Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #61 üzenetére
Még mindig nem jutott pénz a oldal moddolásra. Sajnos.
De mindenképpem meg akarom valósítani.
A proci+táp hűtésen gondolkodok nagyon. Most a tápban lévő venti fújja a bordát. Ha megfordítanánk a tápot és kicserélnénk egy 80-asra a tető kivágásával, akkor.... Végülis elég levegőt kapba, viszont havonta 1x kellene portalanítani.
A proci hűtés jó de hangos. Ami be van linkelve hűtő az elméletileg jó lenne vagy egy Zalman 7000B-CU. Az első venti a helyes irányba fújná a levegőt ki a házból, Viszont a Zalman 7000B-Cu hűtené a MOS-FET-eken lévő bordákat....
Nem tudok dönteni. -
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #55 üzenetére
Mondjuk én azért nem vettem A64-et, mert nem volt rá pénzem és volt egy jó Bartonom. Ami még mindig megvan.
Bár nem próbáltam a mostani hűtéssel húzni a procit, de szerintem menne vele. Mivel az enyém alapfeszen megy. Egyébként azért nem húztam eddig, mert nem igazán játszottam erőforrás igényes játékkal.
Egyébként szerintem nagyon jó 3200-on a proci. Amíg Abit NF7 volt, addig 2400MHz-et vígan vitte a proci alapfeszen. Utánna kellett volna rátennem egy tunning BIOS-t. De inkább lecseréltem erre.
X800XT-nek nem tudom mekkora az áram felvétele. Viszont mondom egy 9800XT-vel simán megy. Egyébként az X800XT beleférne simán.
A festéssel az a gond, mint az oldallap kivágással. Elszáll a gari. -
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #53 üzenetére
Az AGP slot van belül és a PCI elég közel van hozzá. Tehát ha sima szimpla hűtő van rajta, akkor sem fér bele egy másik kártya. Viszont simán el fog férni a memória borda. Nekem is van rajta.
Hangkártya szépen szól, nem recseg. Semmi gondja nincsen.
Minden van hozzá. Driver CD-t mellékelnek. Életem legjobban felépített gépe volt eddig. Minden a helyén van és minden van hozzá.
Minden be van kötve. Csak a procit, VGA-t, RAM-ot, drive-okat kell bele raknod. Ami nincs bekábelezve az a SATA. Viszont kábel illetve tápátalakítót mellékelnek.
A ház nem tudom milyen nehéz. Inkább azt mondom, hogy azonos súlyban van mint a 17'' TFT-m. Szóval egáltalán nem nehéz. Méretéből adódóan sokkal könyebb hordozni.
Lehet hozzá venni táskát kb 5000Ft-ért. Nagyon célszerű venni, ha LAN-Party-kra is mászkálsz. Vízhatlan, bőven elfér benne az egér, tápkábel, egérpad, ha TFT-d van, akkor annak a tápja. Nekem ennyi van benne jelen pillanatban. Párnázott, szóval a gép védve van. A TFT-m egy notebook tartó hátizsákban kapott helyet. Amit kinéztem magamban mini billentyűzetet, az bele fér a hátizsákba + a fejhallgató.
Komolyan mondom régóta szerettem volna egy ilyen rendszert, nagyon összetett, készre szerelt, minden van hozzá. Ha esetleg olyan Bartonod van, ami alapfeszen viszi a 3200+ -t, akkor is ki tudod vele hajtani. Mondjuk feszt is lehet benne állítani. Nekem ilyen procim van, de meg akarom hozzá venni a fenti Spire hűtőt még egy 80-as ventivel egyetembe.
Ja majd elfelejtettem! Ha esetleg nem tudnád, hogy hol lehet beszerezni, akkor:
Bővebben: link
Itt tudsz venni táskát is hozzá. -
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #51 üzenetére
Szia!
A gép nagyon jó!
Hátrányok:
Ha 9800XT-t teszel bele, akkor vagy nyitott oldallappal lehet használni, vagy kivágod az oldalát. A hűtés javítása szempontjából mindenképpen javaslom, hogy valami VGA vagy ATI Silencer-t vegyél, mert az kiviszi a meleget a házból.
Ami nekem készül oldallap, ott egy az auto desing-ból származó rács lesz befogatva az oldallapba.
Nekem most egy 2500+ Barton megy benne és eddig simán viszi a hűtő. Viszont csak 60-as a ventije és csak hűtő moddal tudsz rá nagyobbat eszkábálni. Megoldás vagy a fenti hűtő vagy egy Zalman 7000Cu vag AlCu.
Egyébként én inkább a torony hűtést fogom megvenni, mert kifele nyomja a meleget a házból.
Hangkártyával én filmet szoktam nézni. Egy Genius fadobozos 5.1 van rajta. Szépen szól. Erőteljes is. mondjuk egy Audigy 2-vel nem veszi fel a versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged