- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD FX
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Persze, hogy tisztában vagyok! Pont ez lett volna az írásomnak a lényege, ez a paradoxon, hogy tudom mi a helyes, mégis én is a rossz oldalt követem. Néha. Az általad idézett Variance cikket akartam még beidézni az előző hsz-emben, de lemaradt. Kösz érte! Mindenkinek kötelező elolvasni!
butch3r: Mert kényelmes! Az USD, vagy EUR kiutalás, illetve a BTC walletbe való kiutalás időigényes, költséges, stb. Tudom, hogy rossz, tudom, hogy orosz rulett, mégis csinálom. Pont ez a baj.

Én mindenkit arra beszélek rá, hogy a felét, vagy a negyedét tegye be annak, amit rászánna. És soha ne egyszerre. Havonta, apránként, egy meghatározott összeget. Amit félretenne amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest