- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Nyomom a linket:
Bővebben: link
Ahogy elnézem ez szabadon hagyja a PCi Slot-ot. Viszont nem tudom elférne-e a másik oldalon. -
Totis
aktív tag
Ez nagyon érdekel!
Esetleg nem tudod, hogy hol lehet kivágatni az oldallapokat? Nem akarom kivágni itthon, mert ronda lesz. Egyébként ha kész lesznek az oldallapok, akkor szólj, mert lehet én is csináltatok.
Feltéve ha megadod a srác elérhetőségét.
Egyébként te a 7000Cu-t használod? -
General Salee
tag
Anno lett volna rá lehetőségem, hogy a 9600-mat lecseréljem egy 9800se (256 bit 8pipe mod) kareszra, 2D alatt semmi baja nem volt, de mikor 3D kellett egyszerűen nyomott egy rezsőt. Én akkor a tápnak tuttam be a dolgot, de ezek szerint neked més ötleted van? (ez a gép egy 9600-al tökéletesen működik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Asztrofotózás
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest