Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Nyomom a linket:
Bővebben: link
Ahogy elnézem ez szabadon hagyja a PCi Slot-ot. Viszont nem tudom elférne-e a másik oldalon. -
Totis
aktív tag
Ez nagyon érdekel!
Esetleg nem tudod, hogy hol lehet kivágatni az oldallapokat? Nem akarom kivágni itthon, mert ronda lesz. Egyébként ha kész lesznek az oldallapok, akkor szólj, mert lehet én is csináltatok.
Feltéve ha megadod a srác elérhetőségét.
Egyébként te a 7000Cu-t használod?
-
General Salee
tag
Anno lett volna rá lehetőségem, hogy a 9600-mat lecseréljem egy 9800se (256 bit 8pipe mod) kareszra, 2D alatt semmi baja nem volt, de mikor 3D kellett egyszerűen nyomott egy rezsőt. Én akkor a tápnak tuttam be a dolgot, de ezek szerint neked més ötleted van? (ez a gép egy 9600-al tökéletesen működik)
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- GIGABYTE C200 Glass
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő