Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Levyn

csendes tag

Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Nemrég vettem egy Asus M2N-E alaplapot. Egy darabig nem volt probléma vele, de aztán jött a baj csőstül. Kikapcsolgatott, lefagyott...stb.
    Gondoltam frissítem a BIOS-t. Sikeresen behalt. Most úgy állok, hogy a pw gomb lenyomása után kb. 5 másodpercre beindul a processzorhűtő, villog a cd-rom ledje, aztán kikapcsol.
    Elővettem újra a kézikönyvet. Ír benne egy ''Crash Free BIOS'' segítségről, pontosan az ilyen esetekre. Azt írja, hogy az alaplaphoz adott lemezen rajta van az eredeti BIOS, amit baj esetén vissza lehet tölteni. CD-ről és USB-ről is kellene működnie, viszont a cd tálcája ki se jön, az usb-t meg véletenül se látja. Manuálisan kihúztam a tálcát, beraktam a lemezt, de indítás után nem indul be a meghajtó.
    Van esetleg valakinek ötlete, hogy még mit lehetne kipróbálni? Gondolom ahol vettem, ezzel ne is próbálkozzak....garinak annyi. :W
    BIOS írás szóba jöhet, ha házilag nem tudom megoldani. Viszont egy helyet sem ismerek és az árakkal, a művelethez szükséges idővel se vagyok igazán tisztában.

Új hozzászólás Aktív témák