Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Szia!
A gép nagyon jó!
Hátrányok:
Ha 9800XT-t teszel bele, akkor vagy nyitott oldallappal lehet használni, vagy kivágod az oldalát. A hűtés javítása szempontjából mindenképpen javaslom, hogy valami VGA vagy ATI Silencer-t vegyél, mert az kiviszi a meleget a házból.
Ami nekem készül oldallap, ott egy az auto desing-ból származó rács lesz befogatva az oldallapba.
Nekem most egy 2500+ Barton megy benne és eddig simán viszi a hűtő. Viszont csak 60-as a ventije és csak hűtő moddal tudsz rá nagyobbat eszkábálni. Megoldás vagy a fenti hűtő vagy egy Zalman 7000Cu vag AlCu.
Egyébként én inkább a torony hűtést fogom megvenni, mert kifele nyomja a meleget a házból.
Hangkártyával én filmet szoktam nézni. Egy Genius fadobozos 5.1 van rajta. Szépen szól. Erőteljes is. mondjuk egy Audigy 2-vel nem veszi fel a versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest