- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #53 üzenetére
Az AGP slot van belül és a PCI elég közel van hozzá. Tehát ha sima szimpla hűtő van rajta, akkor sem fér bele egy másik kártya. Viszont simán el fog férni a memória borda. Nekem is van rajta.
Hangkártya szépen szól, nem recseg. Semmi gondja nincsen.
Minden van hozzá. Driver CD-t mellékelnek. Életem legjobban felépített gépe volt eddig. Minden a helyén van és minden van hozzá.
Minden be van kötve. Csak a procit, VGA-t, RAM-ot, drive-okat kell bele raknod. Ami nincs bekábelezve az a SATA. Viszont kábel illetve tápátalakítót mellékelnek.
A ház nem tudom milyen nehéz. Inkább azt mondom, hogy azonos súlyban van mint a 17'' TFT-m. Szóval egáltalán nem nehéz. Méretéből adódóan sokkal könyebb hordozni.
Lehet hozzá venni táskát kb 5000Ft-ért. Nagyon célszerű venni, ha LAN-Party-kra is mászkálsz. Vízhatlan, bőven elfér benne az egér, tápkábel, egérpad, ha TFT-d van, akkor annak a tápja. Nekem ennyi van benne jelen pillanatban. Párnázott, szóval a gép védve van. A TFT-m egy notebook tartó hátizsákban kapott helyet. Amit kinéztem magamban mini billentyűzetet, az bele fér a hátizsákba + a fejhallgató.
Komolyan mondom régóta szerettem volna egy ilyen rendszert, nagyon összetett, készre szerelt, minden van hozzá. Ha esetleg olyan Bartonod van, ami alapfeszen viszi a 3200+ -t, akkor is ki tudod vele hajtani. Mondjuk feszt is lehet benne állítani. Nekem ilyen procim van, de meg akarom hozzá venni a fenti Spire hűtőt még egy 80-as ventivel egyetembe.
Ja majd elfelejtettem! Ha esetleg nem tudnád, hogy hol lehet beszerezni, akkor:
Bővebben: link
Itt tudsz venni táskát is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged