Új hozzászólás Aktív témák

• Pyzoo

aktív tag

válasz konas #1240 üzenetére

Szia!
    Biost csak akkor frissíts ha stabilnak mondható a géped! Frissítés alatt nem kapcsolunk ki gépet! Van több megoldás is.

1. letöltöd az ASUS Update progit ASUS Update V7.13.04_XP! ( !! Vista-ra másik kell!! )és windows alol megfrissíted.Ez a progi automatikusan megkeresi a lapodhoz tartozó legfrissebb biost, és frissíti is. A lap könyvében le van írva hogyan kell használni de rém egyszerü. Aszem annyi hogy kiválasztod "Update Bios from Internet" és next meg next és ennyi.
    2.Letöltöd a biost M2N_808 Bios (csomagold ki) és rámásolod egy frissen formázott kislemezre v. egy 8GB-nál nem nagyobb FAT ill. FAT32 -re formázott USB kulcsra. Majd a Bios-ba belépsz és ott megkeresed az EZFlash alkalmazást és elindítod. Megadod a meghajtót és kiválasztod a filet és go.
    3.Csinálsz egy dos-os kislemezt és rámásolod ezt a bios update progit Afudos BIOS update tool V2.21 meg a bios file-t és ezzel frissíted.

4. Beviszed egy megbízható szervízbe és kb.: 2E-ért megcsinálják. :)

Ha kész a frissítés és ujraindult a gép bejött a win, utánna állítsd le és egy bios resetet csinálj manuálisan az alaplapon. Ezután go bios és állítsd be a gépet.

Nem fontos a bios reset de én már találkoztam olyannal hogy frissítés után auto feszkón 0.2V-al többet adott a procinak addig amíg nem reseteltem a biost.

[ Szerkesztve ]

A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

Új hozzászólás Aktív témák