Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Executioner #9199 üzenetére
Nekem ez jogilag kicsit aggalyosnak tunik, ahogy irtam par napja, szerintem a megrendes (sot, a tulajdonjog atruhazas utan) nem emelkedhet a termek ara..
-
Executioner
tag
Röviden. Véget ért a beetetési időszak.
Ha veszel két cuccot amiknek az ára 13500 és 4500 forint - összesen 18000. Ellövöd a 25ös kupont és fizetsz összesen 13500 forintot.
Sajnos a 4500 forintos cuccnak nem jó a mérete, minősége vagy csak nem testszik és visszaküldöd ingyen.Akkor ők semmisnek fogják venni a kuponos árát a megmaradt tételnek mert így már nem éri el a minimum értéket. Tehát nem adnak vissza egy b@szott fillért sem.
Egyszerű matek. -
marsu.
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9196 üzenetére
Bennük is meg lett volna a leleményesség, hogy egy póló miatt rendelnek 18k felett, a maradékot meg visszaküldik.
-
Thoty
senior tag
válasz
Peterhappy #9190 üzenetére
Ezt csak én nem értem?:
"Amennyiben a teljes rendelés visszaküldésre kerül a kupon elévül. Amennyiben a megrendelés csak egy része kerül visszaküldésre, a kuponnal járó kedvezmény csak akkor kerül levonásra, ha a nem visszaküldött termékek összértéke eléri a minimum rendelési mennyiséget. Ha ez nem teljesül, a kupon elévül és nem érvényesíthető. Azon termékek árának visszatérítése, amely a kupon értéke alá esik, nem lehetséges. Egy kupont csak egyszer, egy megrendelés során lehet felhasználni. Készpénzzel való fizetés nem lehetséges." -
Vangelis
félisten
Buli van
-
pepucs
tag
válasz
Mr.Csizmás #9192 üzenetére
25% -os erre nem jó
: Sajnos erre a márkára nem érvényes a kupon..."
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #9160 üzenetére
EArmani 2x, S-M-L-XL 19.990 -k (25-ös is jó)
-
válasz
Real_Necro #9187 üzenetére
EZ alapján - szerintem - az egyéni egyszer használatos kuponoknál nincs, csak az influenszer kódoknál, de a nyakamat nem tenném rá, mert nem próbáltam.
-
xeno204
aktív tag
válasz
Real_Necro #9187 üzenetére
A 15%-os sorry kupon pl. KEU7EMEK , vagy a 20%-os "postás" kupon ami már majdnem mindenkihez megérkezett (a sajátomat nem fogom felhasználni, priviben odaadhatom ha nagyon kell.)
-
Real_Necro
veterán
Van értékhatár nélküli bármilyen kupon most? Természetesen AY...
-
Talala
senior tag
AY 20%-os Tom Tailor ma/holnap (emailben jött)
gavuus7u -
Talala
senior tag
válasz
Peterhappy #9181 üzenetére
Köszi a beszámolót. Átmenetei dzsekire, kabátra vadászok. Ebből a márkából jött egy velem szembe ami még tetszik is (legalábbis képen
)
-
xTech
tag
Nem tudom, mi folyik az AY-nál manapság, de pl. az új Tom Tailor kuponra azt írja beváltáskor, hogy csak 20 Ft megrendelési értékig érvényes...
-
AY 20% Tom Tailor márkakupon: uab4ubek
"csak ma & holnap" -
Van farmerom is, farmer rövidnadrágom is. Mindkettő regular, a farmerból mégis elég volt a 34-es, a rövidnadrágból viszont kellett a 36-os.
Minőségre szerintem jó, mindenképp jobb, mint pl. a Lidl farmerok (ciki, nem ciki, én azokat hordtam eddig).
Tizenikszezres alapáron garantáltan nem vettem volna meg (és szerintem nem is érné meg), kb. 3-3000 forintért viszont mindkettő remek vétel volt. -
Talala
senior tag
A BURTON MENSWEAR LONDON ruhái milyen minőséget képviselnek?
-
Roli5
tag
#9173 köszi, vettem az adást.
#akció
1 db. L-es s.Oliver galléros piké póló 2590,- Ft. - kupon: [link]
-
Roli5
tag
#akció
1 db. L-es Haileys kék póló 1.890,- Ft. mínusz kupon (akár az aláírásomban szereplő) [link]
-
xeno204
aktív tag
tengerészkék / piros / fehér BOSS ATHLEISURE Póló 'Paddy 7' S-es, Utolsó darab 9.890Ft - kupon
fekete / fehér REEBOK Funkcionális felső L-es, Utolsó darab 4.390Ft - kupon
sötétzöld naketano Átmeneti dzseki M-es, Utolsó darab 8.890Ft - kupon -
Milan1995
csendes tag
https://www.aboutyou.hu/p/karl-kani/polo-4715486
Ezt csak úgy itt hagyom, 20%-os kuponnal kihozható 2700-re a Karl Kani póló -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #9165 üzenetére
Szivecskezze be kend, nalam is 130+ tetel van mar wishlisten.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Az Abercrombie -s mindenit, erről lemaradtam...
De köszi a találatot!
-
arcsin
senior tag
25TIMEA
Ez a kupon nem létezik, vagy már deaktiválva lett. Kérjük, ellenőrizd a kuponkódot!
kosár:23 ezer -
luckyboi82
tag
válasz
Köszi, utolsót meg tudtam venni, 3,3k/db , jó minőség elvileg!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
xeno204 #9156 üzenetére
pár multipack póló cserébe 2k darabja rovat (úgyis jön a homeoffice, kell a pörkölttel leehető póló)
TT 2x, S méret 3590 -kupon
Burton 3x, XXL, 6390 -k
TT 3x, M, 7890 -k
Abercrombie 5x, M, 21990 -k !! erre alapból megy a 25-ös ribi kupon -
xeno204
aktív tag
fekete Shoe The Bear Bőr Fűzős csizma 'NED L' 44-es, Utolsó darab 16.990Ft - kupon
bézs / fehér Bianco Rövid szárú Bőr edzőcipő 'BIAKING' 41-es, Utolsó darab 12.490Ft - kupon
fehér LLOYD Rövid szárú Bőr edzőcipő 43-as, Utolsó darab 17.990Ft - kupon
tengerészkék EDC BY ESPRIT Póló M-es, Utolsó darab 2.590Ft - kupon
Fundango, Női Aláöltözet Szett Síeléshez, Korallszín, S-M 2.490Ft - 30% az "emagkupon" kuponkóddal -
HunChris
senior tag
válasz
MittuDomain_ #9152 üzenetére
Ingyenes a szállítás. A 25% kupon beváltás feltétele a 18 ezer feletti rendelés.
-
Roli5
tag
#akció
AY-n férfi L-es póló 1 db elérhető 1890,-Ft mínusz kupon. [link]
-
Roli5
tag
Javítottam illetve töröltem a linket is. Bocsi
-
WayneGace
őstag
válasz
MittuDomain_ #9147 üzenetére
A szállítás továbbra is ingyenes értékhatártól függetlenül.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
reflinknek számít
-
arcsin
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9139 üzenetére
Csak a zasszony meg ne tudja
-
válasz
Glamouros 16500 lesz de az sztem még nem megy.
-
Kos 7
tag
válasz
Amik okt. 1-tol jonnek kuponok, szerintem az mind 18k+
-
xTech
tag
válasz
A(z) "Fashion Haul - Timea Gelencser" utalvány csak akkor érvényes, ha a minimális rendelési érték 18.000 Ft.
-
Kos 7
tag
AY kupon: 25TIMEA
-
xeno204
aktív tag
kék / piros / fehér UMBRO Póló 'UMBRO SECTOR CREW TEE' L-es, Utolsó darab 3.890Ft - kupon
-
-
PNP
őstag
Lidl cipő már 17 ezerért megy jófogáson. Igaz, zoknival
-
Watcher45
tag
válasz
Soulfly842 #8976 üzenetére
A G&T cipőt olyan sokan dicsértétek, ma rászántam magam egy G&T Aktív Óceán-Mustár verzióra. Remélem teljesíti az elvártakat.
-
pruf
csendes tag
OFF,
de érdekes lehet olyan esetekben, ahol a visszaküldés/elállás nem ingyenes. A Foxpost a mai nappal drasztikusan növelte az árait mind Vatera mind azon kívüli csomagküldés esetében (automata és házi kiszállításra egyaránt). Aki netán itt árul valamit, előnyös lehet átírnia a csomagszállítási tarifákat.
Tudtok esetleg más budget alternatívát? -
xeno204
aktív tag
Asics, Női Futópóló fényvisszaverő részletekkel, Mandarinszín, M 2.090Ft - 30% "emagkupon" kuponkóddal
-
WayneGace
őstag
[link] Nike Balezer mid jó árban 4.5 méret, ami inkább női. Blazer midek jó minőségűek plusz kuponozható.
-
törölt tag
válasz
#95712068 #8938 üzenetére
Mégsem osztom meg a tapasztalatom, mert nagy lett az L-es columbia kabát.
Nincs pofám visszaküldés előtt "élesben" tesztelni (roller, menetszél, stb), illetve a roller "ravaszait" gátolná a túl hosszú ujja, ami még balesetveszélyes is.
Még nem rendeltem meg a visszaküldést, ha esetleg valakinek kicsi lett az M-es verziója, akkor egy cserében benne lennék (180/75). Felnyomták az árát 42000-re. -
jmuranyi
tag
válasz
xcvbxcvb #9111 üzenetére
Én az imént rendeltem meg ezt az inget , a BOGIKA25 kuponra írta
a 18 ezres értékhatárt, de a 20%-os CS-xxxxx kupont vitte.Annyi, hogy én úgy vagyok vele, ha 1-2 száz forinttal ezres alá tudom vinni
az árat kuponnal, akkor kp fizetek, és a visszajáró a futáré.
Ha viszont 1-2 százzal ezer fölé megy az ár, akkor paypal.
Nem szeretek fémpénzezni. -
WayneGace
őstag
Mi az aktuális 25%-os kupon AY-n?
-
xeno204
aktív tag
válasz
xeno204 #9107 üzenetére
kék farmer WRANGLER Térdig érő Farmer 32-es, Utolsó darab 5.890Ft - kupon
(#9108) Azie éjkék THE NORTH FACE Funkcionális dzsekik '100 Glacier' XXL-es link
-
erdey_a
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9100 üzenetére
plusz jön az év vége, amikor amúgy is jobban le vannak terhelve a futárok.
-
xeno204
aktív tag
kék / menta / fekete TIMBERLAND Átmeneti dzseki 'YC Trail Windbreaker' L-es, Utolsó darab 11.490Ft - kupon
tengerészkék INDICODE JEANS Póló 'Amiens' XL-es, Utolsó darab 1.890Ft - kupon -
Wajk
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9076 üzenetére
ügyes, bár nem tudom miértnem inkább limitálják a visszaküldést, hogy ne ész nélkül küldjék vissza az emberek, de meglegyen rá a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest