Hirdetés
- OLED TV topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levyn
csendes tag
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Nemrég vettem egy Asus M2N-E alaplapot. Egy darabig nem volt probléma vele, de aztán jött a baj csőstül. Kikapcsolgatott, lefagyott...stb.
Gondoltam frissítem a BIOS-t. Sikeresen behalt. Most úgy állok, hogy a pw gomb lenyomása után kb. 5 másodpercre beindul a processzorhűtő, villog a cd-rom ledje, aztán kikapcsol.
Elővettem újra a kézikönyvet. Ír benne egy ''Crash Free BIOS'' segítségről, pontosan az ilyen esetekre. Azt írja, hogy az alaplaphoz adott lemezen rajta van az eredeti BIOS, amit baj esetén vissza lehet tölteni. CD-ről és USB-ről is kellene működnie, viszont a cd tálcája ki se jön, az usb-t meg véletenül se látja. Manuálisan kihúztam a tálcát, beraktam a lemezt, de indítás után nem indul be a meghajtó.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy még mit lehetne kipróbálni? Gondolom ahol vettem, ezzel ne is próbálkozzak....garinak annyi.
BIOS írás szóba jöhet, ha házilag nem tudom megoldani. Viszont egy helyet sem ismerek és az árakkal, a művelethez szükséges idővel se vagyok igazán tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest