- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Acer notebook topic
Aktív témák
-
operator10
senior tag
Ezt nemondod komolyan????
Te 50 Mhz-es lépésekben szoktál tuningolni?És szinkronban csinálltad?Remélem nem?Bár ezekszerint valószínüleg igen.És sikerült is hazavágnod mindent.Bocs de elég nagy az esélyed ráA helyedben még annyit megtennék hogy a VGA-t, és a memóriákat kipróbálnám egy másik gépben, hogy lett e valami bajuk.Bízzunk benne hogy nem.De szerintem ilyet nem lett volna szabad csinálnod hogy mondjuk az alap 200fsb-t rögtön feltolod 250-re.Nem is csoda hogy így jártál.Gondold csak el mit kaphattak pl, szinkronhajtás esetén a memok és a proci.Úr isten
-
operator10
senior tag
Jártam már így anno én is.
Ami nálam segített, működött:Elemet kivettem-tápot teljesen áramtalanítottam.Majd elszívtam fel s alá sétálva 2 szál cigit.Elem vissza cmos jumpert törlésre, táp áramalá, insert gomb folyamatos nyomása, és láss csodát nálam minden rendbejött.Remélem segítettem?Drukkolok
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest