Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
Mr.Csizmás #9087 üzenetére
A futár nekem azt mondta csomagonként is van bonusz.
Alzát fikzta amikor ők a postával küldték ki és a gls hordta vissza a sok kuponos lomot. (nem tőlem)
.. de tény, hogy nem ingyen csinálják.
Mondjuk én szívesebben vinném vissza a pólót mint a 4 db féktárcsat...meg az autógumit. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Zsoleszhun #9092 üzenetére
Ha nem lesz jó, azt a bakancsot átvenném, lemaradtam. Ahogy az összes NB cipőről is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Ha hozza az értékelésben leírtakat, akkor drágán vetted. ;)
-
Vangelis
félisten
válasz
Zsír lomok.
Csak mindig későn kelek
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
xeno204 #9091 üzenetére
A bakancsot bezsákoltam, 2092Ft lett futárral
, köszönöm.
Van még szürke 47-es is 1990Ft-ért
-
xeno204
aktív tag
New Balance, 565 nyersbőr sneakers cipő 40.5, 41.5, 42.5, 43, 44.5, 46.5 3.190Ft - 30% "emagkupon" kuponkóddal
New Balance, 574 Farmer Anyagú Sportcipő, Fekete, 43 3.190Ft - 30% "emagkupon" kuponkóddal
Kander, Lucas Vízálló Túrabakancs, Fekete, 46 1.990Ft - 30% "emagkupon" kuponkóddal -
xeno204
aktív tag
Trespass, Garner Női Kabát Szőrmés Kapucnival, Katonai zöld, L 3.190Ft - 30% "emagkupon" kuponkóddal
-
szkorhetz
őstag
válasz
A GLS ezért pénzt kap, nem ingyen csinálják, szóval épp semmi közük az AY üzletpolitikájához.
-
EXIEZ
aktív tag
válasz
Az a baj, ameddig ingyen visszaveszik, lesznek potya rendelések, sőt. Most meg ha muszáj lesz, akkor végképp
Lenne ingyen posta fizus visszakuldés és mehetne
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Magnum_
nagyúr
tolag nem dragulhat a termek :-)
Magaban az aszf-ben ott van, hogy kifizetesig fenntartjak a tulajdonjogot. Ez rendben van, de az elallasi jog jogszabaly altal biztositott jog, azaz elallas eseten a termek ara visszajar, DE ez nem jarhat azzal, hogy a megtartott aru ara utolag emelkedik -
AtHoS
nagyúr
válasz
Magnum_ #9082 üzenetére
szvsz., ha részvisszaküldés lesz, akkor a visszaküldött cucc(ok) árából levonja a kupon által adott kedvezmény értékét és csak azt fizeti vissza, tehát a megtartott cucc(ok) kuponmentesek maradnak.
Az mondjuk talán érdekes lehet, hogy a %-os (tehát nem fix összegű) kuponnál ez mennyire megvalósítható.
-
xTech
tag
válasz
Mr.Csizmás #9076 üzenetére
Nem adják vissza a teljes vételárat? Ezt megtehetik egyáltalán?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Elso mondatod hogy erted?
-
HKorn
veterán
válasz
Akkor lassan AY app is törölhető lesz telóról, így már nem lesz semmivel se különb más ruhás webshopoktól.
-
válasz
Letelt a beetetesi idoszak...
-
xTech
tag
Ezzel a limittel is csak azt érik el, hogy mindenki 18e Ft felett fog vásárolni, a felesleges cumókat pedig szépen visszaküldik...
-
Min 18.000ftol lesz kuponozoas a jovoben ayn? A kloe csaj azt irta h min 18e ft felett el a 25%os kodja. Bocs ha mar volt tema
-
xeno204
aktív tag
kék / szürke CMP Sportdzseki
M-es, Utolsó darab 13.490Ft - kupon
világosszürke / piszkosfehér TIMBERLAND Rövid szárú edzőcipő 'Garrison' 44-es, Utolsó darab 16.490Ft - kupon
fekete Lee Tréning póló 'GRAPHIC HOODIE' XXL-es, Utolsó darab 7.890Ft - kupon
tengerészkék / piros SOUTHPOLE Póló M-es, Utolsó darab 2.890Ft - kupon -
ggeleven
őstag
-
arcsin
senior tag
Ezen filózom, mert ebből van sötétkékem
Méretben nagyon ok. Csak nem tudom, de mondjuk polgárira, kevés emberhez..lehet elég lenne..alszom rá egyet, bár nincs a méretemben
-
xeno204
aktív tag
szürke COLUMBIA Sportnadrág 'Triple Canyon Convertible AM1290-028' 38-as, Utolsó darab 11.490Ft - kupon (valamiért csak az appból lehet kosárba rakni)
-
arcsin
senior tag
Igen, tetszett hogy zsebes, vagány kis gönc, csak a hátán a cipzár kocsija beleakadt 90ből 87x az a derék résznél az öv rávarrásba (nem tudom mi a neve.. a masni hátulja). Nem akartam szétcseszni teljesen, valamint nem én lehettem az első gazdája (felteszem alapból nem beleakadós a cipzár, de lehet konstrukciós hiba is). Végül visszaküldtem, nem szenvedtem vele inkább, mert amilyen szerencsém van, a nagy nap bszodik el az egész, vagy kések miatt vagy bármi. Kicsit sajnálom a ruhát... :-/ Varrónőhöz sem akartam volna elvinni, mert szétszedi, kibontja, lehet szükebb lesz, vagy nem olyan ..:-/ Ah nem. majd valami olyat ami drag&drop
-
jmuranyi
tag
válasz
takacs tamas #9054 üzenetére
Ki tudja. Egy ilyen levelet én is kaptam ma, de egy később rendelt,
kb ugyanannyiba kerülő utánvétes poló meg megjött.
Ami elveszett, az paypallal volt fizetve, de rögtön el is indult a pénz visszatérítése.
Viszont valami áremelést tapasztaltam, ezt tegnap még kuponnal 6k körül rendelte meg kollégám,
ma 10k-kupon... -
xeno204
aktív tag
válasz
takacs tamas #9054 üzenetére
Nem egyedi eset... sajnos még senkinek nem tudtak érdemi választ adni hogy miért kézbesíthetetlen a termék.
-
takacs tamas
csendes tag
Kezdődik az AY-n is.... 09.20-án rendelt ocssó EDC piros pólóra ma írták, hogy kézbesíthetetlen
. Biztos lesz változás, mert hiába vitték fel 18 e-re a limitet, ha a visszaküldés ingyenes. Jó magyar szokás szerint megrendeli, hogy 18 felett legyen, majd ingyen visszaküldi...
-
arcsin
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #9050 üzenetére
-
arcsin
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #9045 üzenetére
A nők már csak ilyenek...
Az anyagi helyzetéről nem tudok nyilatkozni w.mikinek, de ami a fejében van, az tuti szegényes -
bezometer
újonc
sziasztok!
van valakinek a tarsolyában instabiccs AY promókód?
köszi előre is -
arcsin
senior tag
válasz
Real_Necro #9040 üzenetére
Köszi
Ma rendeltem egyet Ay-ról egyet, de ezt is végignézem, hátha.Nem szeretnék sokat költeni, polgári 6 fős lesz
Inkább estélyi ami nekem kell, nem is explicit menyasszonyi.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
mall.hu cipő akciók, merrell, helly hansen, geox stb. többet nem néztem, lehet keresni.
-
istnag
addikt
attól még elég nagy akció, ugyanis az eredeti ára 20 volt, ami tényleg annyi, nem kamu.
Amúgy én ilyet használok, de nem néztem, hogy ez milyen bőr megtetszett és ennyi:
[link] -
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #9033 üzenetére
oakleym is van vagy 8éves
semmi baja.
-
istnag
addikt
GAS Quentin wallet 0200 Fekete /pénztárca/ - 7.960 Ft.
[link] -
-
xeno204
aktív tag
tengerészkék Urban Classics Téli dzseki M-XXL 8.590Ft - kupon
fekete is van [link]
-
HKorn
veterán
akkor ezek szerint 20%-os kupon marad értékhatár nélkül, csak a 25-ös min. 18e?
-
törölt tag
Arra gondoltam, hogy fullba kellene nyomni a kretént insta oldallal, sörhas push-up videóval, csibeháló kockahassal, stb. Mindezt BÉLÁK névvel és BÉLA25 kóddal
-
xeno204
aktív tag
Ha már influenszer kódok... eddig senki nem írta, hogy mennyit kapnak az influenszerek a kódjukért.. ennyit ha minden igaz: 15% új vásárló 7,5% visszatérő vásárló
-
Azie
őstag
kulturált lenne, ha lenne magasabb határ, amitől marad ingyenes
-
xeno204
aktív tag
válasz
#95712068 #9006 üzenetére
Az AY kuponos FB csoportban valaki írta, hogy a GLS árat emel a sok át nem vett csomag és a visszaküldések miatt (szerintem csak készülnek a karácsonyi rohamra, hiszen kinek van kedve a plázában maszkban vásárolgatni...), ezért az ingyenes szállítás és ingyenes visszaküldés megszűnése sem lenne meglepő....
(#8999) istnag: Most jobban megnéztem és az egyik influenszer ezt írta a képre: "A kuponkodokat mostantol csak 18.000ft feletti rendelesre tudjatok felhasznalni" ... ezzel a mondattal már elég esélyes hogy így marad.
-
törölt tag
válasz
-secret- #9004 üzenetére
Lassan véget ér a beetetős időszak?
Idáig sem értettem meg, hogy hol éri meg ingyen oda-vissza szállítással párezres dolgokat küldözgetni. Vagyis inkább az alzás kuponos piacszerzési időszakhoz tudom hasonlítani.(#9005) Magnum_
Itt írta fórumtársunk, hogy az új kuponok már értékhatárral rendelkeznek, ami szerintem amúgy ésszerűnek tűnik az ingyen oda-vissza szállítás miatt.
Mi is adtunk le napon belül 5 rendelést 1-2 termékekkel, ez a boltnak nagyon nem jó biznisz.szerk.: amúgy talán kellő visszatartó erő lesz az impulzusvásárlásokkal szemben, a gardróbot már át kell rendeznem, vagy a régi dolgokat kellene csak szanálni, de mindegyik időigényes
-
Minimum 18k-s értékhatárral is lassan kezdi leadni az AY.
-
jmuranyi
tag
válasz
xeno204 #9002 üzenetére
Addig is, fehér-csíkos S-es Boss ing: https://www.aboutyou.hu/p/boss/ing-mypop-2-4721031, 8890-kupon
xeno204: igen. A CS 20%-os kuponok is értékhatárosak lesznek/lettek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PS Plus előfizetések
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest