Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Sziasztok. Gondolkodom asztali 3D BD lejátszó vásárlásán. Az oka az, hogy többször belefutottam már, hogy egy filmet iso formában szereztem be (vagy figyelmetlenségből, vagy mert csak ilyet találtam), és ezt sajna nem igazán tudom mivel lejátszani. Ezért gondoltam, hogy ilyen esetben kiírnám lemezre (PC-n van Blue-Ray írom). Ezt utána gond nélkül le tudom játszani asztali BD lejátszóval? 3D iso-kat is?
    Meg persze ha már lenne asztali BD lejátszó, akkor néha valószínűleg beszereznék original lemezeket is (fentebbi linkekről pl). Használtan is OK lenne egy lejátszó, akár itthoni forrásból, vagy szoktam pl. sokkal olcsóbban vásárolni kleinanzeigen-en. Éppen most kezdek projektorozni, felkerül a vászon, a gép pedig egy fullHD JVC vetítő. 3D-t tud, de 4K, HDR ebből kifolyólag nem releváns. Persze előfordulhat, hogy TV-n használjuk, az meg 4K-s, Dolby Vision képes TV. Úgyhogy igazából szeretnék ajánlást kérni tőletek mindkét változatra. Egyszerűbb, olcsóbb, fullHD 3D képes lejátszóra ill. egy UHD 3D lejátszóra ami esetleg már HDR/DV-t is tud. :R

Új hozzászólás Aktív témák