Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
iDEQ 200P
azt hiszem talán ez lenne a végleges áldozat, csak nem igazán látom árlistán
de ha szilicium computernél ez is 42 mint a barebonék nagy része akkor részemről jöhet. -
SQX_Barto
addikt
kezdek elbizonytalanodni a barebonét illetően..
a mostani cuccaimra van már vevő, csak most a p4 és az a64 között vacilálok
a szilicium computernél nincsen a64es barebone
pedig ahhoz olcsóbb a proci kicsit és jobban is szeretem az amd-t
ez a ht-s p4 meg olyan zavaros...
bár ez a iDeQ 200A különlegesnek tűnik az ATI RS300as csipszettel
[Szerkesztve] -
-
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Festést csak mókából kérdeztem
Oldallap dolgot meg majd sztem könnyen megoldom.Nem lesz rajta
Jelenleg örülnék, ha a barebone-t meg tudnám venni és belepakolnánm a mostani cuccokat
de később ki akarom húzni a határokat a végletekig.Szóval 2500@3200 Barton 1Gb durva memcsi duálban, és egy durva vgavalami két slotos extra hűtéses
gondolkodtam két 40es sata vinyó raidben, de a mostani 120asomat remélhetőleg ráfizetés nélkül át tudom majd cserélni egy sata 80asra, és nem kell paráznom, hogy szenvedjek-e a raid-del
Csak lenne már meg a pénz rá -
SQX_Barto
addikt
Köszi szépen a válaszokat
bár pillanatnyilag eléggé fájdítod a szívem vele
Ha el tudnám adni a szólógitárom, akkor már az asztalomon lenne a gép
De ha nem akkor meló meg egy kis nélkülözés és talán a jövő hónapban lesz nálam a drágaszágom
kicsi, hordozható, és nem lesz rosszabb mint a mostani gépem, mi kell még?
bár ha lenne pénzem a64-re az lenne a legjobb, így kicsit határok közé szorítom a gépet.
2500@3200 as Barton van a mostani gépemben, azzal a procihűtéssel szted húzhatom ott is? vagy akkor komolyabb hűtő kellene?
ja és még valami, durva hűtéssel egy agp-s x800xt később belemenne?
Ha befestem mondjuk feketére az egész gépet, megmarad a garancia?
[Szerkesztve] -
SQX_Barto
addikt
9800pro remélem spéci hűtés nélkül (max memóriahűtők) is menni fog, bár oldallap lehet nem lesz a gépen (ha egyszer lesz pénzem végre megvenni
Hangkártya csak szóljon ha lehet tisztán, recsegés nélkül.Alaplaphoz és a többi dologhoz ugye adnak rendesen drivereket?
És még az lenne a kérdésem, hogy az előlapi cuccokat bekötik ők, vagy nekem kell szendevenem vele? ja és van még a két hátsón kívül USB az alaplapon még kettő mondjkuk, amit előre lehet kötni?
Más kérdés most nem jut az eszembe
Ja még egy
Milyen nehéz a ház úgy kompletten?
Köszi, ha erre mindre válaszolsz
Ja és a mailt is köszi, nem mindig nézem, a topicocat de azért ezekhez vissza-visszanézek -
SQX_Barto
addikt
Biostar 200N
vásárlásán gondolkozom erősen
Tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek, tanácsokat és megnyugtatást, hogy jó lesz
Ami bele menne: 2500+ Barton (hűtés még kérdéses)
80GB Seegate Sata
9600/9800XT videókari 512/1024 DDR
A hangkártyája ennek a gépnek jó?
Mert cs:source -ra szeretném leginkább használni és lehetőleg a másik Slotot vagy szabadon hagynám vagy plusz hűtés lenne benne.
Ötlet, tanács, vélemény, tapasztalat, bármi jólesne
PLS írjatok valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest