- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chibo
csendes tag
Már visszajeleztem amit eddig megtudtam.A qflash menube lépve(gondolom ezt írtad most le)nem frissiti szintén a biost.Pendrivot valamért nem látja ha qflasht használom tehát csak kisfloppyval tudtam megoldani.De mikor elkezdte volna írni akkor kiirta hogy update failed ennyi.Olvastam az oldalon a leírásodat és nem segített épp ezért írtam be ide és más topikba is.Elemet kivettem fél orára áramtalanit de nem segitett.A gariztatás nem érdekel mert az alaplap teljesen jo mukodik.Csak legrégebi bios van rajta ennyi.De mivel nem kezeli olyan jol a memoriát szeretnék egy frissebb biost.Kösz amiket írtál de a személyes megjegyzéseket felejtsd már el mert nem érdekel.Nem kell válaszolnod és ennyi mert mindig hozzáfüzöl valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest