-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Valakinek működik az OTP smart bankja? Nálam meghalt a frissítés óta és nem enged belépni rootra hivatkozva, holott nem rootolt a gép.
-
Frutty77
újonc
Sziasztok! 2 hónap várakozás után végre megérkezett az én Bluboom is
DE! Valamiért nem töltődik..Mit tehetek? Vessek rá keresztet? Valami okosság létezik erre?
Próbáltam a küldött töltőjével konnektorról egész este,nem töltött tovább merült,azátn a laptopra dugva,semmi..szerintem totál lemerült,de most visszadugtam a konnektorra és csak rezeg
HELP! -
slake87
csendes tag
-
Thony.80
tag
Mármint a 1,5 A-es töltőre gondolsz? Az amper a töltőnél mindegy (azaz mégse, a szükséges minimumot el kell érje), mert nem a maximumot veszi fel a készülék, hanem csak amennyi szükséges. Mostanában 2 A-essel töltöm (ennyi az ajánlott a vezetéknélküli töltéshez). Nyilván melegszik, de nem vészes mértékben.
-
Thony.80
tag
válasz
#90000640 #210 üzenetére
Én most vettem a 2-at (az elsőt leejtettem, tönkrement..)
37.000 volt, ilyen árkategóriában nem találsz mást, ami ezeket mind tudja:
- 3GB memória
- 4G
- wifi ac
- ujjlenyomatolvasóDe már nehezen beszerezhető megbízható webshopokból, újonnan én 2 hétig vadásztam rá.
A beígért képekkel meg majd jövök
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolkozom ezen a telefonon (is), de elég bizonytalan vagyok...
Teszt ugye (itt) még nincs, az eddigi fórum hozzászólások pedig nem is tudom.
A gyártó oldalán van fórum, blog, ez nekem nagyon pozitív, bár nagy pörgést nem láttam ott, nem igazán látok gyártói, admin válaszokat.Mennyire vagytok megelégedve a készülékkel, mennyire stabil, megbízható? Próbálok nem csak a negatív hozzászólásokból "táplálkozni", hiszen általában nem azok vannak itt, akik mindennel meg vannak elégedve.
Egyébként láttam képeken szép sötétkék hátlappal. Az konkrétan sötét kék változat, vagy csak emiatt a csillivilli hátlap miatt mindössze annak tűnik?
Szóval, megéri, nem éri egy olyannak, aki nem rootolgat? Aki lecserélte, mire, és azzal meg van e elégedve, vagy visszasírja?
Köszönöm!
-
dunc
nagyúr
Virtuális gyroscope elinditása lehetséges e? És hogyan?
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest