-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #190 üzenetére
Tilos a hirdetés.
Mellesleg újonnan vettem most még egyet 36-ért.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #190 üzenetére
Hirdetni fórum oldalakon nem szabad csak a hirdetési rovatban.
-
darts0
csendes tag
válasz
kovacsbali #146 üzenetére
AirDroid-dal is tudsz csengőhangot és jelzőhangot állítani, a wes felületén kapcsolódás után.Én azzal szoktam, ha nem lehet kiválasztani a telóból.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #149 üzenetére
Próbáld meg újból kiválasztani a bemásolt filet, megcsörgetni a telefont és utána újra indítani. Nekem működik. Ha nem jön meg az újra indításnál akkor ismételten keresd meg de már a többi közt kellene lennie és onnan engedélyezd újból.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #146 üzenetére
Valaki tudja hogylehet berakni saját zenét (pl mp3-t) csengőhangnak?
Hát nem tudom miért nem használjátok a keresőt? Igen csak rövid még a topik csak 146 hsz van
De én megkerestem neked magamat. -
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #132 üzenetére
nem. minek?
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #130 üzenetére
ma én is lerootoltam. De nem az itt leírt módszerrel!
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #128 üzenetére
Nem azért de én is próbáltam úgy ahogy ott levan írva és sehogy nem sikerült nekem se. Bár én csak rootolni akartam
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #123 üzenetére
Kikapcsolva élet veszély nekem egy 7" tablettem bánta.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #119 üzenetére
USB hiba keresés be van kapcsolva?
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #113 üzenetére
Kikapcsolt állapotban dugtad rá a telót a gépre? Ekkkor kéne felraknia a drivereket.
Ha nem megy, én megpróbálhatom megcsinálni, de az nem lesz ingyen .
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
Bocsi most látom hogy ezeket már megcsináltad
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
azt nem írtam le, hogy kikapcsolt állapotban legyen a telefon. úgy nyomd a hangerő fel+ bekapcsoló gombot. És azért legyen feltöltve. legalább 50%on
hangerő gombokkal tudsz navigálni bekapcsoló gombbal aktiválod. ha végzet akkor reboot. És vársz türelmesen amíg elindul. -
tpeti810203
csendes tag
válasz
gyári adatok visszaállításával próbálkoztál már?
Vagy próbáld ki a factory resetet
lépj be a recovery menübe ( hangerő fel és a bekapcsolás gomb egyidejű megnyomásával amíg elő nem jön a recovery menü. majd menü gomb a telefonon. És ott factory reset.
Én ezzel próbálkoznék első körbe. -
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #98 üzenetére
jó sok volt a vám. Probáld meg visszaküldeni. Bár kinába macerás. Meg ugye időigényes
Én németből rendeltem 2 bluboo xtouch telót. És az egyikkel gond volt. Irtam az eladónak persze küldtem képet is a telóról. Megkérdezte csere vagy a pénzt küldje vissza. Mondtam csere. Feladtam postán elküldtem neki a csomagkövetést, másnap jott az e-mail, hogy ő is feladta a csere telót. Meg is érkezett 3nap múlva és azóta nincs is gond vele.
Ja és a postaköltséget is visszautalták. Szóval tök ingyen volt a csere.
Amúgy nálam az aksi felpúposodottSztem unióból olcsóbban megkaptad volna. Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa.
-
nandris
aktív tag
válasz
kovacsbali #107 üzenetére
Z-Device Test. letölthető a play áruházból.
Gondolom próbáltad újraindítani. -
nandris
aktív tag
válasz
kovacsbali #104 üzenetére
Felül a vaku melletti ikont próbáltad nyomkodni? Azzal fordul vissza a hátsóra. 2.Teszt programmal nézd meg, hogy látja e a hátsó kamerát.
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #101 üzenetére
Meg kell próbálni akkor letölteni a gyári szoftverét és úgy frissíteni, az összefoglalóban találsz infót.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #101 üzenetére
Nincs több ötletem talán itt érdeklődjél.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #98 üzenetére
Tegyél fel egy másik appot az áruházból és avval is teszteld le. Nézzél körül melyiket ajánljál pl a dual topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest