Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levyn
csendes tag
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Nemrég vettem egy Asus M2N-E alaplapot. Egy darabig nem volt probléma vele, de aztán jött a baj csőstül. Kikapcsolgatott, lefagyott...stb.
Gondoltam frissítem a BIOS-t. Sikeresen behalt. Most úgy állok, hogy a pw gomb lenyomása után kb. 5 másodpercre beindul a processzorhűtő, villog a cd-rom ledje, aztán kikapcsol.
Elővettem újra a kézikönyvet. Ír benne egy ''Crash Free BIOS'' segítségről, pontosan az ilyen esetekre. Azt írja, hogy az alaplaphoz adott lemezen rajta van az eredeti BIOS, amit baj esetén vissza lehet tölteni. CD-ről és USB-ről is kellene működnie, viszont a cd tálcája ki se jön, az usb-t meg véletenül se látja. Manuálisan kihúztam a tálcát, beraktam a lemezt, de indítás után nem indul be a meghajtó.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy még mit lehetne kipróbálni? Gondolom ahol vettem, ezzel ne is próbálkozzak....garinak annyi.
BIOS írás szóba jöhet, ha házilag nem tudom megoldani. Viszont egy helyet sem ismerek és az árakkal, a művelethez szükséges idővel se vagyok igazán tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest