Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
supercow
üzenetére
Én megbízom bennük, sokat olvasgattam a bitcointalk fórumot és ott is elég jó volt a vélemény. Persze eltünhet az egész egy pillanat alatt, ez benne van...
Nem mondom, hogy akkor is így lenne, ha milliók lennének rajta, de mivel ez nálam csak szórakozás így jobban tudom intézni több gépről is a küldéseket (bitcoin tőzsdézek btctc-n
) Persze ez is csak játék, pénzt nem hoz ilyen kicsiben, de játéknak jó.#243 ignorant
Én úgy vagyok ezzel, hogy ennél sokkal több pénzt tartok befektetési alapokban és betétekben, így nem életidegen, hogy a walletom is fent legyen a neten. Az én rálátásom szerint ez igen erősen titkosított rendszerben zajlik, így nem hiszem, hogy bárki is hozzáférhetne. Ennyi erővel a gépemre is betörhetnek és ellophatják a hasonlóképp titkosított wallet.dat fájlomat...
Persze mondom, ha ezen nagységrendekkel több zsé lenne, akkor tuti másképp gondolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Persze ez is csak játék, pénzt nem hoz ilyen kicsiben, de játéknak jó.