- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
littlemaki21 kollégát a jó Istenke fossa nyakon eme gyönyörű szép napon!
[ Szerkesztve ]
-
tááo
aktív tag
válasz ZetorGumi #29192 üzenetére
Nemsokára megyek felétek ittasan Telekgerendásra P Mobil koncertre bár az igaz, hogy nem én fogok vezetni. Mondjuk az ittas vezetés több mint 30 K. Ennyire meg nem akarnám túlteljesíteni a tervet.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
sanzi89
addikt
Gondoltam megkérdezem itt is, hátha a helyi elektronikai szakiknak van ötletük.
Van két Sony MDR-E828LP fülesem. Mindig a műanyag tokjában tartom, nagyon vigyázok rá. Az elsőnek egyik napról a másikra nem szólt az egyik oldala. Multiméterrel megnéztem, a kábelben nincs szakadás, olyan, mintha a hangszóró része halt volna meg - előtte már volt két ugyanilyen típusú fülhallgatóm, sok-sok évet kibírtak, azoknak a kábelei haltak meg. Van ilyen, gondoltam, előfordul, eltettem a szekrénybe, vettem egy ugyanilyet. A héten ennek is ugyanúgy meghalt az egyik oldala, kimértem multival, ennek sincs megszakadva a kábele, a hangszóró halt meg itt is. Itt már kicsit bepipultam, de jött az ötlet, hogy a két rosszból összerakok egy jót. Előveszem a régit, ennek már egyik oldala sem szól. Természetesen azóta dobozában pihent, minden érnél hibátlan a kontakt.
Mi a túró lehet ezekkel? Mindegyik 2-3 évet volt használva. Olyan, mintha idővel magától tönkremenne bennük a hangszóró rész. Eddig azt hittem, hogy ezek örök élet meg egy nap üzemidővel bírnak, és a kábel fingik ki.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
tááo
aktív tag
válasz forintuser #29190 üzenetére
Így van, de hajtunk a 30 K-ra nem igaz?
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
-
Tybee21
senior tag
válasz forintuser #29183 üzenetére
Rájuk gondoltam én is... no majd elnézek arra. Köszönöm!
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
Hol érdemes képet bekereteztetni Bcsabán?
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Pacák
senior tag
Mi csak azért sem dolgozunk a mai napon...
Nuclear launch detected
-
Geby
senior tag
Tudtok valami memóriakártya gyógyító programot ? A telefonban lévő 32-es Transcend megadta magát. Nem írható, nem formázható. Szerencsére ami rajta volt azt megmentettem....
Mivel valószínűleg nem fog meggyógyulni így valami minőségi eladó darab is érdekelne 32GB-os, vagy beszerzési forrás.
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #29170 üzenetére
Én is itt rohadok bent a reptéren még 3/4 órát. (Úgy, hogy szabi van mára kiírva.)
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Digger
senior tag
Basszus!
Holnap szombat és munkanap! -
Dani_kp
addikt
Van valakinek eladó 2x2 gb ddr2 800 mhz-s ram párja? Csak egyforma modulok érdekelnek. Márka mindegy.
https://ingatlan.com/33821564
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #29163 üzenetére
Nem vesztettél semmit. A kecsói topicBAN Outlander szokott hasonló retteneteket linkelgetni.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Morris
veterán
válasz moha bácsi #29160 üzenetére
Sajnos megtanultam a magam kárán, hogy kihez érdemes vinni vagy kihez nem.
-
LógaGéza
veterán
Tud valaki jó autóvillamossági szerelőt a megyében?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Digger
senior tag
Nagyon régen egy 486-os AT, bootolás közben mindig újraindult. Több MÁV informatikás kolléga is hosszasan hümmögött mellette.
Aztán az egyik srác bedobta, hogy pont akkor indul újra, amikor a BIOS a PC hangszórót megpittyenti! Összenéztünk, majd a legközelebb álló lehúzta a hangszórót az alaplapról és voálá!
Zárlatos volt a hangszóró és meghúzta a tápot, amitől újraindult a PC. -
LógaGéza
veterán
válasz forintuser #29148 üzenetére
Kaptam egyszer egy PC-t javításra - hibajelenség: nem kapcsol be. Kivettem az alaplapot, asztalon összeraktam, hibátlanul futott. Gépházba vissza, és megint nem kapcsol. Megoldás az lett, hogy elvolt hajolva az alaplaptálca, és pont úgy feszítette az alaplapot, hogy valami nem érintkezett. Kapott új házat, azóta is működik.
Itt minden, mindennel összefüggésben van
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
Sokszor meg a csapviz homerseklete is befolyasol dolgokat
Egy ilyen kerdest a Kecso topikban elejthetnel...
-
grizlisandor
veterán
Nem, de az asszony rúgása igen.
-
forintuser
őstag
Múlt hét pénteken elvittem kifújni a nagy gépemből a port.Hétvégén lusta voltam visszarakni az oldallemezt.Tegnap az asszony jól belerúgott, minden voltam csak szent ember nem..Visszarakom.Most haza jövök, Win nem indul.Vagyis indul, de mindig csak restart...Oldal lemez levesz, gép start.És lőn csoda, a gép műkszik.Kérdés..Befolyásolja -e az oldal lemez a win működését?
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
SipiBcs
őstag
válasz Digger #29144 üzenetére
Dumával, magabiztossággal nálam szerencsémre mondva nincs gond A multik stresszinterjui kemények, gond nélkül firtatják a pöcsöd méretét
Public: picsába... lebuktam nyakkendős takarító leszek
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
hotkar
aktív tag
-
Digger
senior tag
válasz SipiBcs #29142 üzenetére
Én is gratulálok!
Nem neked, hanem csak úgy általában mondom, hogy a legfontosabb egy hasonló vizitnél a magabiztosság, a határozottság. Talán még a szakértelemnél is fontosabb (persze az is kell), hogy tudni kell eladni magad. Ha pirulós szűzlányként hebegsz-habogsz, akkor annyi a melónak, hiába vagy a legtutibb szakmailag.
Én majd tíz éve voltam Pesten állásinterjún. Remegett a valagom, mert a három versenyző közül én voltam a legidősebb, közeledve az ötödik x-hez és egy hardveres informatikusnak ez nem éppen nyerő pozíció! A végén pont a gyakorlatom volt a döntő tényező. A két huszonéves versenyző még nem sok nyomtatót, meg hasonló biszbaszt látott belülről, ők inkább olyan pc-s játékokon szocializálódott rendszergizda típusú srácok voltak. Januárban leszek tíz éve a cégnél.
Csak érdekességként: Nekem itt kezdődött a számtech a nyolcvanas évek végén! -
SipiBcs
őstag
válasz grizlisandor #29141 üzenetére
A ráérős kolléganő helyett egy középkorú pasi ült középen! Már ott sejtettem, mikor ő tette fel a kérdéseket, hogy itt valami nem kóser!
Egyelőre nem tudom, hogy beleszólhatok-e az árképzésbe, de van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon! Szerintem bizonyos határok között engednek majd mozogni, de azt sem azonnal, hanem ha már bizonyítottam ezt-azt
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Köszi mindenkinek!
Feró2: "promóter" Sámli extra... heti 3 napot az MM-be kell szakértenem a fényképezőket és a TV-ket. Mellé majd keresek valami melót, de így alapjaiban sem hangzik rosszul a cucc, a fizetés is jobb lehet a megyei átlagnál, még így havi 99 órával is A teendőim az értékesítés mellett: rendben és tiszták legyenek a kihelyezett termékek, rendelés, heti riport küldése.
Amikor a közvetlen főnököm közölte, hogy jöv héten küldik a méretre szabott inget, polót, akkor már csak vigyorogni tudtam!
A hétfői oktatáson, személyes interjún megizzasztottak rendesen: "behívok valami ráérős kolléganőt, majd ő leteszteli mi ragadt meg" - mondta a tréner. Utólag kiderült (rákerestem), hogy a Mo-i főfőfőfő.... kereskedelmi ig vezényelte le a személyes beszélgetést. Három termék ajánlása és utána az eddigi legkeményebb személyes interjúm, a legkukacosabb "multis" kérdésekkel. Nem könnyű dumában megfogni, de akkor és ott patakokban folyt rólam a víz!
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Morris #29129 üzenetére
Addig nem szabad megbontani, amíg hibátlanul működik. Hitvány minőségű alkatrészek és kapcsolások régen is voltak, most is vannak és lesznek is a jövőben. Illetve ilyen alacsony minőségű készülékeknél nem szokott minőségbeli előrelépést jelenteni pár alkatrész cseréje. Lehet változik a hangja, de nem biztos, hogy jó irányba.
-
SipiBcs
őstag
Nyihááá... új meló ezerrel!
Tegnap voltam a nagyfaluban állásinterjún, ma csörögtek is, hogy megnyertem a futamot, jövő héttől kezdhetek. Nem szaroznak a multiknál!
Ha véletlen Sony feliratú ingben láttok, akkor nem ér rólam letépni. Nem menőzök, az munkaruha!
-
tááo
aktív tag
válasz doberman #29121 üzenetére
Nos ha írod kb mikor vagy várható a gyöngybe lehet előfordulok kelet felől napnyugtakor.
fero: Elismerték, hogy szar meg garis benttartották. Majd hívnak, hogy javítható-e. Egyenlőre ennyi.
-
Morris
veterán
Urak! Van egy Neo SW-G25 hangcuccom.
Fel kéne frissíteni az erősítőjében az alkatrészeket!
Ért valaki ehhez? -
public73
senior tag
[link]
nézzd végig!!!! -
ZetorGumi
addikt
Nincs valakinek eladó Macbook A1278--a?
Vizes cuccaimat cserélném erre.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
tááo
aktív tag
válasz doberman #29113 üzenetére
mezis & doberman: nem nem ez egy Samsung S24C350H tip HD LED monitor. ( igaz előbb is írhattam volna). A vakut elfeljtettem kikapcsolni automatára volt állítva. Előkerestem a papírját még garis úgyhogy holnap megyek hisztizni.
fero, ott a pont.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Gyerekek. Nem lássátok, hogy LCD monitor? Kijelző, vagy scaler döglött meg.
-
tááo
aktív tag
Jó estét!
Szerintetek mi lehet a monitorom baja?
Korábban csinált olyat, hogy ha valami nagyobb teljesítményű fogyasztót bekapcsoltam akkor egy pillanatra el ment a kép. Viszont ma bekapcsolás után a fenti kép fogadott.
-
doberman
senior tag
hehe...
8lnu
-
tááo
aktív tag
"Elvis" a gyorsvonat engemet is:
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest