- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Magyar valóság, imádjuk! Telefon:
- Hallod Kicsi, kérdezd meg apádat, hogy van-e ilyen sz*rja ehhez a g*cihez!
- Micsoda??
- Ne kérdezősködj kölyök, csak kérdezd meg!
- Oké várj! Fater! Nagyfater kérdezi, hogy van-e olyan sz*rod ahhoz a g*cihez!
- Mondd meg hogy van vídia korongom a flexhez!New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
Ra sem ismerek a topikra akkora porges van itt...
Lesz ma 30k?...
-
bsh
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #29672 üzenetére
"Meg józanok"... IS!
Maradjunk ennyiben.Bsh: Nem megy.
A múltkor nálad maradt a bőrnacim.MOD: Jof: 2 perce zokogok.
ZetorGumi: Félsz, hogy elhappoljuk a 30k-s hsz.-t?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
ZetorGumi
addikt
Inkább akkor ne érkezzenek meg.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
Nezzed mar mekkora az idegenforgalom itt
...
-
faragojof
őstag
Mindeni támasztja fejét, és a semmibe mered. Inkább innátok egy pár sört!
fero02: Pont őt küldtétek?! Hozott volna pár üveg whiskeyt, de elesett a babettával, és nézzétek mi lett
"Formicate Under Command of the King,,
-
bsh
addikt
akkor ezért van itt ilyen kevés hozzászólás ti szavak nélkül is megértitek egymást.
-
faragojof
őstag
Hát ez nem semmi! A TeeBee ide jár hozzátok normálisan beszélgetni, nálunk meg csak hukk-ol!
"Formicate Under Command of the King,,
-
forintuser
őstag
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #29656 üzenetére
Józan képet? Nabammeg'. Föladtad a leckét.
Poffsoft: Cirka fél éve hozta át egy kolleginám a loptokját, hogy lelepítsük már újra, mer' lassú.
Persze, hogy az volt, a desktopra ki volt rakva egy "Kedvesemmel" című mappa, ami cirka 6 GB homevideót tartalmazott...
Amikor elmondtuk neki, mi volt a gond, nem gyengén volt elpirulva."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
public73
senior tag
pedig csak centik kérdése és meglehettet volna....[link]
-
forintuser
őstag
válasz TeeBee73 #29653 üzenetére
Persze hogy nem.Láttam már képet róla, minden hátsó szándék nélkül kérdeztem.Nem is úgy értettem ahogy te. A pados kép pl nagyon jó.Ahhoz hasonlóra gondoltam. Mint büszke apuka, tuti van pár ezer képed.. De ne bonyolítsuk túl.Posztolj inkább magadról egy józan képet..
Holnapkészítést vállalok.
-
poffsoft
veterán
válasz TeeBee73 #29653 üzenetére
ismerek olyan zsenit, akinek a sok csaladi fotó közt otthon fürdős is volt, ~14 lánykákról. és a fotók biztonsági mentése meg pont megosztott mappában gyűjtve...
kb. 10-en ugattuk le, mekkora f@sz, de napokig tartott, míg megértette, hol a hiba... babettája is van...[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #29652 üzenetére
Te lefotóznád a lányod melleit, és közszemlére tennéd? Ugye, hogy nem?
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #29648 üzenetére
Jooojez,Davidka meg....hivna' egy traubi szodara
[ Szerkesztve ]
...
-
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #29648 üzenetére
Pedo Phil a nick-ed fészbúkon?
A lányomnak 13 évesen voltak ekkora cicijei.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Mindig kossetek be magatokat!
...
-
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #29642 üzenetére
Meg tabletesbort.
-
LógaGéza
veterán
válasz moha bácsi #29642 üzenetére
Persze, ennyiért ilyen ajándék
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Nem jár/járt véletlen ma valaki a csabai Tescoban? Szeretnék venni egy tabletet, csak ha nincs, akkor nem indulok el érte...
moha bácsi
Igaz, megnevezhettem volna Szóval a 15ezres Op3nDottra hajtok
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TeeBee73
veterán
-
Zodicus
senior tag
-
Devid_81
félisten
En a win7-el eddig jol elvoltam, de ha megegyszer leszedi a sz@rjat, akkor utanajarok hogy lehet veglegesen kiirtani a win10-nek meg csak a gondolatat is a rendszerbol...
Undorito fjoshalmaz az egesz, ha valakinek GB korlatos nete van?!
Gondolom ez sem baj, akkor is letolti magat.
Sejtem mennyire lehet tele a win10 "jo" dolgokkal, ha ennyire eroszakosan megakarjak etetni velunk...
Gondolom elkeszult a komplett kem rendszer 1.0-as verzioja vegre....
-
Dani_kp
addikt
-
Devid_81
félisten
Ez ki, es mit enekel?
...
-
Tybee21
senior tag
Ez vagyonkezelős bérelt lakás, szóval eszem ágában sincs kazánt cserélni, csak abban reménykedtem, hogy a csaptelep csere javít a helyzeten, de akkor ezek szerint még rosszabb lenne. :/
Másnak esetleg más meglátás?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
mezis
félisten
válasz Tybee21 #29618 üzenetére
Az átfolyó rendszerű, gázbojlerek ilyenek. Kell a nagy vízáram ahhoz, hogy a gázt engedje az égőre.
(Vannak lángmodulációs változatok, de azoknál is elég tiszetességesen kell folyni a víznek. Aztán amikor próbálod megkeresni a minimumot, akkor meg elalszik a gáz.(A cserével sietned kell, mert hamarosan már csak a kondenzációst engedélyezik. Vagy már késő ? )
[ Szerkesztve ]
mezis
-
poffsoft
veterán
válasz Tybee21 #29618 üzenetére
nem, a keverő (pláne termosztát) ront a helyzeten.
Nem a kombi nyomáskapcsolását kellene hangolni? (ha lehet)
Alternatíva a zuhanyfej csere (nagyobb áteresztő képesség, kisebb nyomásszerintem, de én sem értek hozzá, csak szívtam a kombicirkó-zuhanycsaptelep kombóval
Esetleg a cirkó előtti fojtás még ami eszembe jutna- de gondolom a szagemberek ezzel is kiröhögnek[ Szerkesztve ]
-
Tybee21
senior tag
Lenne egy kérdésem, valószínűleg elég hülyeség, de mivel nem értek hozzá, ezért megkérdezem, biztos van itt nagyobb szaki.
Szóval: Erzsébet lakópart adott a kombikazán meleg vízhez és fűtéshez együtt. A fürdővíz hőmérsékletét zuhanyzáshoz nagyon problémás belőni, mert ha nincs őrült módon megnyitva a meleg víz, akkor a kazán menet közben elalszik, és így mindig nagyon nagy nyomással kell zuhanyozni, össze-vissza csap.
Ha vennék vízkeverős csaptelepet a fürdőkádhoz, vajon azzal könnyebben be lehetne állítani a hőmérsékletet, úgy hogy ne legyen közben teljesen megnyitva a csap és ne legyen nagy a víznyomás feleslegesen?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Digger
senior tag
Gyulán volt tegnap szúnyogirtás. Repülős, meg permetes is! Röhejes volt ahogy a tízesek ablakaiban egymás után gyúltak a fények mikor elrobogott a ködöt okádó, iszonyú hangos járgány! Pont úgy mint a Kőkorszaki szaki című rajzfilmben. "Viiiilmaaaa! Engedj be! Viiiiilmaaaa!!"
-
SipiBcs
őstag
Eddig majnem tünetmentes volt az allergiám. Rájöttem, hogy ha nem eszek paprikát, akkor alig jön elő. Na 3 napja gombásat ettünk, tegnap már tüsszögési rohamjaim voltak, iszonyatosan beindult az orrfújás-könnyezés. :@
Teebee: Na azt a melót sem egy párkapcsolat mellé találták ki.
Én most a hét elejére keresek valami laza beugrós munkát a Sony mellé. :-)
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
TeeBee73
veterán
-
tááo
aktív tag
válasz TeeBee73 #29613 üzenetére
Végre, legalább dolgozol egy jóízűt és nem a FEK-ben, vagy HEMO-ban töltöd az idődet.
Csak azért, hogy gyűljenek a hsz-ek. a A fene ebbe a parlagfűbe. Megtudja keseríteni az ember életét.Mondjuk Csabán permetezhetnének is, Itt a Lencsón igen agresszív szúnyoginvázió van.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
TeeBee73
veterán
Pörögjön a topic hölgyek-urak!
Este szóltak, lehet, megyek a határra csőszködni, heti váltással. Faja lesz.[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
-
Pacák
senior tag
válasz public73 #29578 üzenetére
Már kezdtem azt hinni, hogy kihalt Magyarhonban is a normális hamburger.
Normális: nagy buci, értelmes méretű hús,paradicsomkarikák, CSALAMÁDÉ, saláta, kechup, mustár dögivel.
A budaörsi strandon még lehet ilyet kapni 450 local creditért, de a strandszezonnak hamarost vége.Nuclear launch detected
-
forintuser
őstag
Na erről beszéltem.52 cm-s protekciós speed pizza..Alig bírtam haza vinni a Dózsa Györgyre olyan nehéz volt..Ezek hiányoznak..
Holnapkészítést vállalok.
-
Devid_81
félisten
Focizni igy is lehet
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest