Hirdetés
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseE
tag
válasz
Comanche
üzenetére
Udv!
Nekem is szeinte MSI lapom van...Eddig mindig a windoozos frissitest vegeztem(kb. 10X), mindig sikerult kiveve az utolsot
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
Szoval ha nem muszaj nem ajanlom egyiket se, ha muszaj akkor csak kislemezes megoldas, windoozba sose lehet tudni..
Ami az MSI oldalan van, azok jo BIOSsok, nekem meg a dosos frissito progit is tartalmazza..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Apple MacBook
- World of Warships
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
.