- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
charg
tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Ìgy van, de pl. a BTC mindig kb. $500-ral dràgàbb mint màshol.
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Jól értem, hogy gdaxon a belső tranzakciókon nincsen fee? Azaz ingyen kereskedhetek náluk a bitcoinnal. (depon és a kivéten lévő fee az más tészta)
(azt az információt olvastam itt a fórumon, hogy így van, csak örülnék 1 megerősítésnek, mivel a gdax fees része nem jön be nálam)
-
devast
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Magánvélemény: bitcoin.com -ot az összes szolgáltatásával együtt olyan messziről kerülni amennyire csak lehet.
-
mepet
addikt
válasz
labrat90
üzenetére
Én mobilon Breadwalletet használok, az sima wallet, nincs benne ilyen bankkártyás izé.
Off topic, mert ez bankkártyás fizetés téma, nem bitcoinnal kapcsolatos:
Sokszor előfordul, hogy pár nap, mire normálisan látszik a fizetés a webbankban. Mondjuk ettől még azonnal megkaphattad volna a bitcoint, amit vettél... Ha nem oldódik meg pár nap alatt, akkor az app üzemeltetőinél kell reklamálni, és/vagy bankkártya chargeback. -
xtro
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Gépen megnyitód ott lesz egy lehetőség hogy link küldése telefonra hogy ott tudd fotózni magad.Igy mennie kell.
-
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Előlapi kamerával csinálod?
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem is emiatt rinyál a CB app :/ valszeg desktopon kéne felrakni a képet.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Regisztráltam a coinbase-re, letöltöttem a telefonra az appot, ott próbálom véglegesíteni magam, de nem tudom, mert mikor kéri, hogy fotózzam le mondjuk az útlevelem ami meg is történik, majd kiírja, hogy 5 megánál ne legyen nagyobb a fájl... most mit csináljak? lejjebb vettem a mpx-et de nem segített...

-
labrat90
újonc
Szia, a bitcoin.com fejlesztőtől a Bitcoin Wallet appot.
Beregisztráltam, aztán buy bitcoin->átdobott a simplex oldalára. ott kitöltöttem mindent, beírtam a saját adressemet stb aztán oké.
Most azt néztem, hogy az összeg a kártyámon előjegyzett kártyaforgalomként van számontartva, szóval lehet, hogy még le se vonták, de azért már eltelt majdnem 20 óra. -
Rickeffe
aktív tag
Az árfolyamnyereség után mikor kell befizetni az adót? Elintézi a "kezelő" vagy a felvevőnek kell ezt intéznie?
-
labrat90
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt.
Ma letötltöttem a bitcoin appot a mobilomra és gondoltam akkor már veszek bitcoint. Egyelőre csak tapogatózom.
Szóval rámentem hogy buy bitcoin, átrakott vmi simplex felületre, ahol szépen megadtam mindent amit kellett, de lassan 4 órája nem jelent meg a walletben, miközben a kártyámon zárolták az összeget. Várni kell még, vagy valami generál hiba van?
Elvileg jó adresst adtam meg. -
jubilleum
senior tag
ASCI hangos. Ezek célhardverek, hűtött hangszigetelt terembe lettek tervezve.
Ha csak ennyi a kereted akkor vegyél simán BTC-t és tartsd meg egy darabig, vagy építs gpu minert.
Mi haverokkal oktober végén rendeltünk egy antminer S9-et, és tegnap jött meg. 1508 usd volt+ szállítás+vám
whattomine szerint két hónap alatt vissza hozza az 1500 usd, de viszont ha simán BTC-t veszek és tartom, akkor megnégyszereztem volna az 1500 dollárom, és akkor üzemeltetéssel se kellene bajlódni.
De persze hosszútávon a gép jobban megéri. (remélem
) -
Verticoin
junior tag
válasz
Verticoin
üzenetére
Elolvastam ezt a cikket:
http://hvg.hu/tudomany/20171218_bitcoin_erteke_arfolyam_valtozas_kriptovaluta_vasarlas_mikor_vegyek?ver=2&utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Ftudomany%2F20171216_tanacsok_bitcoin_vetelehez%3Fver%3D2
s azonnal beindult a mineralógus figyelmeztetés. Azon a kérdésben ott van a képernyőfotó amire ezzel válaszoltam.
Lehetséges hogy ez a cikk (weblap) adja a minervirusokat?
vagy csak véletlen egybeesés? -
pimpi001
tag
most kezdenek , mit ajánlotok mit vegyek, otthonra lenne, ASIC-ra gondoltam amit lehet plussz ventikkel halkabbra varázsolni. uj gépet videokarikkal nem akarok. max 700-800 dollar a keretem. esetleg használt, vagy az rizikós mert agyon van hajtva?
szóval mit. -
jubilleum
senior tag
Na megjött az S9!

Melyik poolban lenne érdemes bányászni? Mit ajánlotok? -
brd
nagyúr
válasz
schawo
üzenetére
Igen, fejlődik a srác, tényleg egész korrekt a cikk, gyorsan átolvasva egyelőre csak az "Az egyes fiókokból való lopás azért így sem lehetetlen..." szöveggel kezdődő bekezdést kifogásolom. Továbbra sem tárcákból lopnak ilyen esetben, hanem valahogyan megszerzik a privát kulcsot, ezzel átkerül a tárcával való technikai rendelkezési jogosultság a tolvaj kezébe.
Továbbá az "Ezek miatt a bitcoin hiába akarja leváltani a jelenleg forgalomban" bekezdés is kicsit problémás, ki mondta pl., hogy ebben kell felvenni hitelt? Pláne magánszemélynek? Én még soha nem vettem fel semmilyen hitelt, FIAT-ban sem, oszt' mégis élek (és nem kenyéren és vízen). Ill. miért kellene FIAT-ból fizetni a BTC-ben felvett hitelt? Fizesse vissza BTC-ből! Ja, hogy nincs BTC bevétele? Ki az a hülye, aki egy mindennel szemben emelkedő pályán lévő commodity-ben eladósodva vesz fel hitelt?
-
YASKATIR
senior tag
Hat mivel oda tette a pontokat illetve ezt a fejet
ezert logikusan az kovetkezik, hogy a cikk egy baromsag. A pontokkal meg nem is lenne gond, de ezzel a forgoszemu fej komboval eleg egyertelmu, hogy mire celzott..Nezd meg barmelyik topikot, hogy mikor hasznaljak az emberek ezt a fejet, akar ezt is. Mar az utolso 200hsz-ben is fogsz peldakat talalni
-
lacos001
senior tag
Reggeli mellé olvasnivaló....

-
GabN73
addikt
válasz
pimpi001
üzenetére
Szerintem ilyet egyrészt nem nagyon árulnak már, évekkel ezelőtt volt divat ilyesmikkel bányászni (bár már akkor se volt valami nagy profit belőle)
Ha valami jó videókártyád van akkor egyéb cryptokat bányászhatsz, de ott se számíts akkora profitra amennyit te szeretnél (a villanyszámla elviszi)
-
Verticoin
junior tag
bedőlt a bitcoin
-
pimpi001
tag
[link]
ha veszek 1 ilyet es futtatom mikor megy a gepem / az napi kb 14-15 ora torrent illetve jatek / , akkor ez kihozza 1 honap alatt a wow havidijam? -
Zsoca_D
tag
Hello
Szeretnék valami online pénztárcát nyitni.
Egyenlőre van egy kis btc-m greenaddress-en.
Továbbiakban szeretnék kapálgatni kicsit, és venni néhány közepes (pl.eth,ltc) és kisebb (pl.ripple,mona) népszerűségű kripto-t.
Tehát ezeket kellene, hogy tudja menedzselni, és persze legyen SEPA kiutalás bankszámlára.
Kraken-en próbálkoztam, de miután 60 F5 után sikerült regisztrálnom, kiderült, hogy a verifikáció nem működik. Most már 10 napja nem javították ezt ki!!! Pénztárcát nem ad enélkül.
Poloniex-en is elindultam, de ott az azonosításhoz kamerát kért (nem létezik olyan, hogy doksik feltöltése), ami nekem nincs. Itt majd megoldom laptoppal, de kíváncsi vagyok, hogy kisebb nagyobb kriptók kezelésére melyik leginkább alkalmas, és persze a jutalék nagysága sem mellékes.
Bittrex, Bitfinex? Esetleg Exmo-ról valami vélemény? -
mepet
addikt
-
YASKATIR
senior tag
-
Verticoin
junior tag
A múltkor 10 000-nél omlott.
-
observer
tag
Szépen meglódult ma a bitcoin
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Karácsonyra szeretnék adni egy ismerősömnek 1024 forintnyi bitcoint.
Viszont a tranzakció kétszer annyi mint 1024 forint.
Van esetleg valami ötletetek hogy lehetne szépen megoldani?
Nekem annyi jutott eszembe hogy litecoint adok inkább
Köszi,
Ádám -
Dapro
senior tag
hali, ha depozni akarok gdax/coinbase re és csak EUR t lehet nekem meg GBP a számlám akkor transferwise on keresztül szerintetek megoldható? ők jobban váltanak mint a bankok.
-
lacos001
senior tag
Sok a BTC a "zsebetekben" ? Váltsátok be Lamborghinire.....
beszarás.... -
Verticoin
junior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mit?
A pénzszerzést?
De, nagyon unom, jobb lenne ha csak simán a pénztárcámba teremne a pénz s semmit se kellene tenni érte. -
-
Verticoin
junior tag
válasz
szildavid90
üzenetére
persze, több mint egy satosi/év.
viszont lehet beindult a bitxoin rally?
az altcoinok mind csökkennek, mintha mindenki újra a bitcoin lóra akarnak felülni. -
szildavid90
aktív tag
Lehet valahogy telefonon bányászni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezert logikusan az kovetkezik, hogy a cikk egy baromsag. A pontokkal meg nem is lenne gond, de ezzel a forgoszemu fej komboval eleg egyertelmu, hogy mire celzott..
P

egy fórumtárstól kaptam őket.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)