- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpika666
csendes tag
ja, és 550, 560 és 570 is felejtős...
nem azért, mert olcsóbbak, hanem fórumokon olvastam pár véleményt vásárlóktól, gyakori lefagyásokra panaszkodtak, ami után áramtalanítás, újraindítás, szenvedés, szóval csak probléma volt
580-as nem véletlenül jött ki később, gondolom a hibákat megszüntették addigra -
pumpika666
csendes tag
műszaki áruházban húztam le 9 évet, orionokból és milleniumokból szoktunk hegyeket építeni a raktárban a szervízesekből, annyit ért a sok szemét, de ez igaz sajnos a samsung, vagy az lg egyes lejátszóira is
lehet, hogy az orionod jól bírja, meg olvas mindent, de amikor már 10 méterekről backodtam be a raktárba a 72 órás cserés lejátszókat, mert minden második-harmadik nem olvasott be semmilyen lemezt...akkor nem voltam ilyen lelkes, mint most teaz hogy az alapján ítélsz meg egy lejátszót, hogy milyen formátumokat kezel, jellemző a magyar piacra, egy gépbe bele minden fost, minél olcsóbban(én sem vaok tele zsével, de sose legyen noname dvd-m)
dvd nézésre alig, de a régi vhs-korszakot idéző, két órás filmet 700 megába passzírozó divx-ek nézésére használni -
pumpika666
csendes tag
válasz balage87 #130 üzenetére
firmwire frissítést meg kell próbálni, vagy bejön, vagy nem
sajnos a szaggatás, a hang késése gyakori probléma a bdripeknél, de ami érdekes, hogy a 3 éves sony dvd-íróm gond nélkül lejátsza 2-2.5 gigás bdrip-eket, a kb 2 éves lg lejátszó, amivel bnőmék kínlódnak, szaggat, késik a hang már az 1-1.5 gigás filmeknél is
-
pumpika666
csendes tag
amúgy ha vennék bd-lejátszót, akkor pana, sony, pioneer, denon lenne nálam a befutó, azért titokban gondolkodom ám főleg a pio és a pana gépein, de mint előbb írtam, bizonyos anyagi része miatt még várakozó állásponton vagyok...amúgy max jövőre érdemes még megvenni a bd-játszót, mert utána elkezdik önteni a gagyi, 10 dekás full műanyag gépeket, amiket az árverseny miatt a nagyok is le fognak követni, oda fogunk kijukadni, mint a dvd-vel vagyunk 2-3 éve, hogy normális minőségű lejátszók csak a felsőbb árkategóriákban lesznek a jobb gyártóknál is(pl sony, pana), v csak simán meg fog szűnni(samu, lg nem csinál gyakorlatilag értelmes lejátszót!)
ez csak az én véleményem, remélem senkit nem sértettem meg vele
-
pumpika666
csendes tag
sztem ne sajnáld a zsetont, 20-30 ezerért vegyél egy médialejátszót, én is így tettem, amíg a magyar vonatkozású bd-ket nem kapom meg max 3ezerért, nincs értelme, hogy lejátszót vegyek, sajnos a jövedelmi viszonyaim nem engedik meg, hogy 2-3 filmért 10-15ezer pénzt kiadjak
külföldről meg nem tudok, nem is nagyon akarok rendelni, bonyolult ez nekem, meg nem is bízok senkiben, főleg a postában, akik képesek lenyúlni egy csomó előre kifizetett cuccost
nem véletlen, hogy pár cég nem küld nekünk(az országnak) semmit, ki vagyunk tiltva a rendszerükből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest