- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
Köszi az infót !
Nekem ennek az ellentétje, tehát csak akkor viszi a feliratokat, amikor .srt a file kiterjesztése, és mellette van ugye, ha benne akkor nem. Illetve 1 alkalommal lejátszotta, egy általan ismeretlen muxer csinálhatta, mert ha átfuttatom az mkvmerge-n, de nem változtatok rajta akkor már nem viszi a feliratot.
Mondjuk ez az uj 4,4-es mkvmerge nem tudom milyen lehet, talán 1 próbát megér.Merry Grinchmas
-
sensor060
aktív tag
Helló Laca !
Akkor ezek szerint amit írtál azt nagyon rosszul értettem.....
idézet:
"Ami viszont nagyon idegesít az az,hogy a feliratot csak úgy kezeli ha a feliratfájl mögött nincs az mondjuk-mármint ha külön van mellékelve-,hogy ".srt" vagy ".sub",hanem csak akkor ha ugyanaz az MKV fájl neve mint a feliraté..."Tehát ha benne van az mkv-ban akkor van feliratod ? Mert nekem megy úgy nincsen, de ez a lejátszóm hibája.
-
pumpika666
csendes tag
műszaki áruházban húztam le 9 évet, orionokból és milleniumokból szoktunk hegyeket építeni a raktárban a szervízesekből, annyit ért a sok szemét, de ez igaz sajnos a samsung, vagy az lg egyes lejátszóira is
lehet, hogy az orionod jól bírja, meg olvas mindent, de amikor már 10 méterekről backodtam be a raktárba a 72 órás cserés lejátszókat, mert minden második-harmadik nem olvasott be semmilyen lemezt...akkor nem voltam ilyen lelkes, mint most teaz hogy az alapján ítélsz meg egy lejátszót, hogy milyen formátumokat kezel, jellemző a magyar piacra, egy gépbe bele minden fost, minél olcsóbban(én sem vaok tele zsével, de sose legyen noname dvd-m)
dvd nézésre alig, de a régi vhs-korszakot idéző, két órás filmet 700 megába passzírozó divx-ek nézésére használni -
pumpika666
csendes tag
sztem ne sajnáld a zsetont, 20-30 ezerért vegyél egy médialejátszót, én is így tettem, amíg a magyar vonatkozású bd-ket nem kapom meg max 3ezerért, nincs értelme, hogy lejátszót vegyek, sajnos a jövedelmi viszonyaim nem engedik meg, hogy 2-3 filmért 10-15ezer pénzt kiadjak
külföldről meg nem tudok, nem is nagyon akarok rendelni, bonyolult ez nekem, meg nem is bízok senkiben, főleg a postában, akik képesek lenyúlni egy csomó előre kifizetett cuccost
nem véletlen, hogy pár cég nem küld nekünk(az országnak) semmit, ki vagyunk tiltva a rendszerükből -
sensor060
aktív tag
Helló Laca !
Az mkv az egy ronda, gépigényes, el*****ott formátum, emiatt aztán ezer sebből vérzik, és emiatt előfordulhat, hogy 1-2 ilyen file-t nem visz el 1-2 lejátszó. Próbáld meg ezeket a zűrös mkv-ket átfuttatni egy MkvMerge programon. Ez egy programcsomag, de benne van a MergeGUI is, azt inditsd majd el. Ki kellene szedned a nem kellő hangokat, feliratokat, és csinálni egy újabb file-t, és ezt kellene megpróbálnod, hátha így jó lesz.
Firmware-t mindenképpen érdemes a lejátszóban frissíteni. Ahogy látom az utolsó firm hozzá az 1.31-es, én itt néztem.Remélem tudtam segíteni!
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- OpenMediaVault
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest