Új hozzászólás Aktív témák
-
caleb
aktív tag
Hello!
Lenne egy nagy problémám,amiben okosmegoldások érdekelnének.
Az alaplapom Biostar nf4-a9a kapott egy új hdd,amit valamiért az ide 1-re kötöttem,és meglepődve láttam hogy a hd-tune progival max 10Mb/s a transfer,míg a másik vinyó az ide 2 59Mb/s
Nos már próbáltam cserélgetni őket,madzagokat csereberéltem,a legújabb driver van fönn a lapomhoz,de akkor is ez a fránya ide baromi lassú.
Szerintetek mit próbáljak vele csinálni???
Vagy vissza gariba a lapot? Alap egyébként 5 hónapos -
MaciG
addikt
Sziasztok
Nekem va negy Biostar NF4-A9A-s lapom (S939,pci-e) és az lenne a kérdésem ,hogy a biosba hol tudom elemlni a cpu FSb-jét, mert én seholsem találtam -
SQX_Barto
addikt
iDEQ 200P
azt hiszem talán ez lenne a végleges áldozat, csak nem igazán látom árlistán
de ha szilicium computernél ez is 42 mint a barebonék nagy része akkor részemről jöhet. -
SQX_Barto
addikt
kezdek elbizonytalanodni a barebonét illetően..
a mostani cuccaimra van már vevő, csak most a p4 és az a64 között vacilálok
a szilicium computernél nincsen a64es barebone
pedig ahhoz olcsóbb a proci kicsit és jobban is szeretem az amd-t
ez a ht-s p4 meg olyan zavaros...
bár ez a iDeQ 200A különlegesnek tűnik az ATI RS300as csipszettel
[Szerkesztve] -
Totis
aktív tag
Most néztem, hogy a Spire hűtő 9000ft körül van. Hát szerintem ezen az áron Zalman-t is kapok...
-
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #61 üzenetére
Még mindig nem jutott pénz a oldal moddolásra. Sajnos.
De mindenképpem meg akarom valósítani.
A proci+táp hűtésen gondolkodok nagyon. Most a tápban lévő venti fújja a bordát. Ha megfordítanánk a tápot és kicserélnénk egy 80-asra a tető kivágásával, akkor.... Végülis elég levegőt kapba, viszont havonta 1x kellene portalanítani.
A proci hűtés jó de hangos. Ami be van linkelve hűtő az elméletileg jó lenne vagy egy Zalman 7000B-CU. Az első venti a helyes irányba fújná a levegőt ki a házból, Viszont a Zalman 7000B-Cu hűtené a MOS-FET-eken lévő bordákat....
Nem tudok dönteni. -
-
Totis
aktív tag
Nekem ugyanez a konfigom.
Azzal a különbséggel, hogy 9800XT-m van, ami kb ugyanakkora hőt termel.
A proci gyári hűtésa azért jobb, mert a venti merőleges a procira és tud levegőt szállítani. A Breeze III nem tudom milyen magas.
Ma este megmérem a táp és a proci közötti távolságot! -
SQX_Barto
addikt
-
Parker
tag
Üdv!
Engem is érdekelne ez a Biostar Barebone! 42 e ért megengedhetem magamnak.
1 kérdés: Elbírja ez a pici pc ezt a konfigot? AMD barton 2500+, 2*256 DDR PC3200, 40GB maxtor, Gigabyte 6600GT, és a proci hűtéséről egy GT silent breeze III gondoskodna.
THX -
SQX_Barto
addikt
Festést csak mókából kérdeztem
Oldallap dolgot meg majd sztem könnyen megoldom.Nem lesz rajta
Jelenleg örülnék, ha a barebone-t meg tudnám venni és belepakolnánm a mostani cuccokat
de később ki akarom húzni a határokat a végletekig.Szóval 2500@3200 Barton 1Gb durva memcsi duálban, és egy durva vgavalami két slotos extra hűtéses
gondolkodtam két 40es sata vinyó raidben, de a mostani 120asomat remélhetőleg ráfizetés nélkül át tudom majd cserélni egy sata 80asra, és nem kell paráznom, hogy szenvedjek-e a raid-del
Csak lenne már meg a pénz rá -
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #55 üzenetére
Mondjuk én azért nem vettem A64-et, mert nem volt rá pénzem és volt egy jó Bartonom. Ami még mindig megvan.
Bár nem próbáltam a mostani hűtéssel húzni a procit, de szerintem menne vele. Mivel az enyém alapfeszen megy. Egyébként azért nem húztam eddig, mert nem igazán játszottam erőforrás igényes játékkal.
Egyébként szerintem nagyon jó 3200-on a proci. Amíg Abit NF7 volt, addig 2400MHz-et vígan vitte a proci alapfeszen. Utánna kellett volna rátennem egy tunning BIOS-t. De inkább lecseréltem erre.
X800XT-nek nem tudom mekkora az áram felvétele. Viszont mondom egy 9800XT-vel simán megy. Egyébként az X800XT beleférne simán.
A festéssel az a gond, mint az oldallap kivágással. Elszáll a gari. -
SQX_Barto
addikt
Köszi szépen a válaszokat
bár pillanatnyilag eléggé fájdítod a szívem vele
Ha el tudnám adni a szólógitárom, akkor már az asztalomon lenne a gép
De ha nem akkor meló meg egy kis nélkülözés és talán a jövő hónapban lesz nálam a drágaszágom
kicsi, hordozható, és nem lesz rosszabb mint a mostani gépem, mi kell még?
bár ha lenne pénzem a64-re az lenne a legjobb, így kicsit határok közé szorítom a gépet.
2500@3200 as Barton van a mostani gépemben, azzal a procihűtéssel szted húzhatom ott is? vagy akkor komolyabb hűtő kellene?
ja és még valami, durva hűtéssel egy agp-s x800xt később belemenne?
Ha befestem mondjuk feketére az egész gépet, megmarad a garancia?
[Szerkesztve] -
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #53 üzenetére
Az AGP slot van belül és a PCI elég közel van hozzá. Tehát ha sima szimpla hűtő van rajta, akkor sem fér bele egy másik kártya. Viszont simán el fog férni a memória borda. Nekem is van rajta.
Hangkártya szépen szól, nem recseg. Semmi gondja nincsen.
Minden van hozzá. Driver CD-t mellékelnek. Életem legjobban felépített gépe volt eddig. Minden a helyén van és minden van hozzá.
Minden be van kötve. Csak a procit, VGA-t, RAM-ot, drive-okat kell bele raknod. Ami nincs bekábelezve az a SATA. Viszont kábel illetve tápátalakítót mellékelnek.
A ház nem tudom milyen nehéz. Inkább azt mondom, hogy azonos súlyban van mint a 17'' TFT-m. Szóval egáltalán nem nehéz. Méretéből adódóan sokkal könyebb hordozni.
Lehet hozzá venni táskát kb 5000Ft-ért. Nagyon célszerű venni, ha LAN-Party-kra is mászkálsz. Vízhatlan, bőven elfér benne az egér, tápkábel, egérpad, ha TFT-d van, akkor annak a tápja. Nekem ennyi van benne jelen pillanatban. Párnázott, szóval a gép védve van. A TFT-m egy notebook tartó hátizsákban kapott helyet. Amit kinéztem magamban mini billentyűzetet, az bele fér a hátizsákba + a fejhallgató.
Komolyan mondom régóta szerettem volna egy ilyen rendszert, nagyon összetett, készre szerelt, minden van hozzá. Ha esetleg olyan Bartonod van, ami alapfeszen viszi a 3200+ -t, akkor is ki tudod vele hajtani. Mondjuk feszt is lehet benne állítani. Nekem ilyen procim van, de meg akarom hozzá venni a fenti Spire hűtőt még egy 80-as ventivel egyetembe.
Ja majd elfelejtettem! Ha esetleg nem tudnád, hogy hol lehet beszerezni, akkor:
Bővebben: link
Itt tudsz venni táskát is hozzá. -
SQX_Barto
addikt
9800pro remélem spéci hűtés nélkül (max memóriahűtők) is menni fog, bár oldallap lehet nem lesz a gépen (ha egyszer lesz pénzem végre megvenni
Hangkártya csak szóljon ha lehet tisztán, recsegés nélkül.Alaplaphoz és a többi dologhoz ugye adnak rendesen drivereket?
És még az lenne a kérdésem, hogy az előlapi cuccokat bekötik ők, vagy nekem kell szendevenem vele? ja és van még a két hátsón kívül USB az alaplapon még kettő mondjkuk, amit előre lehet kötni?
Más kérdés most nem jut az eszembe
Ja még egy
Milyen nehéz a ház úgy kompletten?
Köszi, ha erre mindre válaszolsz
Ja és a mailt is köszi, nem mindig nézem, a topicocat de azért ezekhez vissza-visszanézek -
Totis
aktív tag
válasz
SQX_Barto #51 üzenetére
Szia!
A gép nagyon jó!
Hátrányok:
Ha 9800XT-t teszel bele, akkor vagy nyitott oldallappal lehet használni, vagy kivágod az oldalát. A hűtés javítása szempontjából mindenképpen javaslom, hogy valami VGA vagy ATI Silencer-t vegyél, mert az kiviszi a meleget a házból.
Ami nekem készül oldallap, ott egy az auto desing-ból származó rács lesz befogatva az oldallapba.
Nekem most egy 2500+ Barton megy benne és eddig simán viszi a hűtő. Viszont csak 60-as a ventije és csak hűtő moddal tudsz rá nagyobbat eszkábálni. Megoldás vagy a fenti hűtő vagy egy Zalman 7000Cu vag AlCu.
Egyébként én inkább a torony hűtést fogom megvenni, mert kifele nyomja a meleget a házból.
Hangkártyával én filmet szoktam nézni. Egy Genius fadobozos 5.1 van rajta. Szépen szól. Erőteljes is. mondjuk egy Audigy 2-vel nem veszi fel a versenyt. -
SQX_Barto
addikt
Biostar 200N
vásárlásán gondolkozom erősen
Tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek, tanácsokat és megnyugtatást, hogy jó lesz
Ami bele menne: 2500+ Barton (hűtés még kérdéses)
80GB Seegate Sata
9600/9800XT videókari 512/1024 DDR
A hangkártyája ennek a gépnek jó?
Mert cs:source -ra szeretném leginkább használni és lehetőleg a másik Slotot vagy szabadon hagynám vagy plusz hűtés lenne benne.
Ötlet, tanács, vélemény, tapasztalat, bármi jólesne
PLS írjatok valamit -
Totis
aktív tag
Sikerül úgy néz ki szereznem ilyen rácsot. Jövő hónapban kap egy hűtőt a gép. A fenti hűtőt fogja megkapni. Aztán ha nem leszek fele elégedett, akkor lecserétem egy Zalman 7000Cu-ra.
A táp megfordítást most fogom majd megoldani. Akivágás még mindig várat magára. Sajnos ebben a hónapban már nem lesz rá pénzem. -
Totis
aktív tag
Találtam rácsot a géphez.
Iagz még nem vettem meg, de ha nem vastag, akkor mindenképpen meg fogom venni. Elég lesz az egész házra. Mármint a két oldallap valamint a tető.
Itt találtam: Bővebben: link
Az oldallap rajzát most csinálom. Ahogy elnéztem a Silencer és az oldallap közé max 2-3mm vastag rács rakható. Igazából jobb lenne a 2mm-es. Viszont a port valahogy meg kell akadályozni, hogy bejusson a gépbe.
Viszont a hozzá adott szoftverrel nem tudtam húzni. Csak 110%-ig tud emelni.
Viszont a gép elméletileg tudja a 200-as FSB-t. Igaz még nem próbáltam ki.
[Szerkesztve] -
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Szóval a táp kérdés:
nekem még nem jelentkezett a fenti probléma. Nem tudom mi lehet a gond.
Kipróbáltam a hangkarit, és kb hozza egy SB Live! teljesítményét. A Genius SW5.1-el szépen szól. Nekem bőven elég filmnézésre.
Lezajlott az első minimál LAN-Party. A gépet beraktam a táskájába és már vittem is.Könnyen cipelhető a táskában. Egyszerűen nagyszerű.
Igaz levett oldallappal játszottam.
Kérlek segítsetek abban, hogy hol lehet kapni vékony kis rácsot, amit az oldallapba lehetne fogatni?
Azt hiszem meg fogom venni a Toboz által belinkelt hűtőt. Kb 7000Ft körüli áron láttam. -
RedMan
tag
up!
-
RedMan
tag
Sziasztok!
Egyikőtöknél sem jelentkezett még az, hogy a tápból halk sípolás, ''nyüszögés'' hallatszik, mert nállam sajnos ez a jelenség van és nagyon zavaró, mivel a vízhűtés miatt teljes a csend. Megpróbálom megcsinálni a táp moddot, hátha úgy elmúlik a sípolás, de sajnos azt vettem észre, minnél melegebb van a szóbába annál kevésbé hallatszik a sípolás...
Már kész van a házam oldala, jövő7-en megyek érte, amint tudok, rakok fel képeket. De nem telibe lesz fúrva, hanem egy kicsit másképpen, meglepi lesz. -
Totis
aktív tag
Bocsi, de rosszat linkeltem be.
Ez a jó: Bővebben: link -
Totis
aktív tag
Na szóval....
Megtaláltam az oldalon a képet.
Itt volt, a gond az, hogy nekem most nem jön be.
Itt 80-as ventit szerelt a srác a tápba. Eléggé rondán csinálta meg. Szerintem jobban is meg lehet ezt oldani. Na majd megpróbálom valami módon.
Itt van ugyanezen a fórumon egy modding/silent SSF rész.
A procihűtő amit küldtél nagyon állat. Komolyan ha lehet itthon kapni veszek egyet. Mindegyik 10cm fölötti magasságú volt, amit eddig néztem. Ez a megoldás jobb mint a fektetett ventis. Legalábbis ennél a rendszernél. Egy csendes ventivel felszerelve, valamint ha hozná a mostani TT Silent Boost-om teljesítményét, akkor nagyon meg lennék vele elégedve. -
toboz
tag
Itt írnak arról, hogy a táp ventijét kicserélik 12cm-esre, persze jó lenne képeket látni.
[Szerkesztve] -
toboz
tag
A táp modot nem találom, belinkelnéd?
Procira ezt találtam ami belefér:
Üdv: Zs -
Totis
aktív tag
Én az előző oldalon található modot akarom megcsinálni. Az oldallapokat akarom kivágatni, de valami spec módon, hogy ne legyen gondja az oldallapnak.
[L][/L] A rácsos kép amit szeretnék megcsinálni.
Tápról van egy kis mod ezen az oldalon. Egy 80-as ventit raktak bele a tápba. Egyébként nagyon gondolkodom én is a táp megfordításán. A hátlap kivágása szerintem gázos. Nem néz ki szépen. Viszont itt lehetne javítani a szellőzést egy erősebb ventivel Bővebben: link.
Itt a Delta ami jó lehet egy leszabályzóval nincs semmi hangja szerintem. -
toboz
tag
Hali,
én egy 200v-t vettem mozizásra de a tesztekkel ellentétben nagyon hangos és meleg volt a gép. Eddig ezt a modot csináltam meg: Bővebben: link
A gyári hűtőt lecseréltem egy falconrock 2-re de szerintem a táppal egymás ellen dolgoznak úgyhogy vmilyen hőcsövest rakok majd bele.
A táppal viszont nem tudok mit kezdeni, nagyon hangos. Van vmi ötlet? Esetleg ki lehet cserélni? Mondjuk először arra gondoltam, hogy megfordítom, a ház tertejét meg ki fúrom így onnan kapja a friss levegőt de ez még csak terv.
Üdv: Zs -
RedMan
tag
Pedig sajnos nincs!
A Zalman is elfoglalja a PCI slotot.
Csak olyan borda oldaná meg a problémát, ami akkora, hogy nem foglalja el a PCI slotot és heatpipe-al ki van vezetve oldalra a vinyó alá és ott lehetne rászerelni egy ventillátort. De ez valami egyedi, speciálisan legyártott cucc lenne.
Ja és bocsi, mert lehet az előbb félrevezettelek, lehet, hogy a Te integrált hangkártyád nem lesz olyan xar mint az enyém. A Tied Realtek chippes, míg az enyém CMI, ez azért bíztató. -
Totis
aktív tag
Nyomom a linket:
Ahogy elnézem ez szabadon hagyja a PCi Slot-ot. Viszont nem tudom elférne-e a másik oldalon. -
Totis
aktív tag
Na most jól el vagyok keseredve.
Szóval nem hozza egy SB Live! teljesítményét?
Elkezdtem gondolkodni egy más hűtésen a VGA-ra, hogy a PCI szabad legyen. Ha Zalman-t raknák rá, akkor sem férne bele a kártya. Viszont vizet nem szeretnék bele rakni. Láttam egy hűtőt, ami esetleg jó lenne rá.
[L][/L]
Ha ez lenne, akkor meg lehetne oldani a PCI kérdést. Viszont akkor valahogy hűteni kellene a kártyát. Ezt valamivel fujatni kellene viszont nem tudom beleférne-e a házba. -
RedMan
tag
Én is csak a videókártya miatt rakatam bele vizet...
A hangkarija hagy maga után némi kívánnivalót, azért nem egy SB Live!, pont ezért van szükségem a PCI slotra.
Nézegettem a képet és arra jutottam, hogy az nem egy rács, hanem az oldallap ki van fúrva CNC géppel és a csavarok csak díszek. Nézd meg, nagyon egy síkban van a ''rács'' és az oldallap. Amúgy az enyém is így fog kinézni, csak az egész lap lukas' lesz,Persze nem teljesen, mert akkor elveszíti szilárdságát az anyag...
-
Totis
aktív tag
Ma fogom én összerakni a gépet.
Sajna vizet nem merek belerakni, mert LAN party-ra akarom hurcolni.
Állítólag a hangkartija van olyan mint egy SB Live! Ennél jobbra jelen pillanatban nincs szükségem.
Az oldal lap kivágása egyenlőre attól fűgg, hogy tudok-e szerezni olyan rácsot. Nagyon jól nézne ki. Meg hűtési szempontból is nagyon jót tenne a gépnek.
Redman: a szabad slot-ba csak nem egy Audigy2 megy? -
L3zl13
nagyúr
Szép, de a Biostar lapokkal eléggé negatívak a tapasztalatim, szóval ez után nem mernék belevágni a barebone-jukba.
-
RedMan
tag
Itt Bp.-en nem tudom, hol vágnák ki neked, mert Én Nyír1házán csináltatom a haverommal. De ha megcsinálta az enyémet és jó lett, akkor csináltathatok neked is egyet, ezt majd megdumáljuk, ha megvan az enyém és minden stimmel.
Sokáig a Zalmannal hűtöttem és nagyon jó volt, mondjuk a gyarija sem rossz, csak egy kicsit hangos nekem. Áttértem vízre, mert kell a PCI slot is és nagyon kevés a hely a 2 slot között, azt léggel sehogy sem lehet megoldani. -
Totis
aktív tag
Ez nagyon érdekel!
Esetleg nem tudod, hogy hol lehet kivágatni az oldallapokat? Nem akarom kivágni itthon, mert ronda lesz. Egyébként ha kész lesznek az oldallapok, akkor szólj, mert lehet én is csináltatok.
Feltéve ha megadod a srác elérhetőségét.
Egyébként te a 7000Cu-t használod? -
RedMan
tag
Ilyennel nem viccelek!
Az oldallapokat külön csináltattam volna hozzá szabványos ugyanolyan oldallapokat. Csak a srác akit megbíztam vele egy gyenge pillanatában (matt részegen) elfelejtette, hogy neki külön kellett volna gyártania hozzá oldallapokat ezért az eredetit fúrta telibe.
Mivel a garancia ugrott így Ő állja a költségeket, ha esetleg bedöglik a gép.
De igen valszeg lefogja gyártani hozzá az új oldallapokat.
Jövőhét körül megyek a cuccért, amint tudok, rakok fel képeket, Én is nagyon kíváncsi vagyok. -
RedMan
tag
Ez az oldallapos megoldás elég jól néz ki, már Én is alig várom, hogy meghozzák az oldallapokat. Az enyém annyi különbséggel, hogy nekem mindkét oldallap telibe lesz fúrva.
Ha megvan rakok fel képeket...
A procihűtőt, nem tudom milyenre akarod megoldani, de egy Zalman 7000B CU simán elfér benne. -
Totis
aktív tag
Szóval a hűtési megoldás:
Gondolkoztam azon, hogy a VGA Silencer ventijével azonos magaságba.
Viszont ezt elvetettem, mert egyrészt nem találtam kedvemre való rácsot, másrészt mivan ha lecserélem a hűtőt?
Láttam az egyik fórumon, hogy az oldallapba egy rács szerkezet lett beleaplikálva:
Nagyon tetszik. Módosításként annyit lehetne csinálni, hogy a rács mögé porszűrőt rakni. Ezt meg fogom csinálni mind a két oldallapra.
Ha ez megvan, akkor 2 ''légkamrára'' fog oszlani a gép. Ugye Az egyikben lesz a VGA. Igazából nem tudom, hogy lecseréljem-e Zalman 770-re vagy vegyek rá egy Silencer 3-ast. Az előbbi halkabb, az utóbbi viszont kiviszi a házból a meleget.
A másik rész pedig a proci, táp lesz. A lenti oldalon egész jó kis modokat lehet látni a procihűtőhöz, illetve táphoz.
Egyébként van egy egész jó kis fórum, ami a Biostar IDeQ-ekkel foglalkozik:
Érdemes megnézni. -
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Átrakatom a topic-ot a ''hűtés, házak, tápok, modding'' alá.
Itt meg fogjátok találni!
Topic cím ''Biostar barebone, tuning, modding,...''
Legalábbis ezt fogom próbálni megadni. -
General Salee
tag
Anno lett volna rá lehetőségem, hogy a 9600-mat lecseréljem egy 9800se (256 bit 8pipe mod) kareszra, 2D alatt semmi baja nem volt, de mikor 3D kellett egyszerűen nyomott egy rezsőt. Én akkor a tápnak tuttam be a dolgot, de ezek szerint neked més ötleted van? (ez a gép egy 9600-al tökéletesen működik)
-
RedMan
tag
válasz
General Salee #15 üzenetére
Nem tudom, neked a meghalni akarás miben nyílvánul meg, de az enyém simán ment 9800Pro+ATI Silencer,1Gb ram, 3.2-es proci, 160Gb Sata, Zalman 7000Cu meg vagy 3 venti és semmi baja nem volt.
-
General Salee
tag
Nekem ugyanilyen van, csak a 200V (Via KM400) namost ebben 200W-s táp van és meg akart halni a 9800 SE-től
-
RedMan
tag
Látom a kitartás meghozta gyümölcsét!
Ha esetleg húzni akarod a gépet, akkor ne ilyedj meg, ha a BIOS-ba beállítod az értékeket, és nem annyin megy a gép, amennyin szeretnéd. Amint bejön a win, ''elefelejti'' a beállított értékeket és ezeel a programmal tudod húzni csak Bővebben: link
Kiváncsi vagyok, hogy neked milyen IC méri a proc. hőmérsékletét és hány fokon, az enyém elég érdekes értékeket mutat...
A 9800XT hűtés mission Impossible, hacsak nincs szükséged a PCI slotra, Én is ezért váltottam vízre.
[Szerkesztve] -
Totis
aktív tag
Ha meg jön a monitorom, akkor mindenképpen összerakom a gépet. Kiváncsi leszek, hogy menni fog-e a gép 200-as FSB-vel. Elméletileg ennyit tud a lap. Viszont 333-at tud csak a memória felé. Egyébként nem tudom hogyan oldjam meg a 9800Xt hűtését. Az alaplapi hangkari tudomásom szerint a mostani SB Live!-omnak felel meg.
Nem hittem volna, hogy ilyen kics tud lenni egy gép. -
shift+ő
senior tag
Bővebben: link itt nézd meg.
-
Totis
aktív tag
Kérlek segítsetek!
-
Totis
aktív tag
Fel!
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, hogy hol találok olyan boltot, ahol lehet kapni ilyen kis gépet.
Ahol találtam, ott azt mondták, hogy nem tudnak hozatni.
A gépról a link:
Ez olyan olcsóbb kategóriás barebone cucc. Én 42000Ft-ért láttam.
Kérlek, ha láttok valamelyik boltba, akkor szóljatok!
Egy kép róla:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest