Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Gondolkodom asztali 3D BD lejátszó vásárlásán. Az oka az, hogy többször belefutottam már, hogy egy filmet iso formában szereztem be (vagy figyelmetlenségből, vagy mert csak ilyet találtam), és ezt sajna nem igazán tudom mivel lejátszani. Ezért gondoltam, hogy ilyen esetben kiírnám lemezre (PC-n van Blue-Ray írom). Ezt utána gond nélkül le tudom játszani asztali BD lejátszóval? 3D iso-kat is?
Meg persze ha már lenne asztali BD lejátszó, akkor néha valószínűleg beszereznék original lemezeket is (fentebbi linkekről pl). Használtan is OK lenne egy lejátszó, akár itthoni forrásból, vagy szoktam pl. sokkal olcsóbban vásárolni kleinanzeigen-en. Éppen most kezdek projektorozni, felkerül a vászon, a gép pedig egy fullHD JVC vetítő. 3D-t tud, de 4K, HDR ebből kifolyólag nem releváns. Persze előfordulhat, hogy TV-n használjuk, az meg 4K-s, Dolby Vision képes TV. Úgyhogy igazából szeretnék ajánlást kérni tőletek mindkét változatra. Egyszerűbb, olcsóbb, fullHD 3D képes lejátszóra ill. egy UHD 3D lejátszóra ami esetleg már HDR/DV-t is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest