néztem meg vagy 8 rom-t. Egyikbe sincs ez a file, igy nem tudjuk telepíteni. Esetleg valaki nemtud olyan rom-ot amibe szerepel "md5" file?
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #125 üzenetére
És mióta van az ebyon eu-ból szállitás? jó látom ez Németből van de várd ki a végit az árnak. És nem tudni mennyi a minimál ár mert az is van.
Különben is ezek komolytalan dolgok én még itthon is kerülöm a licites dolgokat mert az egészségem többet ér. -
darts0
csendes tag
válasz
tpeti810203 #111 üzenetére
"Sztem unióból olcsóbban megkaptad volna. Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa."
Ez engem is érdekelne! Megosztanád a beszerzési forrást?
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #111 üzenetére
Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa. -esetleg egy linkel megtámogathatnád a kijelentésedet.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #96 üzenetére
Minek még ez sem tökéletes?
Szerintem meg nem fog jönni nagyon hanyagolják. -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #82 üzenetére
Aranyozott keretbe kell az illetőt rakni. Ilyet még az elmúlt 5 év alatt nem tapasztaltam.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #80 üzenetére
Gratula, és minden ok rajta?
-
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #77 üzenetére
Ha boltból vásároltad paypal-al, csak úgy nem fogod visszakapni a pénzedet, hanem visszatérítési eljárást fognak nyitni és mindkét félnek kell bizonyítani az igazát. Ha az eladóval már megbeszélted a dolgot, akkor ilyet nyitni elég bunkó dolog, ráadásul a későbbi lehetőséget (ha pl nem javítja vagy nem reagál semmit) ellövöd. Tehát csak ésszel.
A töltésről meg annyit, hogy valóban gyorsan merül a teló, rootolni kell és a fölös programokat le kell szedni (saját felelősségre, leírás az összefoglalóban!), illetve ki lehet lőni az automatikusan induló progikat is. Másrész takarítgatni kell illetve nem szabad 50-60%-nál lejjebb engedni, mert onnan lassan tölt fel (legalábbis én így tapasztaltam). Blitzwolf töltőt én is vettem, de nem tapasztaltam gyorsabb töltés a gyári töltőhöz képest, lévén trükkös a marketing, valójában NEM tud Fast charging-ot a teló, csak "gyorsan" lehet tölteni (smart quick charge). -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #77 üzenetére
Közben lefeküdtem, örülök, hogy megtaláltad a megoldást.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #74 üzenetére
ha paypallal fizettél vissza tudod igényelni paypalltól a visszaszállítási díjat.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #71 üzenetére
Saját töltő és saját vezeték amit mellé adtak? Habár az én töltőmet még ki sem csomagoltam. Nekem Blitzwolf 2.4 töltőm van azt használom és max 1.5 ó alatt feltölti. Na felrakom a viber megnézem nálam.
Miért nem próbáljátok meg a WhatsApp progit,sokkal gyorsabb -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #68 üzenetére
Akkor valami olyan progit teszel fel ami nagyon energia igényes, vagy nem szereti a telefon.Nálam ilyen nincs
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #66 üzenetére
Újra raktam az androidot - ezt a telot vissza kellene küldeni. vagy nem lehet?
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #62 üzenetére
Mitől esett 40% az aksi szintje 5-6 órával később?
Megnézted mi fogyasztotta le?
Ott valami zabálja az aksit.Nekem fent van a Baterry Doktor az megmutatja mi zabálja és le is kapcsolja ha engeded. Egy gyári vissza állítás és aztán újból megnézni, hogy mi van és elkezdeni a szokásos dolgokat vissza rakni egyenként és figyelni az aksi állapotát.A Viber köztudott zabagép.
Azért én még nem nyúlnák a droidhoz, van valami amire lecserélnéd? -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #60 üzenetére
nekem egyszer csinálta, hogy nagyon melegedett a hátulja le volt téve. Kikapcs és bekapcs után leállt a melegedés aztán egyszer sok ide oda ugrálás után letéve újból. Össze akadt két app és ezért melegedet és ebből kifolyólag merült is pihenő állapotban. Azóta finomabban bánok vele és semmi hasonló.Folyamatos használat mellett esténként fel kell tölteni az nem vitás.Érdemes éjjelre vagy egy újra indítást beiktatni, vagy kilőni mindent és akkor megfigyelni a reggelre való merülést. Nálam nincsen. Reggel az akunál nem lehet megnézni, hogy mi merítette? Ott szokott lenni %-os használati kimutatás. Nekem nincs rajta root nem érzem a hiányát.
Azért az eladótól érdemes volna egy kis pénzmagot a hiba miatt vissza kérni. Na de ennél jobb fényképpel. -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #58 üzenetére
Nekem az Apex launcher van fent és abban csak hosszan rányomsz a keresőre és máris látod, hogy el lehet távolítani.
A ragasztás már húzós dolog, vagy elviszed egy komolyabb szervizbe vagy csere. Ennek a vége beszínesedés lesz és csak gubanc.
Az egy speciális sajtolási technikával készül és nem ragasztással, de szvsz majd a szervizben is ezt fogják mondani.Kár érte. -
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #53 üzenetére
Kipróbáltam 2-3 progival, ezek vannak:
- Accelerometer
- Proximity sensor
- Light intensity
- Orientation sensor
- Magnetic field sensorGyroscope sajnos nincs benne, legalábbis a teszterek szerint.
Egyébként pedig: http://www.bluboo.com.cn/xtouch_p.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest