Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Androidos tablet topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Van ötletetek, hogy hol tudnék Békéscsabán a héten venni CPU 4-Pin -> 8-Pin átalakítót? A Toplaptop-nál voltam, mert a webshopjuk szerint van nekik ilyen raktáron, de a boltban nem tudnak róla.
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #31798 üzenetére
Jofajta!
Kimeno teljesitmeny mennyi? -
TeeBee73
veterán
válasz
moha bácsi #31791 üzenetére
Esetleg, dughatok ugyanannyit, csak ne vegyem fel?
Franc tömörít. Szárazon így is szűk. -
doberman
senior tag
válasz
-
Devid_81
félisten
Csak gondoltam benezek...
-
mezis
félisten
válasz
Újabban lustaságból egy régi Canon fényképező géppel készítek rövidebb video felvételeket (kutya, macska, család). Utólag még az Avidemux-al kétmenetes, x264-es tömörítéssel csaknem tizedére zsugorodik. Nem vettem észre minőségromlást.
-
TeeBee73
veterán
válasz
moha bácsi #31789 üzenetére
2-3 HDD? Akkor én mit szóljak a 14TB-ommal?
-
faragojof
őstag
+1 a DVD-re. Kiírod, felrakod a polcra, ötévente újra archiválod. Amíg rá nem gyújtod a házat, örökélet meg egy nap. Minden ami elektronikát, forgó mozgó alkatrészt tartalmaz, bármikor tönkre mehet. Ezek a holmik a polcon állva, használaton kívül is meg tudnak halni, mint tudjuk.
Felhőben tárolni személyes anyagokat?Egyébként ha rám hallgat, mindenki azt csinál amit akar!
-
sanzi89
addikt
Igen, tudok.
Amit fent írtam.
Hősidőkből - elvileg - prémium BenQ, majd Pioneer, végül majdnem a legdrágább Plextor. Ilyen íróim voltak, rengeteg féle lemezt kipróbáltam, a favorit Taiyo Yuden lemezeket is, Verbatim, TDK, Panasonic, sorolhatnám.
Évek múltán az olvasó csak tekerte, tekerte a lemezeket, de rengeteg hibás volt köztük, sok helyet foglaltak műanyag tokban, porosodtak a polcon, stb. Soha többet DVD, nincs is csak kb 5 lemezem, amiből 3 RW, de évek óta nem használtam semmire. Kényelmes ember vagyok, amúgy is van az okos TV/torrent letöltés miatt egy kis home server/NAS, abba bele kell dobni a HDD-t, másikat USB3-mas portra, felhő szinkron beállít, probléma letudva örökre. Rögtön elérhető minden adat, gyorsan, egyszerűen, kényelmesen. Keresgélni a lemezek között, időnként visszaolvasgatni, hogy nem-e döglött meg a tokban... Ehhez túl rövid az élet. -
doberman
senior tag
csak egy kis plusz info az archíváláshoz:
kb 12 évvel ezelőtt írt dvd-ram lemezemet találtam meg a minap, végig sötét környezetben volt. tökéletesen olvastam, majd töröltem és újraírtam... (az abból a "korból" származó dvd-im 95% -a olvashatatlan)de én is inkább 2 hhd és felhő kombó mentést favorizálom...
van egy streamerem, van csak pár gigányi szalagom van mellé...
-
mezis
félisten
válasz
sanzi89 #31782 üzenetére
kb 15 éve arhiválgatok, kezdetben CD-re, aztán már csak DVD-re. Nincs semmi gondom vele, még midig tudtam olvasni azt, amire szükségem volt.
Kipróbált, megbízható író, minimális sebességgel a felírás és a végén bitenkénti összehasonlítás.
Ennek egyetlen alternatívája csak a streamer kazetta lenne, de az nem otthoni használatra való. Legalábbis az ára alapján.
Tudsz jobbat ? -
tááo
aktív tag
Jó estét.
Olyan problémám volna, hogy van több gigányi MTS formátumú családi videóm (nem poresz
) amit szeretnék archiválni. Erre várnék segítséget, mi módon tegyem. Egy ismerősöm kettő darab külső vinyót javasolt mert korábban Ő csak egyre mentette dolgait s az váratlanul tönkre ment a rajtalévő pótolhatatlan dolgokkal együtt. Esetleg valami más ötlet?
tailor74: túl nagyok a mellizmai?
-
Keresd a hibát..
-
SipiBcs
őstag
Albit keresünk a Kedvessel... Ha esetleg tud valaki valamit, akkor megköszönöm az infót.
-
TeeBee73
veterán
válasz
forintuser #31762 üzenetére
Én még mindig megmaradok a ~16-os lányoknál. Futok is ha rendőrt látok.
-
TeeBee73
veterán
válasz
forintuser #31760 üzenetére
Aham'. Szóval a fiúcskáktól szeded be a lóvét.
Trükkös, trükkös... -
fero02
nagyúr
válasz
forintuser #31752 üzenetére
Szabad tudni mit dolgozol, hogy ilyen korán kelsz?
-
TeeBee73
veterán
-
SipiBcs
őstag
-
-
forintuser
őstag
Nem felkeltem ma 2:40-kor hogy megyek munkába? Úton a kocsi felé nézem hogy vasárnap van...
-
Devid_81
félisten
Lopott termek
-
yohnsee
tag
Drága fórumozók!
Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben laptop töltője? 19V 3.95A kellene, a típus mindegy, mert legfeljebb átforrasztom a csatlakozóját. Egyébként Toshiba géphez kellene. Előny, ha valami gyári töltő lenne. -
TeeBee73
veterán
válasz
moha bácsi #31736 üzenetére
"Egyre jár az agyunk."
-
LógaGéza
veterán
válasz
moha bácsi #31733 üzenetére
Vannak olyanok is, akik Békéscsabán csinálják, nem kell ezért más megyébe menni
-
ati012
őstag
Vállalom notebookok, videókártyák, konzolok javítását Scottle ir3600 -al, 2 hét garanciával! 8000 Ft / eszköz -
Devid_81
félisten
Cica-e?
-
Devid_81
félisten
Hat az meg mi a pecs?
-
doberman
senior tag
jaja... az első helyről rendszeresen rendelünk 2 személyes tálat, nagy adag,jó kaja.kiszállítás van.szépkártya játszik.
az utóbbiról nincs jó véleményem, főleg mióta a leányom többször járt a konyháján: kosz-retek,egér ürülék...
szívfájdalom nélkül kutyulják a kaját (pl hasnyálmirigyesnek zsírral főznek..)Dönert nem ismerem..
-
TeeBee73
veterán
válasz
moha bácsi #31720 üzenetére
Naná, hogy jobb. Az ír párlatok klasszisokkal jobbak mint a skótoké. Mondjuk, én burbon párti vagyok.
-
LógaGéza
veterán
Ez egy ideje elromlott. Rendeltünk mi is tőlük még tavaly elég sokat, de egy ideje csökkent a hús mennyisége, de több lett a saláta, és a szószban úszott minden... A trauma szendvicsük se az igazi már... Anno annyira meg volt pakolva, hogy ember volt a talpán aki azt úgy megette, hogy nem esett szét a kezében, mostanában meg egyszerű művelet...
forintuser
Az Evangélikus Nagytemplommal átellenben lévő kis házban a hambisra gondolsz? Na ott még tényleg nem néztem -
tááo
aktív tag
válasz
LógaGéza #31707 üzenetére
Esetleg...? (ha még éhes vagy)
-
Devid_81
félisten
A kepen minden van ami az atlagembernek kellhet
Bar ezt a lofejes allarc izet annyira nem ertem miert is olyan meno mostanaban -
TeeBee73
veterán
-
LógaGéza
veterán
Honnan lehet rendelni eme nagy városban normális gyrost?
-
tááo
aktív tag
válasz
moha bácsi #31701 üzenetére
Lehet TeeBee73 személyében körünkben üdvözölhetjük a honvédség hivatalos playboy-át.
-
Pacák
senior tag
Mai képrejtvényünk.
-
TeeBee73
veterán
válasz
moha bácsi #31701 üzenetére
Dehooogy! Neeem...
Dehogynem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest