Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
AY Sketchers egyedi 20%-os kupon csak máig felhasználható: ahh3esax
-
Emu
őstag
Nem tudjátok, mára is van esetleg AY napi kód? Találtam pár cuccot...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
AY Skechers
pe3red3y
-
pn4hvq
senior tag
"együtt hozzák ki őket"
Ez véletlen lehet. Ha beérkezik az első csomag ma a depóba, azt hozzák másnap. Teljesen mindegy, hogy hány csomagot rendelsz, nem várják össze, pláne nem különböző feladóktól, hiszen lehet, hogy a feladók más-más kiszállítási határidőt vállalnak. Ha úgy alakul hétfőtől péntekig minden nap jön egy-egy csomag. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Kétszer küldik ki az About You-ról rendelt cuccaimat, az 50%-os levonásos már megérkezett, egy másik, amit lemondtam a teljes ára miatt, azt is kiszállítják. Köteles vagyok átvenni? -
umek
tag
Hátha valakinek segít méretválasztásban a jövőben:
AY 50% akciós rendelés megérkezett, minden hiánytalanul.
Bepróbáltam két cipőrendelést, mindkettő 44-es méret. Az egyik egy Skechers edzőcipő, a másik egy Bugatti félcipő. Mindkettő hibátlan méret úgy, hogy egyébként 43-44-es cipőket hordok. Pl. Adidas Originals edzőcipőből 44-est, ez alapján rendeltem be őket.
Farmerból 38/32-es a jó méret (pl. Mustang, PepeJeans), bevállaltam egy 38/34-es Lee farmert, jó lett. (pedig a combom is szélesebb, de pont jó)
A pólók meg XL-esek voltak, amiket berendeltem, mivel általáben mindenből ez jó, mind jó lett most is (Tom Tailor, PepeJeans, Levis, Jack&Jones).
off az offban: Tetszik a GLS-től az, hogy két külön helyről vártam csomagot, szinte egyszerre rendeltem őket, és már másodszor fordul elő, hogy együtt hozzák ki őket. Eddig más futárszolgálatnál ezt nem tapasztaltam.
-
HKorn
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6181 üzenetére
Azért ezek nem kiugróan jó árak ilyen chino gatyókért, nagyjából ennyibe kerülnek mindenhol a nem márkásak, talán kuponnal már elfogadható.
-
válasz
Mr.Csizmás #6179 üzenetére
Ez az esélyesebb, hogy adott terméket "ömlesztve" vásárol meg nagy tétrlben a bolt
-
Lavar
aktív tag
Köszi a választ mindenkinek, így már érthető.
-
Studi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6181 üzenetére
VIVIEN25 megy most
#akcio #ay #aboutyou
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
ay chino rövidnadrág S-M, 6k + napi kód ha van [link]
-
Studi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6179 üzenetére
Szerintem ennek a hátterében az lehet, hogy egy korábbi próbáló, majd visszaküldő nem tudta kultúráltan kibontani az eredeti dobozt, amit leragasztva küldenek.
-
Lavar
aktív tag
AY-ről tudott rendelni még valaki a Pegasus 37-ből?
Ma jött meg a csomag, és furcsállom a dobozát, aki vett, írja már meg kérem, hogy neki is ilyenben jött-e. [kép]
Nem a szokványos narancs Nike doboz, hanem valami jelöletlen vékony kartondoboz, továbbá a cipőn sem volt címke, de a cipő maga biztos eredeti gondolom. -
Vangelis
félisten
Mi kaptunk egy 50% os kupont AY-ról.
Hátha lesz valami.... és GO -
Real_Necro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6172 üzenetére
Egy próbát megérne, ha nem lenne műbőr.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #6170 üzenetére
45-ös Tom Tailor bakancs-csizma-akármi ~7k [link] (BELLA25 még mindig)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #6170 üzenetére
O ha lenne 3XL meretben.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
vizuálterror fürdőnaci XL, BELLA25 [link]
-
válasz
Mr.Csizmás #6168 üzenetére
Ennek az árán nem csodálkozok
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
40-41 női sneaker 2k [link]
-
Studi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #6163 üzenetére
Ez kéne még, ha újra felbukkan...:)
-
xeno204
aktív tag
utolsó olcsó cipő
KEEN női szandál Whisper barna 37.5,38,38.5,39,39.5 4.990Ft
-
xeno204
aktív tag
Újabb adag olcsó cipő.
HI-TEC Lasado Mid Wp Wo'S Dark Grey/Black/Dark Fuchsia női túracipő 37,38,39,40 1.990Ft
Teva női szandál Original Universal 1003987, 37, kék 37,38,39,40,41,42 2.490Ft
ELBRUS Muerto Mid Wp Light Khaki/Black/Yellow Férfi túracipő 43,46 3.490Ft -
válasz
petipetya #6154 üzenetére
Azért írom a sporthoz a nagyobb számokat, mert túrákon, fallabda és floorball kapcsán is azt éltem meg, hogy az alapabbak el tudnak mozdulni a lábamon az inzenzív mozgás során, ami kényelmetlen.
Mindennapokra én is nh100 vagy télen rs160-at vettem, ezért emeltem ki a sportot -
petipetya
nagyúr
válasz
fateless #6152 üzenetére
Decathlonos zokniból az NH100 is kényelmes, bakancsban, félcipőben és sportcipőben egyaránt. Az Artengo sportzoknihoz hasonlóan ebben is a pamut dominál. Hogy a futásra és a sportokra jobb-e a műszálas vagy sem, azt nem tudom, mivel ezeket utcán/irodában hordom.
-
rwin5
őstag
na kicsit megcsúszott offfi:
az 50% AY csomagból majdnem minden ment vissza. A 2 db Adidas cipő teljesen szabadkai piacos kinézetű volt, a fotókon jobban mutatott + még nem is volt kényelmes egyik sem, úgyhogy nem agyaltam rajta. Az ingpólók meg olyanok voltak, hogy az egyik rám se jött vállban, másik meg akkora volt, mintha egy mérettel nagyobb lett volna.
2 db pulóver viszont jó lett nagyon + 2 ingpóló, az egyik nagyon drága lett volna alapjáraton, szóval annak örülök, mert viszonylag jó áron vettem így. Bizonyos szempontból nem sajnálom, hogy sok dolog nem lett jó, mert lehet már kicsit ilyen blackfriday-s vásárlásmánia volt, javarészt már minden cuccom meg van jóidőre.
Tesóm a saját pakkjából viszont mindössze 1 db cuccot küld vissza, minden más jó lett neki, ő megcsípett 2 márkás kabátot is 20e ft környékén.
-
petipetya
nagyúr
Artengo sportzokni néven vettem a Decathlonból a héten, remek cucc. A LIDL-ben is láttam a hét elején, de egyrészt azóta volt egy akcióváltás, másrészt nekem nem jönnek be a különböző színű zoknik egy csomagban. A Decathlonost pedig mindegy hogyan nevezzük, mert a funkciójának teljesen megfelelő.
-
Kos 7
tag
Sziasztok!
Titok illetve szupertitok zoknit hol lehet értelmes minőségben és áron kapni?
Van Nektek esetleg valami bevált shop? -
Timeola
aktív tag
CCC-be tegnaptól indult, hogy, mindenre - 20% van, akciósra is vonatkozik. link Érdemes szétnézni, vannak bb-k szerintem. NB, Puma, Skechers, Converse, Adidas stb. márkákból lehet kifogni 30-50%-os kifutó v. utolsó darabokat, üzletfüggő..
-
hangyász2
aktív tag
Aha, pont ez mondtam én is. Magas és relatíve keskeny a talp. Nekem sem elég stabil elsőre, de minél többet sétáltam, annál jobban megszoktam. Futás közben derül majd ki. Most NB Fuelcell Properben futok leggyakrabban, annak atomszéles talpa van, nagy a kontraszt.
A felsőrész nekem pont jó, viszont a méretéhez képest elég nagy. Heti hosszúra pont jó lesz. A csillapítása viszont szinte hokás.
-
sagesz93
addikt
Nem tudom volt e téma, de AY 50%os rendelésemből egy terméket nem tudtak teljesíteni, most kaptam mailt egy 50%osnkuponnal ismét 84 ezer ft-ig, két héten belül felhasználható. Korrekt szerintem
-
Scarabeus
aktív tag
Hát valahol érthető, hogy nem adnak mindent tényleg féláron, de ez még akkor is egy igen brutál akció volt, én nemtudom volt-e máshol ilyen valaha hogy az összes termék kategória, és az akciós is ment. Adidas strandpapucs júliusban 2500ftért és még sorolhatnám..
Kiváncsi vagyok lesz-e ilyen, vagy ehhez hasonló még a jövőben.
-
alite
senior tag
Nem akarok osszeeskuves-elmeleteket gyartani, de csak feltoltottek AY-t masnapra. Akcio elott lekerultek a Ray-Ban szemuvegek, ma hirtelen egy oldalnyi van ismet..
-
Talala
senior tag
Ma megjöttek az AY pólók, bár a nyomkövetés szerint még sehol nem tart
.
Ez úton is köszönet annak aki felhívta a figyelmem/figyelmünk a Petrol Industries -ra. Én nem ismertem a márkát, de 5 db-ot berendeltem, piszok jók. Ezer hála -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #6124 üzenetére
Még modelles képet sem mertek feltenni.
. Olyan mint egy női ruha
-
válasz
Mr.Csizmás #6124 üzenetére
Fú, ez mi?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
AY rendelés, M-es ujjatlan pólók: Tom Tailor perfekt, only & sons meg bő
[link]
-
petipetya
nagyúr
válasz
erdey_a #6117 üzenetére
Az online címiratkitöltőben szerepel a cég az inverz csomagnál (About You GmbH), szóval ki tudja. Persze egy normál postánál ez működhetne, de kispostán nekem is az a tapasztalatom, hogy ha csak egy bélyeget akarnék venni, úgy csodálkoznának rajta, mintha az lenne a legelső bélyegeladás a posta történelmében.
-
erdey_a
addikt
válasz
-secret- #6118 üzenetére
visszaküldési űrlapon annyi van, hogy vigyem be a postára...
valami hiperforgalmas postán nem is tartanék a dologtól, de egy zsákfaluban...
a honlapon lévő gyik-ben sem írnak a postás dologról, csak a gls-ről.
mondjuk jobban is bízom a gls-ben. asszem kitalálok valamit, hogy megoldjam futárral, végülis van rá 90 napom -
erdey_a
addikt
Postán küldött már vissza valaki About You-s csomagot?
Mi a menete? Kell írni ilyen ajánlott szelvényt?
Eddig mindig futároztam, csak most egy darabig nem leszek egyhelyben... -
Czimby
addikt
válasz
hangyász2 #6112 üzenetére
Kiválasztottam a méretem XXL és ami jól nézett ki azt rendeltem, Aplha lett még volna, de nem vagyok reklámember hogy a mejjemen viseljem a hatalmas logot
Egy Superdry, Pepe vagy hasonló cucc jó lett volna, de nem volt a méretemben. talán a Joop, de az nem tetszett.
Kipróbáltam a "márkát" mert még nem is hallottam róla, de nálam felejtős kategória, túlárazott, divatos, de ócska.
Ha tudtam volna néztem volna drágábbakat inkább de úgy voltam teliáron 17e-s cucc biztos jó lesz. -
hangyász2
aktív tag
Direkt nem is kerestem semmit, mert megvolt, konkrétan mit fogok venni. Amiket mondtam, csak elöl voltak az akciós listában. Viszont még így is fura nekem, hogy ilyen kevésbé ismert márkákat hogy sikerült megrendelni, mikor prémiumokat is lehetett kapni a példád szerint is.
-
Czimby
addikt
válasz
Real_Necro #6093 üzenetére
Jó neked, nekem a kapucnis pulcsi, drágábbik fajta a márkából(Petrol) és a minősége kb a Retro szintjén van vagy alatta, ferde a cipzár, meg kicsit el van szabva az egész, nem szimmetrikus...
Legalább olcsó volt(7e) de valoszínű megy vissza mert, ennyiért lehet jót is venni megfelelő akcióban. -
musli26
tag
válasz
Real_Necro #6093 üzenetére
Én is Petrol pólót rendeltem.
Kíváncsian várom milyen. -
Zoli-bácsi
senior tag
Akkor legyen egy negatív AY is, nekem ez jött:
A szállítás nem lehetséges
Sajnáljuk, de a rendelésed nem tudjuk teljesíteni.
Azért kíváncsi lennék miért nem, mert amikor rendeltem és még utána is még tele voltak vele. -
törölt tag
Érdekes, hogy nekem se a cipő se a pólók nem jöttek meg. GLS nyomkövető szerint 2020.06.30. 10:59 Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe, a csomagot még nem adták át a GLS részére... Depó HU000.
Szerk.:
LendvaiFeri1:
Mármint mi? Régebben ha egy ilyen rész megjelent a nyomkövetésben, rá 1-2 napra nálam volt a csomag. Írták, hogy bugos és az smsnek kell hinni, nem ennek. Hátha holnap megjön... -
-
hhenry
őstag
Nekem is megjöttek a cuccok,minden ok,de fel volt tépve a csomag
-
Attila2011
aktív tag
Nekem is megjöttek a rendelt cuccok, viszont egyik pólón van 2-3 apróbb folt. Gondolom nem lehet tesztelni, hogy kijön-e, mert egyébként frankó lenne. Sajnos nincs már, hogy újra rendeljem
-
Burton Menswear London termékei, legfőképpen az ingei milyen minőséget képviselnek?
Valaki tud valami viszonyítási alappal szolgálni?
AY-n nézegetek rövid ujjú ingeket, M-s, slim fit-ekből nem túl bőséges a kínálat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest