Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseE
tag
válasz
Comanche
üzenetére
Udv!
Nekem is szeinte MSI lapom van...Eddig mindig a windoozos frissitest vegeztem(kb. 10X), mindig sikerult kiveve az utolsot
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
Szoval ha nem muszaj nem ajanlom egyiket se, ha muszaj akkor csak kislemezes megoldas, windoozba sose lehet tudni..
Ami az MSI oldalan van, azok jo BIOSsok, nekem meg a dosos frissito progit is tartalmazza..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem tudom mi tortenhetett, egyszeruen nem akarta belerakni az uj BIOSt, vagyis berakta csak verify errort dobott mikor visszaolvasta...Akarhanyszor probaltam mindig ugyanaz volt
...Szoval volt egy felig halott gepem, miutan kikapcsoltam mar teljesen az volt 
.