- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
moha bacsi merre van?
Ma nem is irt......
-
Pacák
senior tag
Végre szerda, már csak két nap a hétvégéig...
Nuclear launch detected
-
Geby
senior tag
válasz littlelion21 #15392 üzenetére
Melyik hozzászólás nem tetszett nekik ? Egyik sem ? Vagy volt valami kirívó eset ?
-
Devid_81
félisten
Nah ez mar jo no, ilyen kell nekem!
...
-
Devid_81
félisten
...
-
Tybee21
senior tag
válasz ZetorGumi #15386 üzenetére
Most még ezt mondod, majd hétvégén Kondoroson vagy Szarvason vagy Hunyán egyszer csak felcsendülnek ezek a dallamok, és hidd el a megfelelő pálinka után úgy fogja rá ropni a nép, hogy csuhaj'
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
ZetorGumi
addikt
válasz Zodicus #15381 üzenetére
Én a Hama-s cuccokat néztem csak. Amugy egy PH-s egérpadnak én is.
A többit meg lehet venni kereskedelemben, de ezt nem.(#15383) Tybee21: Hihetetlenül gagyi klip egy hihetetlenül gagyi trackhez. Win!
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
public73
senior tag
válasz forintuser #15384 üzenetére
hát ki más?
-
Tybee21
senior tag
válasz public73 #15382 üzenetére
Ez nem volt meglepetés! Aki vét a törvény ellen, vessen magára.
Most lemarad a veszélyes kacsákról, vigyázat!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
public73
senior tag
-
ZetorGumi
addikt
-
Zodicus
senior tag
Valakinek esetleg negyed gép?
-
Zodicus
senior tag
válasz moha bácsi #15369 üzenetére
24 tűs kéne+ min 4tű a cpu-hoz.
-
Devid_81
félisten
...
-
ZetorGumi
addikt
válasz moha bácsi #15369 üzenetére
A szabvány maga tényleg az, de az elrendezés elég ötletes. Egyre többen veszik elő ezt a fordított alaplap szerelést.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #15364 üzenetére
Nem olvastam vegig a cikket mert munkat emulalok...de ott van a cikk elejen, hogy a gepek atalakulnak...masik oldalon lesz a tap...es jon a mindent levalto jo...es ez volt 10 eve.
...
-
Zodicus
senior tag
válasz moha bácsi #15364 üzenetére
Igen, megbarátkoztunk...
-
Zodicus
senior tag
Tudja vki, hogy miben különbözik a BTX-es táp Atx-es társától?
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #15354 üzenetére
Erre biza!
Amugy a lany Niki...megyunk-e b.szNiki..?
Milyen oldalakat nem nezel Te hallod......
-
Devid_81
félisten
Noteboot vennek, keress ha van!
...
-
Geby
senior tag
Van egy ilyen játék, csak nem jut eszembe......Carmageddon
-
MorphBCS
tag
Jónapot az Uraknak!
Esetleg kisebb HDD-t valaki óccón?
Van 3 porosodó...
Samu Sata 200GB - 2k
IBM ATA 40GB - öccá'
Maxtor ATA 60GB - öccá'Részletek a hirdetésekben!
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Devid_81
félisten
válasz Toncsi #15347 üzenetére
Jah kisse keves volt az info
Szoval ez egy 2x320W/4Ohm-os cucc hifi erosito THX minositiett stb..
Mindket csatornara egy-egy mely menne, tehat 2 melylada, de ez soha nem lenne koxon hajtva, mert akkor nem Londonbol, hanem az egesz szigetrol kilakoltatnak
A kozepre, es a magas hangokra meglenne az aktiv hangfalpar, szoval itt most csak az lenne erdekes, van- egyaltalan olyan autos szub, vagy hifis, ami valoban kibirna-e ekkora teljesitmenyt adott esetben?...
-
Toncsi
aktív tag
válasz Devid_81 #15346 üzenetére
Nem vagyok autóhifis, meg nem is tudom pontosan mit akarsz, de megpróbálok válaszolni
Szerintem nem igazán nyerő ötlet, elég sok probléma felmerül, íme néhány:
Az autóhifi cuccok 4ohmosak szoktak lenni, a szobai cuccok meg általában 8ohmosak és a szobai erősítők egy része nem szereti a 4 ohmos hangsugárzókat (néhány akár tönkre is mehet nagy terhelésnél). Másrészt a szobai mélyládák aktívak szoktak lenni, szóval van bennük erősítő, az autós mélyládáknál meg külön van. Másrészt a mélyládákba csak egy hangszóró szokott lenni, tehát mono jelet kell, hogy kapjanak, ezt a 2x320 wattos erősítővel nem igazán tudod kivitelezni, hiszen az sztereo. És még ott az illesztési probléma is, hogy akarod a hangerőt állítani? Külön a mélyládát, meg külön a hangafalakat?És hogy a kérdésre is válaszoltak: kétféle watt is szokott szerepelni a hangszórókon, a pmpo, zenei és egyéb az mese habbal nem érdemes vele foglalkozni. Szokott lenni névleges, vagy szinuszos, vagy RMS paraméter, azt kell nézni. Amúgy az autókba való mélynyomók nagy teljesítményt elbírnak.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Toncsi #15345 üzenetére
Ah ha jol latom te autohifis vagy, csak egy kerdes:
Van olyan autoba valo melylada, amit monnyuk en lakasban hasznalnek, de egy 2x320wattos erositot elviselne?
Mert rairnak a hangfalakra mindent, hogy 1000W meg 2000W de azert sok esetben ugye ezek az autos dolgok kicsit "tul vannak paramaterezve" foleg ha valami fingutca ketto a markaja.
Azt is tudom, hogy valoban vannak jo hangfalak, es valoban vannak nagy teljesitmenyu erositok, amik valoban tobb szaz wattokat is leadnak.....
-
Toncsi
aktív tag
Használt DLS R5A 13 cm-es elsőszett eladó védőrács nélkül.
Irányár: 35e FtNvidia Quadro FX 3800 eladó, vagy Ati 7770/7790/7850 2GB-ra cserélhető.
Irányár: 45e Ft -
Geby
senior tag
-
Devid_81
félisten
Nah ez mar kutya!
...
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
Kavefozot keresek, van-e ilyen valakinek?
Szerk: amugy szerintem az nem az, lehet akar valami gyumolcsdarabolo-daralo-facsaro eszkoz is...mindegy, keresek ilyet, es kesz!
[ Szerkesztve ]
...
-
tááo
aktív tag
A szomszéd nője mindig zöldeb':
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
kissdani22
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/bekescsaba_bazar_boltja/hsz_1-50.html
Nézzetek beYesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
-
Tybee21
senior tag
Az első ment alkatrésznek 1/3-d árért, az valóban oboa volt, nem volt hozzá semmi papír, nem volt mit tenni. Nem tudtam hol lakik a gyerek pontosan, pedig lehet meglátogattam volna...
A másodikhoz volt papír, és az eladó már vételkor vállalt rá letiltás ellen garanciát, tehát most gyakorlatilag zokszó nélkül visszavette.Korrekt volt, még 'szerencse', hogy épp úgy jött ki, hogy a 2. Szegeden vettem, péntek éjjel letiltották, sejtettem, hogy az a baj, a hétvégén egyébként is jöttünk volna Szegedre, hát gyorsban szombat déle. megerősítettem a vodánál, hogy tuti tiltott-e majd irány az itteni rokonság és előtte visszaváltás a korábbi eladónál.
Szóval öröm az ürömben, hogy legalább jól időzített.A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
tááo
aktív tag
válasz Tybee21 #15326 üzenetére
Már kétszer is letiltottak? Azért ez elég nagy oboa. Ilyenkor mit lehet tenni? Megkeresed akitől vetted és vissza szerzed az árát, vagy gyűlnek a fiókodban a letiltott telók?
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Tybee21
senior tag
válasz Morris #15317 üzenetére
Alap nokia 6230i-m van most nekem is átmenetileg, míg nem találom meg az utódját, hála' a lumiámat letiltották, megint. 2. alkalommal járok íg használt készülék vásárlása esetén, hogy letiltják a telefont, szóval most kereskedek, valami komolykodósabb telefon érdekelne...
Az oroszok meg betegek, de azért ez mégis csak durva, ezt nem lehet csak úgy a piára fogni, esetleg ha mellé volt erős drog is akkor talán, de na... azért ez
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Zodicus
senior tag
Ez de durva.
-
Tybee21
senior tag
Van valakinek eladó telefonja?
-
Geby
senior tag
A nagy testvér figyel [link]
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #15312 üzenetére
Meg nem tokeletes, de mar egeszen jol megy!
Jaja, az egynek jo film azert!...
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #15309 üzenetére
Pontjai alapjan akar jo is lehetne...
Monnyuk az maskor sem jelentett sokat....
-
Devid_81
félisten
Az uj superman filmet latta mar valaki?
...
-
Geby
senior tag
Ez egy óriási fotó, mondjuk lőhettek volna sorozatot belőle [link]
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #15301 üzenetére
Jack the Giant Slayer, ha unatkozol, egynek jo.
Upside Down, erdekes volt, de nezheto ez is egynek.
The Incredible Burt Wonderstone, Jim Carrey "negativ" mellekszerepben, de komolysag volt nagyon!
Dead Man Down, egynek megint jo.Ezek nagy resze csak esos vasarnap estekre javasolt, foleg ha az asszonynak is megvan...es vegkepp semmi teendo
...
-
Tybee21
senior tag
Ezt nektek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest