- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senior tag
Meg is jött a 6700-es.!
Szinte mindent lejátszik! Azonnal csatlakozott a hálózathoz, látja a NAS-t és onnan is mindent olvas!
Kicsit zavaró, hogy csak angol menüje van, de nem gond!
Ami viszont elkeserített, hogy az "A" régiós lemezeket visszautasítja!
Ellenben a hátulján semmilyen régió kategoriára utaló piktogram sincs!
Szóval ez egy kicsi csalódás!
De a készülék maga super! Nem bántam meg! -
senior tag
válasz koncsik #9377 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Eldőlt a kérdés!
SONY BDP6700 lett a kiválasztott!
A Sony azt mondja, hogy elvileg ez a készülék nem érzékeny ezekre a Régió códokra, de természetesen vannak kivételek... (ez mindjárt gondoltam!)
Ki fog derülni és beszámolok róla hétfön! -
blakey
titán
Nekem nagyon tetszik, ebben a ketegóriában részemről a legajánlottabb.
Már értem mire gondolsz, létezik régiófüggetlen, de nálunk hivatalos forrásból nem kapható, legalábbis enyém 2-es meg B-s.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
S6700-am van de nem hinném, hogy régió független, nekem nem rémlik ilyesmi, mondjuk ez nem volt nálam szempont.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
senior tag
Kicsit körbejártam ezt a régió kód mizériát!
Azt olvastam , hogy a SONY DBP-S1700, DBP-S3700 és a DBP-S6700 lejátszók régió függetlenek!
Van esetleg valakinek ilyen?
Azt gondolom most, hogy a S6700 lesz a kiválasztott... -
blakey
titán
Szerintem szabadulj meg tőle és olyat vegyél amin van YT. Azon az LG-n soha nem lesz már YT.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kini
csendes tag
Sziasztok..Vettem egy LG Bd 6700-as lejátszót...most tapasztalom ki, eddig jónak néz ki, de van egy kis probléma...wifin át kapcsolódok az otthoni hálózatra, és a prémium programok között a lejátszón,nem találom a youtube-ot..sőt a gyári leírásban 13 db program van,ezek között a youtube is, de ezen csak 7..Elsődleges szempont volt, hogy a youtube tartalmakat tudjam nézni..frissítettem az lg honlapjáról a legújabb firmwaret, de az sem segített..valaki tudna nekem segíteni hogyan tudom a youtube-ot rávarázsolni? Köszönöm..
[ Szerkesztve ]
Jó gép ez a Yamada,aki mást mond nagy balga, nem kell ide más, Yamada az ász!
-
Joshi
titán
A kép felülete egyértelműen nagyobb lenne vetítésnél, de a kép minősége viszont kárpótol OLED esetén. 120"-os méretet nem is tudnék vetíteni, mert faltól falig 3,5m a távolság. Ez volt az első szempont amiért nem vágtam bele a vetítés témába, na meg a falak sötétítése is hátrányt jelentett nekem. Te a saját szemszögedből írtad azt, hogy hülyeség 1 milláért 65"-os tévét venni, pont azért kérdeztem vissza hogy mégis milyen vetítőt ajánlasz ami felveszi a versenyt egy OLED tévével. Azt eddig is tudtam hogy képméretben a vetítés nyer.
-
BBéci
legenda
A vászon rejtett tokban elhelyezhető, nálam nem úgy van, de szinte észrevehetetlen. A vetítő be van építve az U alakú könyvespolcba, azt is többször kellett látogatóknak mutatni, mert fel sem tűnt nekik, hogy ott van.
Te véded a saját álláspontodat, nincs azzal semmi baj, de ha a felületeket összehasonlítjuk [link], óriási a különbség és az élményfaktor is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Joshi
titán
Jó hát ez egyén függő, téged a kikapcsolt tévé zavar hogy ott van engem meg a vászon és a falról lelógó vetítő. Persze a nappalit nem is akarom tök sötétté tenni csak azért hogy mozizáskor valamennyire legyen kontrasztom. Nem vagyunk egyformák. Egyébként egy valamire való vetítő+vászon is kerül millába, és akkor még nem is beszéltem a 4K HDR-ről ha vetítésnél ez egyáltalán lehetséges. A 65" ~3m-ről azért már nem egérmozi.
-
BBéci
legenda
Olyan képminőségű nincs, de itt nem is volt arról szó.
Megkaphatnám két hétre tesztelésre a Panasonic csúcs OLED-jét, de alighanem visszautasítom, nem érdekel.
Azt írtam, hogy én inkább vetítőt vennék az árából, mert szerintem baromira nem ér még 700000 forintot sem egy 65 colos TV. Kikapcsolva durván uralja a szobát, bekapcsolva még mindig egérmozi egy 2.5 m széles vászonhoz képest.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Joshi
titán
A Blu-ray régiókódok:
A - United States, Canada and Asian
B - Europe, Australia and New Zealand.
C - Russia and IndiaFontos hogy állítható legyen a régiókód a lejátszóban, és hogy ne maradjon végleges egyik régió sem egy bizonyos idő után. Nem tudom biztosan, de lehet hogy ez ma már nem probléma a lejátszóknak.
-
MODERÁTOR
Az összefoglalóban csak ennyi van: “A Blu-ray lemezek is régió-kódoltak, de PC-n használt lejátszóprogramok között van amelyik megkerüli.”
Némely lejátszóhoz van custom firmware, ami megoldhatja ezt.
Sajnos olyan hivatalos (szervíz?) feloldó kódokkal, mint az első DVD játékosomnál, nem találkoztam BD player-eknél. De lehetnek...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
senior tag
Sziasztok!
Most kezdem kostolgatni ezt a Blu-ray kérdést!
Kinéztem egy lemezt amire azt írják, hogy codA az az amerikai nyomás!
Mennyire érzékenyek a mai lejátszók erre?
Van erre megoldás? -
blakey
titán
Nincs mit olvasnom, a H6500-s Blu-ray lejátszó és van olyanom, köze sincs az UHD Blu-ray lejátszókhoz.
-
blakey
titán
A H6500 Blu-ray lejátszó, az M7500 meg UHD Blu-ray lejátszó, nem egy kategória, előbbi felbontása max. 1080p, utóbbi meg 2160p.
-
cocka
veterán
-
Joshi
titán
Hirtelen milyen forgalmas lett a topik.
-
ftc
nagyúr
Blu-ray lejátszó vétel előtt állok.
Sztetek melyik jobb?
LG UP970
Samsung UBD-M7500/EN
Sony UHP-H1esetleg lejtszóként xbox one?
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek van-e tapasztalata az LG UP970 4k Blu ray lejátszóval kapcsolatban, milyen a képminősége, médialejátszó része, hálózaton pc-ről lehet-e tartalmakat elérni vele stb?
Köszönöm!
-
BBéci
legenda
válasz koncsik #9357 üzenetére
Itt a PH!-n van teszt a Sony A1-ről, olvasd el!
Sajtóbemutatón láttam azt a tévét, szuper, de az árából inkább vetítőt vennék és 2,5 m széles vásznon nézném a filmeket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
MODERÁTOR
Hát igen, öreg is vagyok, 3 gyerekem is van, túl sok topic-ot olvasok már így is... Elhatároztam, hogy amíg a jó öreg plazma bírja, nem foglalkozom kijelzőkkel. Fizikálisan sem férne más, a költözésünk nagyobb házba ugrott éppen. Azért az OLED-del tisztában vagyok, de nem követem naprakészen... A PS Vitám kijelzője OLED, ezzel előremutató voltam már évekkel ezelőtt
Nekem is furcsa, hogy ilyen nick-kel nem vagy jelen a Nintendo topic-okban. (CSAK VICCELEK!!!!!)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Joshi
titán
válasz koncsik #9354 üzenetére
"Még érdekelne, hogy a Sony jobb végerdményt hozott ki vajon ugyanabból az OLED képernyőből, mint az LG? vagy LG nem is csinált belőle TV-t?"
Ha érdekel a házimozi, akkor számomra furcsa hogy még a plazmánál tartasz. Nehéz elhinni hogy még csak nem is olvastál/hallottál az OLED-ről. Mindegy, nem haragszom rád. -
MODERÁTOR
Hát nem nagyon követtem, reménykedem, hogy az öreg Pana plazma még sokáig bírja... sajnos profi sem vagyok (remélem másban igen )
Még érdekelne, hogy a Sony jobb végerdményt hozott ki vajon ugyanabból az OLED képernyőből, mint az LG? vagy LG nem is csinált belőle TV-t?
A BF szerintem (is) = Big Fuxxup.
Befejezem az off-ot, mert a jön a totyikgizda, oszt beszól.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Joshi
titán
válasz koncsik #9352 üzenetére
Most megsértődtem azon, hogy nem nézed ki belőlem hogy simán kifizetem a tévéért a kezdő 1,7millát.
Azt hittem hogy profi vagy, azért kérdezed a BF/BFI témát. A black Frííífa...m egy kamu átverés. Én több mint két hete vettem az Extreme Digitlnál valamivel kevesebb mint 1 milláért 0% THM-el. Na most ehhez képest Black Freeday alkalmából én még nem láttam milla alatt ezt a készüléket. Ennyit a BF-ről."meglepődtem az LG HW-en..."
Mármint a kijelzőn hogy az LG szolgáltatja? Ha erre gondolsz akkor igen csak le vagy maradva a technikai információkkal.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Mivel kihalt ez a topik, ezért írok egy kis finomságot. Megrendeltem(tük) az Alien Covenant és Planet Earth II UHD változatait. Ja és az Oppo 203-nak van egy társa ami nem más, mint egy Sony 65A1 tévé.
-
djnice
veterán
LG UP970 akciós, itthon 100k körül van: [link]
-
BBéci
legenda
válasz chrishorvath #9342 üzenetére
Blu-ray!!!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cocka
veterán
Lassú a 2.5-esről a beolvasás. Plusz ha esetleg csavarni akarsz bele, akkor szintén lassú.
A Samsungokról tudok nyilatkozni. Az tuti, hogy BD adatlemezről minden formátumot beolvasnak, csak ne a legolcsóbb szart vedd, mert lehet hogy az nem mindent támogat.
Pl. az enyém csak fullHD-s formátumokig támogat és fullHD-s fájlokból is csak 30 fpsest.
Most persze lehet itt nyivákolni, hogy mire kell nekem a 60 fps, de nem én határozom meg, hogy a letöltött cucc milyen formátumú legyen. A fájlok többsége egyébként 30 fpses vagy az alatti.
-
MODERÁTOR
Ezt olvasd el, HDD-re inkább a médialejátszó ajánlott.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
chrishorvath
csendes újonc
Sziasztok!
Blu-Ray lejátszó vásárlása előtt állok.
Blu-Ray lemezekre archiváltam MKV-at, MP4-et (főleg x264 codeckel), Xvideket.Létezik e olyan Blu-Ray lejátszó ami ezeket gond nélkül viheti? Már olyant is olvastam, hogy ezek lemezről nem olvassák ezeket a formátumokat csak USB-ről?!
Ha az USB porton keresztül 2-3 TB (2,5 coll) HDD-t (vegyes tartalom van a HDD-n) csatlakoztatok mennyi ideig tart a felismerési idő szkennelés?
Tv lejátszójával volt már ezzel problémám (Sony Bravia KDL-43W807C). Ott több mint negyed óráig szarakodott vele. Utána pedig vagy lejátszotta vagy nem a video-t.Köszönöm a válaszokat.
-
powerup2
addikt
milyen média playert érdemes venni ami tud 4K és minden új dolgot és a kép és a hangminőség a lényeg ??
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
kukulec
őstag
srácok panasonic 180-at nyugodtan vehetek? működjön stabilan szép képpel ennyi.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
blakey
titán
válasz titus26 #9326 üzenetére
Arra nem fogsz CFW-t tenni, korábbi verzióra fog menni és nem is biztos, hogy megéri, volt 150-esem CFW-vel, 1 órát bírtam, ha azóta nem javult a helyzet akkor szerintem nem éri meg, tele volt kínai szöveggel, feliratokat nem kezelte a legjobban, stb.
-
MODERÁTOR
Én érdeklődéssel várom a sikeres befejezést. de lehet, hogy s@##be leszünk rúgva....
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz titus26 #9332 üzenetére
Az lesz amit írtam, vissza kell tenni egy korábbi firmware verziót. Forrás.
Originally Posted by Scream View Post
Well if anyone out there still thinking of getting this i bought this player of amazon yesterday and it arrived today with 1.05. Heres how i downgraded and made it region free.DOWNGRADE TO 1.02 FROM 1.05 TO INSTALL CFW.
First Step: Downgrade from 1.05 to CFW to DG:
1) Download " http://www.mediafire.com/download/ec...-downgrade.rar " and copy the file "BDP-150_SP " to a Empty USB (formatted FAT or NTFS NOT EX FAT!!!)
2) Plugin the USB into the BDP 150
3) Boot up BDP 150 (without anything inserted) and press Home button
4) Go to initial setup
5) Update from the USB
6) When installed it will reboot.Second Step:
1) Download " http://www.mediafire.com/download/1c...re - v4.03.zip " and copy the file "BDP-150_SP" to a Empty USB (formatted FAT or NTFS NOT EX FAT!!!)
2) Download " http://www.mediafire.com/download/yy.../Activator.zip " and save to Desktop (or anywhere you want i don't care)
3) Plugin the USB into the BDP 150
4) Boot up BDP 150 (without anything inserted) and press Home button
5) Go to initial setup and options and select update.
6) Update from the USB
7) When installed it will reboot.(IN MY CASE IT GOT STUCK ON WAIT. I HIGHLY SUGGEST WAITING 15-20 MINUTES THEN TAKING THE POWER OUT AND THEN BACK IN)
8) CFW Is now installed.Now to activateThird Step:
1) Boot up BDP 150 (without anything inserted) and press Home button
2) Go to initial setup
3) Select Network - ip setting and write down the Mac address onto notepad (don't include the - literally just afe456e43 etc)
4) Go to the options and select system information
5) Write down your serial number into notepad (don't include - literally afe4r5e3 etc)
6) Run "MTKPIO.exe" which you downloaded and click on the unlock tap.
7) Select BDP-150 from the drop down box
8) Now copy the mac address you wrote down (5e56te3e etc) and click the From clipboard button
9) Now copy the Serial number you wrote down (98e4t5 etc) and click the From clipboard button
10) Click Generate button.
11) Turn on your BDP and select initial settings.
12) Press 3 7 2 1 on the remote
13) Enter the code from MTKPIO IE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1 2 3 4 5
14) Press Enter
15) DONE.TO CHANGE REGION CODE PRESS 3344 in initial setup and change DVD TO 0 AND BLU-RAY TO A (1) B (2) AND C (4)
!!!! Huge thanks to borland from avsforums!!!!
-
Joshi
titán
válasz titus26 #9330 üzenetére
Utoljára próbáld meg azt, hogy a cfw-t átnevezed BDP-150_V01.08.bin-re, de szerintem nem lesz jó ugyanis nem a fájlnévből veszi az infót.
Ha nem jó, akkor az lehet a gond, hogy a gyári 1.08-as firmware újabb mint amire a cfw épül, lehet hogy kellene egy 1.08-ra épülő cfw. Nem biztos. Privibe keresd meg robi-k fórumtársat szerintem ő képben van.
-
Joshi
titán
válasz titus26 #9326 üzenetére
A BDP-150_SP.bin fájl a pendriveon legyen, de nem lehet semmilyen mappában. Biztosan látja a pendriveot a lejátszó?
A gyári firmwarenél azt írja, hogy mind a három fájl kell. Esetleg másold hozzá a DVD.bin és a txt fájlokat is.
DVD.bin
BDP-150_V01.08.bin
DLDISCIDENTIFIER.txt[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz titus26 #9324 üzenetére
A zipben ez a leírás van, kérdés hogy jelenleg melyik fw van fent.
Firmware upgrade procedure for Pioneer BDP-150 BluRay
players...
Prerequisite...
You must have the following: PC or Apple Computer with 1 spare USB port
A USB memory sick minimum 1gb formatted with Either NTFS (Windows) or FAT(Mac)
Our Pioneer custom firmware file...Step 1.
Place your USB stick into your computer and format it
Copy the firmware file onto the root directory on our USB stick.
Safely remove your USB stick.Step 2.
Turn on your Pioneer BluRay Player.
Press the "Home Menu" button on the remote then select "Initial setup"
Scroll down to "Options" and in that menu select "Load Default". Select "next
screen" then select "OK" when it asks you to confirm.
Your player should now be in its default settings.
Open the tray by pressing eject, make sure there is no disk in the players tray then
close it again.
You are now ready to load the new firmware.Step 3.
Put your USB stick in the BluRay players USB port..
In the "Initial setup" menu go back to "options"... Select "update", then select "USB
Storage"
The player will search the USB stick for the firmware.
The player will then tell you that an update has been found and ask you if it should
update.. Select "start" by pressing "enter" on your remote control.
The player will go through its update procedure then reboot.Step 4.
When the player has rebooted it will default to Chinese language. This is normal.
Follow the key presses below on your remote to change to English..
Home Key
Press down once,
enter
Down 4 times
Enter button twice
Then select English from the menu.
Then go through the settings and set he player to your own needs.
You're done.!!!Ugyan ez Google fordítóval:
firmware frissítési eljárás a pioneer bdp-150 bluray számára
Játékosok...
előfeltétel...
akkor rendelkeznie kell a következőkkel: pc vagy alma számítógép 1 tartalék usb porttal egy legalább 1 GB-os usb-memória legalább ntfs (windows) vagy fat (mac) formátumban formázva úttörő egyéni firmware-fájljunk ...1. lépés.
helyezze az usb-botot a számítógépébe és formázza meg másolja a firmware fájlt az usb stick gyökérkönyvtárába.
biztonságosan távolítsa el a usb stick.2. lépés.
kapcsolja be úttörő bluray lejátszóját.
nyomja meg a távvezérlő "home menu" gombját, majd válassza a "kezdeti beállítás" görgessen lefelé a "options" opcióra, és ebben a menüben válassza a "load default" opciót. válassza ki a következőt képernyő ", majd válassza az" ok "lehetőséget, amikor megerősítést kér.
a lejátszónak az alapértelmezett beállításaiban kell lennie.
nyissa ki a tálcát a kiadógomb megnyomásával, győződjön meg arról, hogy nincs lemez a lejátszó tálcán zárja be újra.
most már készen áll az új firmware betöltésére.3. lépés.
tedd a usb stick a bluray játékos usb port ..
a "kezdeti setup" menüben menjen vissza a "options" ... válassza a "frissítés", majd válassza a "usb tárolás" a lejátszó az usb botot keresni fogja a firmware-hez.
a lejátszó majd elmondja, hogy talált egy frissítést, és megkérdezi, hogy kellene-e frissítés .. válassza ki a "start" gombot az "enter" gomb megnyomásával a távirányítón.
a lejátszó átmegy a frissítési eljáráson, majd újraindul.4. lépés.
ha a lejátszó újraindult, akkor alapértelmezés szerint a kínai nyelv lesz. ez normális.
kövesse nyomva a távvezérlő alatti gombnyomásokat angol nyelvre történő váltáshoz.
lakáskulcs nyomja le egyszer, belép lefelé 4 alkalommal kétszer írja be a gombot majd válassza ki az angol nyelvet a menüből.
majd végigvezeti a beállításokat és beállítja a lejátszót a saját igényeihez.
végeztél.!!![ Szerkesztve ]
-
titus26
tag
-
Joshi
titán
válasz titus26 #9321 üzenetére
Nem volt Pana 150-em, de gondolom úgy kell eljárni mint a gyári firmwarrel, ha nem akkor kell lennie a cfw-hez is leírásnak.
-
titus26
tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni pioneer BDP-150 firmware frissítésben? Cfw-t szeretnék feltenni rá, de valamiért nem hajlandó.
Előre is köszönöm
titus26
-
robi-k
őstag
Mivel sok pü-t kapok a CFW ügyében, itt teszem közzé az infót, hogy nem keljen mindenkinek válaszolnom:
jelenleg az OPPO UDP-203/205 lejátszók aktuális gyári FW-hez (UDP20XEU-51-0922) nincs CFW, tehát a 2017-ben gyártott lejátszókhoz - vagy a frissített gyári FW-vel rendelkező 2016 gyártású lejátszókhoz - nem tudunk CFW-t készíteni.
Hogy mikor sikerül feltörni a DolbyVision bevezetése miatt alkalmazott kombinált 128 bit AES + 1024 bit RSA védelmet, bizonytalan, addig viszont nem lesz új CFW. -
Mercutio_
félisten
-
-
cocka
veterán
válasz Daywalkerke #9300 üzenetére
Még szerencse, hogy választ kaptál a kérdésedre.
A válasz: igen. Nekem ugyan H6500 van, de nekem is ez volt a dilemma. Megnéztem a J4500 használatiját és le tud játszani adatlemezt is.
-
MODERÁTOR
Hát nehéz megmagyarázni:a Pana, a PS4 és a Denon 2012 mellé miért kell... ráadásul a Pio DVD játékos tud SACD-t, DVD Audiot... fizikálisan sincs hely
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az újabb készülékek közül melyik tud SACD-t és DVD-Audio-t lejátszani?
A SONY UBP-X 800-nál láttam, gondolom az Oppo-k is tudják... van még elfogadható hanggal a relatíve alacsonyabb árkategóriában?Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
nimfas
addikt
válasz Daywalkerke #9300 üzenetére
Látom hozzátok is bedodták az Euronics újságot
16.999 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok