Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
Papír tárcámon van 10db btc, importálom kliensprogramba, elutalok neked 1btc-t, e a maradék 9, az nem a papír tárcámon marad, hanem immáron a kliensemben lévő új walletomban. tehát ha a maradék 9 btc-t szeretném továbbra is cold walletba tárolni akkor létre kell hoznom egy újabb cold walletot vagy a kliensből exportálni privát kulcsot és azt kinyomtatni, eltenni, elásni stb.
Én így tudom a folyamatot. Elismerem nem próbáltam így ki (importáltam és exportáltam walletba összeget de vagy mtgoxról vagy a későbbiekben a teszt összeget egyben mozgattam tehát azt, hogy saját pcn lévő kliensből, vagy cold walletből importált priv kulccsal nem teszteltem).
Viszont, ha nem értem félre amit írsz, akkor te azt mondod a cold walletban lévő 10btc importja után, elköltök egyet, majd nem kell újra exportálnom és kinyomtatnom stb, elég csak törölnöm a gépről mindent és a btc-m továbbra is az erdeti papír tárcán lesznek (immáron 9db nem 10 persze).
melyik verzió a jó?
btw, redditről:

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Escape from Tarkov
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest