Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakic19
csendes tag
Fehér magasszárú Nike Air Force One a Lilla25 kuponnal ~18e Huf (44 - 45,5 ill 47,5 méretben)
https://www.aboutyou.hu/p/nike-sportswear/magas-szaru-edzocipok-air-force-4620533 -
jmuranyi
tag
33-as, fehér farmer, https://www.aboutyou.hu/p/jack-jones/farmer-iglenn-4175258, 6890-kupon
-
Milan1995
csendes tag
válasz
KaiotEch #7996 üzenetére
Nem tudom a pontos méretezést, mindig utána szoktam olvasni a neten hogy hogyan fittel lábra. nekem 45,5-ös kell, adidasból 46. A lényeg igazából a belső talphossz méret (nekem 29,5). Ha azt tudod, akkor nagyon nem tudsz mellé lőni főleg, ha knitből van a lábfej része.
A kupon LILLA25 volt mára a korábbi kommentek alapján -
-
Mercutio_
félisten
20%-os AY Jack&Jones kupon ha valakinek kell priviben jelezze.
-
xeno204
aktív tag
fehér MUSTANG Sportcipő 42, 43, 44, 45 méret 7.343Ft (25%-os kuponnal)
-
25-öt beveszi azzal együtt 7418 ft
-
albiosz
őstag
válasz
LógaGéza #7984 üzenetére
Szuper, köszi!
Egyébként garanciával kapcsolatban mi a helyzet AY-n? Ez mondjuk leginkább cipőnél érdekes. Anno Emagon volt egy hibás kb. 7 hónapos cipő és nekem kellett volna bizonyítani, hogy gyári hiba. 6 hóig cserélték volna vagy visszakaptam volna az árát. Deichmannban 1,5 éves cipőt is javítottak vagy levásárolhattam volna. Van tapasztalatotok?
-
albiosz
őstag
válasz
Executioner #7981 üzenetére
-
Hzi
aktív tag
Jön a hűvösebb idő, pár akciós pulóver (nem divat, inkább munkavédelmi, de simán hordható utcán is
) a szerszámbörze.hu -ról:
[link]974 Ft-ért a piros M-es érdekes.
#akció
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
AY visszaküldésnél nem lehet módosítani a csomagfelvételi címet?Kerestem a fiókomban is a címet, de úgy látom nem lehet rendelés nélkül állítani. Bár lehet, hogy visszaküldésnél akkor is az a cím lenne a csomagfelvételi, ahová kiszállították?
-
evitiguF
senior tag
Nordblanc márkáról van valakinek tapasztalata, milyen minőséget képvisel?
Egész jó akciók vannak:
[link] -
marsu.
senior tag
Adidas cipő fekete/fehér és fehér/fekete színben, 25-ös kuponnal 11.618-ért. Full egyszínűek drágábbak.
-
jmuranyi
tag
-
berbatov2
senior tag
LILLA25
-
ggeleven
őstag
válasz
#95712068 #7970 üzenetére
Némi tapasztalat:
Menerva Sport 120 - tavaly ősszel vettem egy most nem árusított színben és most tavaszz végén/nyár elején ki kellett dobnom, mert konkrétan annyira elkopott a talp első része, hogy kilyukadt. Persze nem csak ezt a cipőt hordtam és a karantén is betett a km-eknek és mégis. Nem tapasztaltam ilyet az elmúlt években krokodilos cipőnél (8-9 éve évi 1-2 párat veszek, szóval volt pár modell)
Lacoste Cipő - Chaymon 120 - 3 színben is van és évek óta bírják a strapát. Nagyon szeretem ezt a típust és bátran ajánlom. -
törölt tag
Egy pillanatra megremegett a kezem a rendelés gomb felett, de erős vagyok
Viszont ár szerint sorba raktam a krokodilos pipellőket, és találtam női tornacipő szerűséget 7790 forintért (kék és rózsaszín). -
szekra
addikt
Lacoste Masters Cup 38.000 helyett 11.390
[link] -
arcsin
senior tag
-
WayneGace
őstag
25% kedvezmény BTS25 kóddal.
-
Llew
senior tag
válasz
2thletme2day #7956 üzenetére
Dockyardon vannak elég jó Columbia leárazások, bár mérethiányok is.
-
Greybeard
tag
#akció
Nike bőr sportcipő több méretben AY 25%-os kuponnal 7868 forint. -
arcsin
senior tag
válasz
predakon #7961 üzenetére
Szerintem sem túl praktikus. Sokszor széthúzott zipzárral használom kabátomat. Kiváncsian várom a kék bomberem, elvileg ma érkezik.
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #7962 üzenetére
az S méret szerintem 150cm 30kg emberre van...
-
Lackki
őstag
[Naketano Átmeneti dzseki] Bogyó színben S M L méretben.
10ezret lement az ára tegnaphoz képest, így most 14618Ft FLORA25 kuponnal.
Ajánlott 1 mérettel nagyobbat venni mint a megszokott. -
Herczi
senior tag
Aboutyoun van most esetleg beharangozva valami nagyobb akció a közeljövőben? Kinézett cipőre most dobtak még 20%ot, így van rajta 32%, nem tudom érdemes - e még várni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
2thletme2day #7956 üzenetére
eMAG-on keress rá a Saucony TR kifejezésre 12-15k között is ki lehet fogni egyes modelleket.
-
-
2thletme2day
őstag
Best Buy túracipőt tudnátok ajánlani?
-
xeno204
aktív tag
válasz
windlord #7954 üzenetére
A kuponos FB csoportban pl. a tagok szavazták le, mert egy idő után már annyira sokan csinálták, hogy az kezdett irritáló lenni.
ne legyek teljesen off:
olíva Pepe Jeans Térdig érő Nadrág 'BARRY' Gyerek 182-es méret 4.868Ft (25%-os kuponnal)
-
hmatyas
tag
3/4/s férfi nadrágot mostanában láttatok valahol?
-
xeno204
aktív tag
fekete / fehér NIKE Futócipő 'NIKE FREE METCON 2' 41-es, Utolsó darab 11.618Ft (25%-os kuponnal)
-
WayneGace
őstag
[link] Rapcity akciója.
-
törölt tag
válasz
windlord #7947 üzenetére
Az eredeti kérdésre a válasz:
20%-os aboutyou kupon kódot nem szabad hozzászólásban promózni (aláírásba mehet szerintem).
A reflinkhez hasonlóan működik a rendszer, azaz visszakap valamilyen formában a kupon eredeti "kérvényezője" némi pénzt (talán levásárlás formájában). A reflink tiltott minden téren a lapcsaládon belül (lásd: ebay-es kütyük téma). Erre próbáltam felhívni a figyelmet, és utána elég sok hsz eltűnt, így nem tudok érdemben nyilatkozni a történtekről. Egy noir avatar lett a végeredmény, de az okát nem tudhatjuk (pl.: jobban a körmére néztek, és egy régebben kitiltott user volt, mást nem nagyon tudok elképzelni. Egy kupon megosztásért végleges banán irreálisnak tűnik crytek háború és béke hosszúságú adatlapja után).
Amúgy pont ezt elkerülvén feszegettem a témát, hogy ezeket a kuponokat nem szabad hsz-be írni a már leírt okokból, ezért aláírásba rakják (pl.: hsz-ben utaljanak rá, hogy a 20%-os kupont viszi a termék, az aláírásban meg pont ott figyel egy 20%-os kupon
).
Ettől függetlenül jó volna olvasni egy nagybetűs állásfoglalást (pl.: aláírásba mehetnek 20%-os kódok), mert alapvetően csak tippeltem az infók nagy részét.
-
kali8n
aktív tag
Férfi Félcipő Rieker, 42-es utolsó db,
20990 Ft4550 Ft, ingyenes szállítás. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
am. ha ilyen egyszerű, miért nem csinálja mindenki? illetve ha olvassuk fb-n (melósgépen én nem), miért nem kopizzuk át? és hova tűnt daemon hill meg a többi bolt?
-
tng
tag
Téma volt itt korábban, hogy About you-n lehet kérni 20%-os kódot, amivel ha mások vásárolnak, akkor abból lehet profitálni. Nem, nem itt akarnám ezt közzétenni, sőt nem is nekem kéne, de aki esetleg tud ezzel kapcsolatban segíteni, kérem, hogy írjon nekem privátban! Köszönöm szépen!
-
atee_13
őstag
válasz
Mercutio_ #7938 üzenetére
"Rendezed végigtekered ha márka-ár tetszik megállsz ránézel"
Látom, hogy olyan márka amit egy ezresért sem vennék meg nem foglalkozom vele tekerem tovább.
Olyan márka ami tetszik ha pár ezres megállok ránézek, elsőnek méret még mielőtt rányitnék külön lapon. Sokszor van, hogy még a legelején kiderül fölösleges rányitni mert nincs méretben.
Ritka, hogy 1 oldalon 1-2 darabnál több van, gyakran oldalakig semmi ezért eléggé haladós. -
xTech
tag
Igen, az AY oldalán ki tudod választani, hogy mikor jöjjön a futár. A csomagfelvétel napján küld egy emailt a GLS, amelyben benne van az érkezés várható időpontja, illetve a futár telefonszáma is, szóval fel tudod hívni, ha módosítani szeretnél az időponton.
Ha másik címre szeretnél futárt kérni, akkor ITT rendeld meg.
-
atee_13
őstag
Én is dolgozok. Rendezed végigtekered ha márka-ár tetszik megállsz ránézel pár perc. Ha meg ennyi időd sincs az utolsó darabosokat se tudod megvenni. Én is lecsúsztam anno a TNF kabátról ez van.
Van 1-2 utolsó darab, itt olvassák sokan. Arra lenne időd, hogy itt mindenki előtt megvedd, de arra, hogy ránézz az oldalra nincs
"Neked van időd ~fél óra/óránként ránézni az oldalukra?" Szerintem itt sincs fél 1 órád amíg megmarad az utolsó darabos link.
Én így gondolom -
xeno204
aktív tag
fekete Abercrombie & Fitch Átmeneti dzseki ' BTS19-MIDWEIGHT TECH EXT 4CC ' M-es, Utolsó darab 13.118Ft (25%-os kuponnal)
-
-
jmuranyi
tag
válasz
xeno204 #7928 üzenetére
Gondolod, hamarosan láthatunk egy "hangyasz3" nevű újoncot?
Én várom visszaAnnyira csúnya, hogy az már szép:
https://www.aboutyou.hu/p/timberland/rovid-szaru-edzocipok-brooklyn-l-f-oxford-4200446 , 43-as (270mm), 10'490 - kupon -
Sefter
veterán
válasz
xeno204 #7924 üzenetére
Mondjuk melózott vele eleget szerintem, de nem volt kötelező azt használni...van aki meg csak a kódját dobta be....
Azóta jócskán vissza esett a jobb cuccok linkelése.
A 25%-os kódok ugyan úgy támogatnak valakit (semmirekellő influenszer-t , aki nem keres/linkel "helyettünk" akciót)Ez már nem neked:
Nem baj, dögöljön meg a szomszéd tehene is -
xeno204
aktív tag
válasz
windlord #7923 üzenetére
Szinte minden nap van érvényes 25%-os kód, és csak kivételes esetekben nem működnek.
Senkinek nem lett volna jó, ha egyszerre mindenki elkezdi random AY termékek mellé spamelni a saját CS kódját, de sajnos efelé tartottunk...
Egyébként ezen az oldalon továbbra is találhatsz magadnak szimpatikus kampányt és elküldetheted magadnak a kódját, valamint csinálhatsz saját kampányt is. [link] -
alite
senior tag
válasz
Vangelis #7921 üzenetére
Akit érdekelnek Armani alsók ismét olcsón, azok frissítgessék AY-t, mert szinte percenként érkeznek be visszaküldött termékek.
Reggel szinte mindegyikből volt S-es méret, most pl kékből van L-es.
Szerk.: (#7921) Vangelis, bocs nem neked akartam, csak általánosságban.
-
Vangelis
félisten
Nekem is most fogadták . el a kampányomat.
De, már nem lehet megosztani itt.... -
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Férfi, bootcut tipusú farmert nem tudtok bb-t?
-
arcsin
senior tag
Akinek megérkezik, árulja már el nekem hogy ez zsebes vagy nem. Pm.2.5 filtert tennék bele
-
törölt tag
Elvileg egyenes szárú farmer 2918 forintért bezsebelhető FLORA25 kuponnal (32-es méret).
Illetve találtam 3 db-os szövet maszkot is 1793 forintért kuponnal.
Sry a többiektől, amiért próbáltam fehívni a figyelmet egy szabályosnak nem mondható dologra. Fordítva sült el a dolog, mert pont ezt próbáltam elkerülni, de legalább én lettem az új soros(#7913) Mercutio_
Egy darab 32-est vittem, de rendelés leadása után is mutatott belőle ilyen méretet, azért is írtam be. -
Kos 7
tag
Aktualis AY kupon: FLORA25
-
Kos 7
tag
Hollister leárazások -70%-ig: [link]
-
ggeleven
őstag
válasz
Mercutio_ #7903 üzenetére
Így van! Cikkszám alapján könnyen lehet keresni.
@rwin5
AY-n vannak jó akciók, de a méretet ki kell fogni. 6000-ig megnézve (-25%, azaz 4500) vannak jó egy színű és mintás hosszú ujjú ingek. Plázás fast fashionben (New Yorker, H&M, C&A, stb) lehet kapsz 3-4000 között is, de az szarabb lesz, tapasztalatból mondom. -
rwin5
őstag
Nincs valami best buy hosszú ujjú ing? (irodai melóra kéne)
-
tipuka
addikt
Köszi srácok!
jmuranyi
A Saucony márka nekem új, nem tudom hova kategorizálni.
Ecipo-n meg fashiondays-en nincsenek kuponok?
Mutatom mik tetszenek képekkel egybe gyüjtve
AY-n ezekre a cipőkre jöhetnének jó akciók.on: ay-n mustang rövid szárú edzőcipő
kata25-ös kupont viszi
Kuponnal:10 118 Ft -
Real_Necro
veterán
Petrol Industries kék galléros piké póló M-es méretben 4890Ft - kupon?
-
jmuranyi
tag
Szia, kabátot emagról rendeltem, és fashiondays-es dobozban érkezett.
Egy cégcsoport
Cipőket inkább AY-ról vettem, akcióban, kuponnal.
Az árban benne lévő oda-vissza szállítás nagy vonzerő.
Sportcipőből fél centivel nagyobbat hordok, mint öltönycipőből.
Konkrétabban: Bugatti: 42 - 270 mm
Asics 43,5, Saucony 43, Adidas 43 1/3 - 275 mmEmagon most saucony akció van... + divat10 és divat20 kupon .
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest