Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghzoli1
csendes tag
válasz
biohardware #646 üzenetére
Ezt találtam,talán egy próbát megér.Én nem póbáltam [link]
-
baloghzoli1
csendes tag
válasz
biohardware #646 üzenetére
Csak MP3 Edition-hoz van szerintem az nem jó neked
-
biohardware
csendes tag
válasz
baloghzoli1 #645 üzenetére
Szia! légyszíves töltsd fel valahova a recovery sd-t 3.5b -m van ha ehhez is megvan tök jó de ha csak 3.3 hoz azsem baj hátha összejön!! kérlek küld el
-
Sumi1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Blaupunkt Lucca 3.3 EEU navim is és már elég régiek rajt a térképek! Olvasgattam itt, látom nem olyan könnyű megoldani valaki tud segíteni, hogyan oldhatom meg, mert nem igen értek hozzá, IGO 8 megy rajta? Ha valaki tud segítene?
Köszi!
-
Etibi05
csendes tag
Sziasztok!
Valaki eltudná nekem küldeni a gyári dvd-n levő recovery sd mappa tartalmát?
lucca 3.3 hoz kellene. Köszönöm! -
Susana
tag
Sziasztok!
Van nekem is ilyen készülékem de még a gyári szoftverrel és térképekkel!
Hogyan tudom frissíteni vagy igot rakni rá? Hard resetet megtudnátok adni?Köszi előre is!
-
Gekkes
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy Lucca 3.3 EEU-m szeretném felrakni rá az IGO8-at, amit elméletileg tudom hogy kell. Ráraktam a memória kártyára az a bizonyos programot, de nem tudom hogy kell resetelni és mindig a régit tölti be. Valaki tudna nekem segíteni, előre is köszönöm!!! -
biohardware
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ismét, hogy sikerült e valakinek megoldani a bekapcsoláskor kék üdvözlő képernyőn lefagy problémát? én már mindent megpróbáltam kifogytam az ötletekből....ha eltudnék jutni az ok gombos képernyőig minden jó lenne de sehogysem....sztem nem firmware frissítés kell neki hanem az a rész....nem hiszem h a windows elszállt vna vagy ez lehetséges? köszönöm a válaszokat!!! -
Mr.
csendes tag
Tiszteletem mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni!
Kaptam egy Blaupunkt Lucca 3.3EE navigációt és erre szeretnék tenni iGO8-at.Odáig sikerült eljutnom,hogy SD kártyáról elindul, de csak a rejtett menüből.
Azt szeretném ha a navigáció gombbal indulna és a térképeket az SD kártyáról olvassa.Hogy tudnám ezt megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
toto84
csendes tag
Az elmúlt pár nap történései. Pár dolgot kivettem az igoból, így simán elindult
Szóval simán rámásoltam SD-re az igot, majd az igo exe-t átírom installucca_35_b.exe-re. Nem talált GPS-t, így a sxs.txt-et az alábbiakkal kiegészítettem.
[gps]
port=-1
protocol = "NMEA"
com_port_speed = 9600
Így nekem jó lett. File explorerből használva tökéletes.Az alábbiakban nem vagyok biztos:
(SD kátyáról futtatva, bekapcsoló gomb után automatikusan elindul az igo?):
- A PNA-t kapcsold ki úgy, hogy legalább 14 s-ig nyomd a középső kék világító gombot.
- A "Vol+" gomb és a "bekapcsoló" gomb egyidejűleg addig tartsd benyomva, amíg az autós figyelmeztető kék ablak közepén meg nem jelenik egy kis kör. Ekkor az új szoftver fog elindulni és installálódik a PNA-ra.
- Ha kiveszed az SD kártyát az eredeti szoftver fut, ha beteszed és úgy kapcsolod be, akkor az IGO indul.Az utóbb felsoroltakat még nem mertem kipróbálni, hátha elrontom a "biztos" file exploreres indítást. Szerintetek tuti, hogy működni fog úgy is?
Üdv.
-
dublin19
csendes tag
Helló! nekem 3.4 esem van jelenleg Navitel (offroad),igo 8,russa,miomap, fut rajta probléma nélkül
a problémám az h megszereztem a sygic drive 7.71 et el is indul szépen csak nem volt hozzá térkép és töltöttem le magyarországot elsőként próba képpen
de sajna a maps könyvtáron belül mindenhova felmásoltam és a map választásnál csak olyat enged bejelölni h sygic 7.71 rámegyek iazt irja h initializing és kiirja h no map loaded... :S mi lehet a probléma tudna valaki segíteni? cserében én is tok segíteni Igo8 ban meg amik nekem is futnak
-
toto84
csendes tag
Hello!
Nekem is lucca 3.5-öm van és az igo8 felrakásával szenvedek. Átolvastam már az egész fórumot, szépen letöltöttem egy pna-s verziót. Rámásoltam SD kártyára, bekapcsolás - szervíz menü - file explorer - installucca_35_b.exe, majd várakozás - igo8 telepítés elindul, nyelvválasztás, hangválasztás, majd kiírja, hogy INITIALIZING WARNING DATA. Fórumon írták, hogy várni kell nyugodtan 5-10 perc és kész. Erre 5 perc után dobott egy error ablakot out of memory meg alatta két hosszú számot. Rányomtam, hogy oké, erre visszadobott a file explorerbe.
Most itt tartok. A sys-ben nem írtam át semmit. Előre is köszi a segítséget! Üdv.: Zsolti
-
Althar
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg meg van valakinek egy Lucca 3.3 EE-hez az eredeti firmware-je?
7.612.201.312-hez tartozó kellene, ez az egy nincs fenn a blaupunkt honlapján.
Sikeresen felraktam rá egy másikat és nem indul el az eredeti térkép, hardwareIDerror-al leáll. Bár felraktam rá egy IGO8-at az megy, de azért jó lenne, ha az eredeti is elindulna!
Szóval, ha valakinek megvan, az el tudná küldeni?
Ezer hála és köszönet járna érte!Előre is köszi!
-
mclord
aktív tag
lucca 3.5B -IGO 8-al szívok de nem kicsit
1.MEgtettem : ("Vol+" gomb és a "bekapcsoló" gomb egyidejűleg addig tartsd benyomva, = kikapcsol)
Az I-Go-t SD kártyára tedd fel. Az install program nevét írd át installlucca_35_B.exe -re.
(ezt sajátjának ismeri fel, más névvel nekem nem indult el).
A PNA-t kapcsold ki úgy, hogy legalább 14 s-ig nyomd a középső kék vílágító gombot. A "Vol+" gomb és a "bekapcsoló" gomb egyidejűleg addig tartsd benyomva, amíg az autós figyelmeztető kék ablak közepén meg nem jelenik egy kis kör.
Ekkor az új szoftver fog elindulni és installálódik a PNA-ra.
Ha kiveszed az SD kártyát az eredti szoftver fut, ha beteszed és úgy kapcsolod be, akkor az I-Go indul.
A probléma nekem is, az, hogy a Lucca 3.5 482x272, míg a Lucca 3.3 340x240 felbontású, így a térképek nem töltik a teljes képernyőt. A SYS.txt-t átírtam, mégsem teljes a képernyő. Egyébként az IGO 2006SD jól működik rajta.A SYS. txt alább:
[device]
type="BLAUPUNKT LUCA"[debug]
slowsim=1
loop_sim=1
show_gps_pos=1
show_speed_limit=1[interface]
gxoff=1
portrait=0
landscape=1
width=480
height=272
base="igo/480_272/"
basel="igo/480_272/"[gps]
port=-1
protocol = "NMEA"
com_port_speed = 9600[speedcam]
usemio=-12,90,37,27
enable_at_startup=12. simán át is írtam a PNA-n az igo8-t installlucca_35_B.exe
3. igo8-t installlucca_35_B.exe +sys.tt módosításIdáig egyik se volt jó ötletek ?
-
Lucca 5.3-ra szeretnék igo 8-at telepíteni, mit kell tennem?
-
biohardware
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy lucca 3.5 -öm van! Feltettem az SD kártyára az igo 8-at és még átis írtam az exéjét installlucca_3.5b.exe azthiszem. Tegnap este mikor csináltam még jó volt igaz csak file explorerből de müködött és az alap lucca is müködött...Reggel mikor bekapcsoltam lassan betöltött a gps és angol lett minden, ezek után kikapcsolt és azóta se kép se hang a kék képernyő vár és nem megy tovább! kb 2-3 óráig hagytam akkor sem ment tovább! Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő? Esetleg vegyem ki az akksit és próbáljam meg úgy? Vagy esetleg van erre valami megoldás? Garancia már nincsen rá! köszönöm! Üdv -
Tybbs
csendes tag
Üdv mindenkinek. Már jó ideje írtam segítségkérést a fórumba, most sajnos meg kell ismételnem, mert azóta sem tudok semmit csinálni a Lucca Mp3-asommal. Szóval firmware-frissítésekor elment az áram így megállt, lefgyott. Azóta se kép, se hang.
Van egy USB kábelem is, de azzal sem ismeri fel a gépet. Ha valaki tud jó ötlettel segíten, kérem segítsen rajtam. Előre is köszönöm. -
totoryder
csendes tag
hali! A problémát megoldottam, szétszedtem a gépet és a GPS antenna csatlakpzóját megmozgattam "valószínűleg kontakthiba volt" és tökéletesen működik.
-
Csab2esz
csendes tag
Hello mindenkinek!
Úgy látom nem sűrűn fórumoztok,de még mindig érdekelne a windows indítása lucca 3.3-on (nem a szervíz menü),hanem asztal tálcával együtt stb,nem lenne rossz ha winnel indulna készülékem amíg meg nem unnám!
Előre is köszi mindenkinek! -
totoryder
csendes tag
sziasztok! bocs hogy így bepofátlankodok, de van 1 kis gondom a lucca 3.3 mal.
Igo 2006 plus van rajta, ami tökéletesen működött eddig.
most meg nem akar müholdat találni, álló helyzetbaen megtalálja kb 5 perc alat, de ha elindulok rögtön elveszti. mi lehet a gond? előre is köszi? -
Csab2esz
csendes tag
válasz
Crusader01 #186 üzenetére
Üdv!
Csaba vagyok,most regisztráltam be,és lenne egy nagyon nagy gondom!
Lucca 3.3-as kütyüt kaptam,igo8 van már rátelepítve,amit kártyáról indít,és lenne egy nagy kérdésem:Hogyan lehet a Windows-t elővarázsolni a szerkezetből,mert a szervízmenü az bejön,de nem lenne rossz a rendes Win felület! -
e122d
csendes tag
Sziasztok!
Tudom unalmas kérdést fogok fel tenni.
Nekem is van egy lucca 3.3 kütyü, de az istenért sem tudom, hogy kell resetelni rajta.
Valaki tudna nekem ebben segíteni ill. elküldeni, hogy lehet ráteni az igo 8 -
koroland
csendes tag
Tudja valaki hol lehet vásárolni Blau Lucca 3.3hoz autós tartó, ill. mennyiért. Az eredeti horibilis. Jó nekem utángyártott is.
köszi!
koroland
-
Mitya Bá
csendes tag
Gondoltam közreadom amire rájöttem. Blaupunkt TravelPilot 100 Service menu: folyamatosan kell nyomni a bekapcsoló (kék) és a hangerő + gombot. (Sokáig, addig amíg a menü elő nem jön)
Trükösen, de sikerült feltenni rá az Amigo-t. -
deepmotions
csendes tag
válasz
Pedro Pinto #614 üzenetére
Sziasztok,
ugyanaz a problémám mint Pedro Pinto-nak. (Kék háttér Travelpilot Lucca felirattal. Lucca 3.3 Igo8-al).
Pls valaki egy jó megoldást. Vagy ha esetleg valakinek megvan DVD-ről a Recovery SD könyvtár, hálás lennék ha feltöltené valahová.Segítsetek légyszi!
Üdv
-
Mitya Bá
csendes tag
Sorry! Sokat kerestem, de csak mások kéréseit találtam.
TravelPilot 100 service menüjébe hogyan tudnék belépni? Ha valaki felrakot erre a készülékre iGO8-at, megosztaná velem hogyan csinálta? -
Tyboor
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki küldeni Lucca MP3 -hoz Recovery file-t???
Szerintem nagy az állomány. Ha valaki tud, akkor:
http://www.fileposta.hu/ ezen kersztül.bekesitibor@garm.t-online.hu
Annyi, hogy a recovery állományt zippelni kell. Azt már egyben lehet küldeni.
Nekem sajnos csak sima luccához van azzal hoztam helyre, de a menü funkciót elveszítette. Így csak a navit tudja.
Nagyon meg köszönném!!!!
Tibi -
koroland
csendes tag
A kérdésemre ez a válasz jött:"Ennél a készüléknél ez sajnos teljesen normális állapot.Két hétig talán csak a legújabb típusok bírják kikapcsolt állapotban."
Az sem megoldás, ha kiveszem az akksit, mert:"Az ok a készülék kialakításában van.
Az akksi kivétele megoldás lehet a problémára.
Így a készülék a műhold adatokat veszti el,ami azzal jár,hogy bekapcsolás után kb 10-15 perc is kellhet neki,hogy lássa a műholdakat.
" -
Pedro Pinto
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Freedyhez hasonlóan olyan problémám van, hogy a bekapcsoláskor lefagy a lucca 3.3 készülék (kék háttér - Travel Pilot Lucca feliratnál megáll - se kép se hang) és innen nem megy tovább. Mi a teendő? Igo8 van rajta. Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
Pedro
-
-
koroland
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Travelpilot 3.3. Azt veszem észre, hogy ha sokáig kikapcsolt állapotban van, akkor egy két hét alatt lemerül. Szerintetek mi lehet z ok?
Illetve optimálisan mennyi időt kell kibírnia az akkunak ,bekapcsolt állapotban.köszi!
koroland
-
imrelaci
csendes tag
Sziasztok
Egy Lucca MP3 edition-t probáltam meggyőzni hogy IGO-t futtasson. Közben átírtam a HKLM\init\Launch50 - et valamire (\\sdmmc disk\igo8\igo8.exe). Azota csak a bejelentkező kepernyőt látom. Valakinek nics véletlenül meg a Recovery DVD-je ehhez a típushoz? Más verzió nem működik vele.
Előre is köszi
imrelaci -
Tybbs
csendes tag
Segítség!
A Lucca Mp3-asomat firmware-frissíteni akartam, közben megszakadt az áramellátás és a frissítés is. Azóta a GPS-em kijelzője sötét, sehogy sem tudtam újraéleszteni. Kérem szépen, ha valaki tud segíteni, segítsen nekem, mert már teljesen el vagyok keseredve, lehet, hogy kukába kell dobnom régi jó készülékemet? Próbáltam USB-kábelról de a számítógép csak annyit ír, hogy valamulyen USB eszközt lát, de nem tud hozzáférni.
Minden segítséget előre is tisztelettel megköszönök: Üdv: Tybbs -
Balam
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lenne pár "láma" kérdésem travelpilot lucca MP3-al kapcsolatban:
a gyári szoftver van fönt rajta, a default eastern europe térképekkel. Kaptam mellé plusz térképfájlokat egy DVD-n, ezt hogyan tudom beállítani a készüléken, hogy a memóriakártyára fölmásolt térképállomány(oka)t (is) használja? A menüket végignyomkodva nem találtam erre vonatkozó beállítási lehetőséget.
Illetve a gyári (recovery) DVD-t esetleg el tudom kérni valakitől, az nincs meg hozzá, és lehet hogy a későbbiekben még jól jönneKöszi
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest