Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
kezdek elbizonytalanodni a barebonét illetően..
a mostani cuccaimra van már vevő, csak most a p4 és az a64 között vacilálok
a szilicium computernél nincsen a64es barebone
pedig ahhoz olcsóbb a proci kicsit és jobban is szeretem az amd-t
ez a ht-s p4 meg olyan zavaros...
bár ez a iDeQ 200A különlegesnek tűnik az ATI RS300as csipszettel
[Szerkesztve] -
-
SQX_Barto
addikt
Festést csak mókából kérdeztem
Oldallap dolgot meg majd sztem könnyen megoldom.Nem lesz rajta
Jelenleg örülnék, ha a barebone-t meg tudnám venni és belepakolnánm a mostani cuccokat
de később ki akarom húzni a határokat a végletekig.Szóval 2500@3200 Barton 1Gb durva memcsi duálban, és egy durva vgavalami két slotos extra hűtéses
gondolkodtam két 40es sata vinyó raidben, de a mostani 120asomat remélhetőleg ráfizetés nélkül át tudom majd cserélni egy sata 80asra, és nem kell paráznom, hogy szenvedjek-e a raid-del
Csak lenne már meg a pénz rá -
SQX_Barto
addikt
Köszi szépen a válaszokat
bár pillanatnyilag eléggé fájdítod a szívem vele
Ha el tudnám adni a szólógitárom, akkor már az asztalomon lenne a gép
De ha nem akkor meló meg egy kis nélkülözés és talán a jövő hónapban lesz nálam a drágaszágom
kicsi, hordozható, és nem lesz rosszabb mint a mostani gépem, mi kell még?
bár ha lenne pénzem a64-re az lenne a legjobb, így kicsit határok közé szorítom a gépet.
2500@3200 as Barton van a mostani gépemben, azzal a procihűtéssel szted húzhatom ott is? vagy akkor komolyabb hűtő kellene?
ja és még valami, durva hűtéssel egy agp-s x800xt később belemenne?
Ha befestem mondjuk feketére az egész gépet, megmarad a garancia?
[Szerkesztve] -
SQX_Barto
addikt
9800pro remélem spéci hűtés nélkül (max memóriahűtők) is menni fog, bár oldallap lehet nem lesz a gépen (ha egyszer lesz pénzem végre megvenni
Hangkártya csak szóljon ha lehet tisztán, recsegés nélkül.Alaplaphoz és a többi dologhoz ugye adnak rendesen drivereket?
És még az lenne a kérdésem, hogy az előlapi cuccokat bekötik ők, vagy nekem kell szendevenem vele? ja és van még a két hátsón kívül USB az alaplapon még kettő mondjkuk, amit előre lehet kötni?
Más kérdés most nem jut az eszembe
Ja még egy
Milyen nehéz a ház úgy kompletten?
Köszi, ha erre mindre válaszolsz
Ja és a mailt is köszi, nem mindig nézem, a topicocat de azért ezekhez vissza-visszanézek -
toboz
tag
A táp modot nem találom, belinkelnéd?
Procira ezt találtam ami belefér:
Bővebben: link
Üdv: Zs -
RedMan
tag
Pedig sajnos nincs!
A Zalman is elfoglalja a PCI slotot.
Csak olyan borda oldaná meg a problémát, ami akkora, hogy nem foglalja el a PCI slotot és heatpipe-al ki van vezetve oldalra a vinyó alá és ott lehetne rászerelni egy ventillátort. De ez valami egyedi, speciálisan legyártott cucc lenne.
Ja és bocsi, mert lehet az előbb félrevezettelek, lehet, hogy a Te integrált hangkártyád nem lesz olyan xar mint az enyém. A Tied Realtek chippes, míg az enyém CMI, ez azért bíztató. -
RedMan
tag
Én is csak a videókártya miatt rakatam bele vizet...
A hangkarija hagy maga után némi kívánnivalót, azért nem egy SB Live!, pont ezért van szükségem a PCI slotra.
Nézegettem a képet és arra jutottam, hogy az nem egy rács, hanem az oldallap ki van fúrva CNC géppel és a csavarok csak díszek. Nézd meg, nagyon egy síkban van a ''rács'' és az oldallap. Amúgy az enyém is így fog kinézni, csak az egész lap lukas' lesz,Persze nem teljesen, mert akkor elveszíti szilárdságát az anyag...
-
RedMan
tag
Itt Bp.-en nem tudom, hol vágnák ki neked, mert Én Nyír1házán csináltatom a haverommal. De ha megcsinálta az enyémet és jó lett, akkor csináltathatok neked is egyet, ezt majd megdumáljuk, ha megvan az enyém és minden stimmel.
Sokáig a Zalmannal hűtöttem és nagyon jó volt, mondjuk a gyarija sem rossz, csak egy kicsit hangos nekem. Áttértem vízre, mert kell a PCI slot is és nagyon kevés a hely a 2 slot között, azt léggel sehogy sem lehet megoldani. -
RedMan
tag
Ilyennel nem viccelek!
Az oldallapokat külön csináltattam volna hozzá szabványos ugyanolyan oldallapokat. Csak a srác akit megbíztam vele egy gyenge pillanatában (matt részegen) elfelejtette, hogy neki külön kellett volna gyártania hozzá oldallapokat ezért az eredetit fúrta telibe.
Mivel a garancia ugrott így Ő állja a költségeket, ha esetleg bedöglik a gép.
De igen valszeg lefogja gyártani hozzá az új oldallapokat.
Jövőhét körül megyek a cuccért, amint tudok, rakok fel képeket, Én is nagyon kíváncsi vagyok. -
RedMan
tag
Ez az oldallapos megoldás elég jól néz ki, már Én is alig várom, hogy meghozzák az oldallapokat. Az enyém annyi különbséggel, hogy nekem mindkét oldallap telibe lesz fúrva.
Ha megvan rakok fel képeket...
A procihűtőt, nem tudom milyenre akarod megoldani, de egy Zalman 7000B CU simán elfér benne. -
RedMan
tag
Látom a kitartás meghozta gyümölcsét!
Ha esetleg húzni akarod a gépet, akkor ne ilyedj meg, ha a BIOS-ba beállítod az értékeket, és nem annyin megy a gép, amennyin szeretnéd. Amint bejön a win, ''elefelejti'' a beállított értékeket és ezeel a programmal tudod húzni csak Bővebben: link
Kiváncsi vagyok, hogy neked milyen IC méri a proc. hőmérsékletét és hány fokon, az enyém elég érdekes értékeket mutat...
A 9800XT hűtés mission Impossible, hacsak nincs szükséged a PCI slotra, Én is ezért váltottam vízre.
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Bővebben: link itt nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest