Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacafi
tag
Hi.
Hozzáértő segítségét kérem innen, mint ismerőstől! Neki is abit lapos gépe van, csak szervízbe jótállás miatt. Ez egy tartalék gép, még jó hogy eddig nem kelt el. Jól kifogtuk.
Az én gépem használhatatlan két napja. Abit lapomon bios frissítést akartam végezni 2.1-re, de a lap kijelzője c1-be beállt. Mikor a frisstés elindult, 7%-ig jutott el. legalább 10 percig vártam de semmi. Nem reagált semmire, így táp lekapcs.
Amit és ahogy ír a könyv megcsináltam 3x is, de marad a c1. Vagy fél óra múlva is próbákoztam, minden hiába. Gombaksit is kivettem már az utolsó resetnél, de nem került alapra a bios. C1 és C1
Most olvasgattam itt az idevaló írásokat, de csak valaki hozzáértő biost írni tudó jöhet számításba meglátásom szerint. Talán lesz valaki aki kézzelfogható segítságet tud adni.
Baracsi vagyok (fejér megye)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest