Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
A helyzet a következő, egyik napról a másikra ősrégi comfigom bootoláskor a következőt irta ki bios hibaüzenet gyanánt:
''The system intruded, chassis opened or tempered before. Please check the system.''
Utána olvastam már, írtak itt jumperelést, elem kivételt, behatolást stb...
Az esetemben viszont a furcsa, hogy (általában a gép 220 főkapcsolón van, azaz este áramtalanítom.) és reggelre jön a hibaüzenet, valamint az órám elállítódik!Merülőben lenne az elem (vagy meghalóban) és azért hiszi azt minden áramtalanítás után hogy hozzányúltak!?
Ilyen elemet honnan tudok szerezni!? Asus A8n SLi alaplap!
Köszönöm szépen !!!!

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest