Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Totis

aktív tag

válasz SQX_Barto #53 üzenetére

Az AGP slot van belül és a PCI elég közel van hozzá. Tehát ha sima szimpla hűtő van rajta, akkor sem fér bele egy másik kártya. Viszont simán el fog férni a memória borda. Nekem is van rajta.

Hangkártya szépen szól, nem recseg. Semmi gondja nincsen.
    Minden van hozzá. Driver CD-t mellékelnek. Életem legjobban felépített gépe volt eddig. Minden a helyén van és minden van hozzá.

Minden be van kötve. Csak a procit, VGA-t, RAM-ot, drive-okat kell bele raknod. Ami nincs bekábelezve az a SATA. Viszont kábel illetve tápátalakítót mellékelnek.

A ház nem tudom milyen nehéz. Inkább azt mondom, hogy azonos súlyban van mint a 17'' TFT-m. Szóval egáltalán nem nehéz. Méretéből adódóan sokkal könyebb hordozni.

Lehet hozzá venni táskát kb 5000Ft-ért. Nagyon célszerű venni, ha LAN-Party-kra is mászkálsz. Vízhatlan, bőven elfér benne az egér, tápkábel, egérpad, ha TFT-d van, akkor annak a tápja. Nekem ennyi van benne jelen pillanatban. Párnázott, szóval a gép védve van. A TFT-m egy notebook tartó hátizsákban kapott helyet. Amit kinéztem magamban mini billentyűzetet, az bele fér a hátizsákba + a fejhallgató.

Komolyan mondom régóta szerettem volna egy ilyen rendszert, nagyon összetett, készre szerelt, minden van hozzá. Ha esetleg olyan Bartonod van, ami alapfeszen viszi a 3200+ -t, akkor is ki tudod vele hajtani. Mondjuk feszt is lehet benne állítani. Nekem ilyen procim van, de meg akarom hozzá venni a fenti Spire hűtőt még egy 80-as ventivel egyetembe.

Ja majd elfelejtettem! Ha esetleg nem tudnád, hogy hol lehet beszerezni, akkor:
    Bővebben: link
    Itt tudsz venni táskát is hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák