- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Szia!
A gép nagyon jó!
Hátrányok:
Ha 9800XT-t teszel bele, akkor vagy nyitott oldallappal lehet használni, vagy kivágod az oldalát. A hűtés javítása szempontjából mindenképpen javaslom, hogy valami VGA vagy ATI Silencer-t vegyél, mert az kiviszi a meleget a házból.
Ami nekem készül oldallap, ott egy az auto desing-ból származó rács lesz befogatva az oldallapba.
Nekem most egy 2500+ Barton megy benne és eddig simán viszi a hűtő. Viszont csak 60-as a ventije és csak hűtő moddal tudsz rá nagyobbat eszkábálni. Megoldás vagy a fenti hűtő vagy egy Zalman 7000Cu vag AlCu.
Egyébként én inkább a torony hűtést fogom megvenni, mert kifele nyomja a meleget a házból.
Hangkártyával én filmet szoktam nézni. Egy Genius fadobozos 5.1 van rajta. Szépen szól. Erőteljes is. mondjuk egy Audigy 2-vel nem veszi fel a versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Opel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- GIGABYTE C200 Glass
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő