- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #14799 üzenetére
"Egy csajszi ismerősöm ott dolgozott és mesélt ezt-azt. "
Melyik cégről mesélt, negatív belső infók? Érdekes, ha az ember belát egy adott cég függönye mögé, akkor mindig 'fura' dolgokat lát. Sajnos pár éve volt szerencsém külsősként dolgozni a szegedi Sole-nál, hát... egy darabig nem volt kedvem a tejtermékekhez.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #14797 üzenetére
Értem. Hát igen, nincs kizárva, hogy tévednek, és gondolom téged mint laikust meg akartak győzni, hogy akkor is az aminek adták, nehéz reklamálni, mert még valami papírt is aláírattak, hogy megvizsgálták a szemed és élesen látsz a kiválasztott lencsével.
Elsőre nekem is fura volt az új szemüveg, de változott a dioptria és a szemüveg fazonja is, de a szemem nem fájt benne.
Igen, kinek mi a tapasztalata. Nekem bejött, neked nem. Dávid úr meg lehet akkor jár a legjobban, ha bemegy az ofoté..be, hátha ott nem rontják el, nem?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
válasz moha bácsi #14795 üzenetére
Ez érdekes, és mi volt a probléma?
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
Tybee21
senior tag
Vasutasoknak... asszem fészbuk kell hozzá.
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #14788 üzenetére
Rossz a szemed, még sem tetszenek az angol lányok... akkor azok vagy tényleg nagyon rusnyák, vagy te vagy túl válogatós.
Végül is örülhetsz ennek a rossz borús időnek, ha nem ilyen lenne, akkor kb. az utcára sem tudnál kimenni a pupillatágító miatt, nem?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
válasz Tybee21 #14787 üzenetére
Nekem 7 eves koromban volt szemuvegem...azt sem hordtam mert szet akart esni a fejem tole.
Tegnap megvizsgalt a dokineni es mondta,hogy bizony nem egyszeru az eset mert a szaruhartyam nem egeszeben domboru....lehet nem is lehet majd szemuvegem csak kontakt lencsem...penteken reggel megyek vissza amikor mar a pupillam nem 1 negyzetmeteres
Szoval meg nem tudok semmit......
-
Tybee21
senior tag
válasz SipiBcs #14785 üzenetére
Igen, végül is jól néz ki, de 1,5 Milliárd azért igen jól jött volna máshol, úgy gondolom...
Jelen esetben a cirkuszon vagyok kiakadva, mert ez annyira fontos. Kenyérből meg egyre kevesebb akad.Más:
(#14786) Devid_81 - Fazongyantára eddig vártál?
Melyik cégnél csináltatsz szemüveget? Vagy csak kontaklencsét hordasz? Én idén tavasszal jól körbenéztem a Munkácsy Múzeummal szemben lévő volt a legolcsóbb és legszimpatikusabb.A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
SipiBcs
őstag
válasz Zodicus #14784 üzenetére
12 ezer m2 új burkolat.... nincs 10 éve, hogy letettek kb. 4-5000 m2-t és újították meg szinte ugyanezt a részt... Szerinted?? a Frühwald jól járt e?? Kíváncsi leszek a sétálóutcát mikor kell újra tervezni.... A tervezőkről, kivitelezőkről már nem is beszélek.
Egyébiránt nekem picit szokatlan az a marha nagy, egybefüggő tér, de alapjaiban szimpatikus. De kell a rendezvény 15 milláért, hisz cirkuszt... kenyeret...
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Tybee21
senior tag
Komolyan mondom... [link]
-
ZetorGumi
addikt
válasz moha bácsi #14776 üzenetére
Na majd jövőhéttől rend és fegyelem lesz ott.
Elköltöztetem onnan a gépet.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
Ez pontosan a londoni idojaras ami most van.
4:45 kor kelek majd 6:00 kor mar muszakban vagyok.
Kb 3 kave utan reggel 10:00 korul mar egeszen ertelmes dolgokra vagyok kepes egyedul...enni egy kezzel stb
Amugy meg borzalmas...nem veletlenul emlegetem a lelepest onnan......
-
Tybee21
senior tag
Látom mindenki melegebb helyekre vágyik, mondjuk valami jó kis tenger partra, a pálmafák árnyékában jobban érezném magam.
-
sanzi89
addikt
Ááá, csak nekem van tele a tököm ezzel a fos időjárással?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #14771 üzenetére
Dávid ! Te hoztad ezt a retek időt ? Hogy bírjátok ezt Ti ott a ködös albionban ? Ma még fölkelni sem volt kedvem. Elkelne némi ásványvíz szerintem.....
Zetor: ez a kép nagyon jó. Tökéletesen példázza, hogy hogyan ne fényképezzünk dolgokat. Az látszik, hogy semmi nem látszik. Csinálj egy másik képet mikor kevesebbet ittál előtte.
[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
válasz moha bácsi #14761 üzenetére
éreztem, hogy nagy buliból maradok ki....
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #14760 üzenetére
Itt már nem bírtunk Dáviddal.
A másik kettő meg a rúdtánc után készült.
-
Zodicus
senior tag
válasz moha bácsi #14755 üzenetére
A linket lopnom kellett...
-
Tybee21
senior tag
És a szombat után megvolt a forgó szoba élmény? Tény, hogy képben is éreztem magam, csak az a séta hazafelé volt kicsit nehézkes, de azért az is megoldódott!
-
Geby
senior tag
válasz Tybee21 #14750 üzenetére
Mondjad neki, hogy biztos rosszabbul járt volna másokkal. Alig ittál valamit. Amikor elváltunk akkor teljesen képben voltál, mondjuk a járásodra ráfért volna némi korrekció amikor a taxi felé indultál.....
Mondjuk Én is rég aludtam már kacslábon forgó palotában. Volt annak lassan már egy éve.
-
-
Tybee21
senior tag
Az asszony panaszkodik, hogy még mindig áramlik belőlem a pia szag... nem értem, pedig nem is ittunk őrült sokat, vagy mégis?!
-
ZetorGumi
addikt
-e-
-
forintuser
őstag
A pólón a felirat: Lucky...
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
ErikSon
tag
Köcce az estét!
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
-
-
Geby
senior tag
A legkevesebb. A jó ügy érdekében bármit.....
Szegény Zetor lehet rossz buszra szállt.....vagy szándékosan arra lépett fel ami az IbizaSoundra vitte a reptérre és direkt nem szólt nekünk.
( Nem úgy volt amúgy, hogy valaki ott lakik a piac mellett ? De mintha az az ember nem ért volna ide.)
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Zetor Ur miert nem linkel semmit ma?
...
-
Tybee21
senior tag
Itthon, bár már az éjjel! Jó kis buli volt!
-
tááo
aktív tag
-
public73
senior tag
képeket akarunk!
a rúdon táncolástól a tömegverekedésig!!! -
tááo
aktív tag
Köszönöm Devid a bulit, és üdver Tibii81-nek és Traktor guminak is J meg Gebynek .
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
Egyben itthon....koszi urak!
...
-
Dani_kp
addikt
Jó bulizást, annak aki részt tud venni Devid party-án .
https://ingatlan.com/33821564
-
forintuser
őstag
Semmi fènykèp?
Holnapkészítést vállalok.
-
Geby
senior tag
Táááó: http://m.totalcar.hu/magazin/velemeny/2013/03/20/az_autonkat_eldobjuk_ugye/?rnd=513
-
fero02
nagyúr
Az ott hozzászólóknak maximálisan igaza van. Egy beképzelt, sz@rházi, lusta disznókból álló társulat. Olyan helyekre is bemennek, ahova ha Te csak bringával állnál is meg azonnal fejbe lőnének a közterületesek, vagy a zsandárok. Ezek meg a f@szuk végéig is kocsival mennek, másokat akadályozva, szabályokat szegve. Mert neki borostyán sárga villogója van. Tegye bele a facát.
-
tááo
aktív tag
Na, egy darabig nem lesz átadva ez sem.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #14711 üzenetére
Van itt olyan, aki szereti az őszibarack pálinkát? Viszek egy picit, tényleg csak kb. 3 dl de annak biza el kell fogynia!
Dávid úr úgy 8.30 körül megjelenek a helyszínen! Addig ti melegítsetek elő!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
Sorakozohoz felkeszulni!
Megerkeztem...de ez nem volt egyszeru...reszletek kesobb.
Este lesz valami a varosban?Ugy mennek vmerre....!...
-
kissdani22
csendes tag
Valakinek van Razer Goliathus egérpadja? Ha igen mi a véleménye?
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
Zodicus
senior tag
Vihar előtti csend?!
-
ErikSon
tag
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Pacák
senior tag
Született május 31-én. [link]
Nuclear launch detected
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #14703 üzenetére
Akkor most már lassan Bcsabán!
Nézd a jó oldalát nem kellett őrült sokat itthon, a szépséges fővárosunkban várakoznod...A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
K.rva wizzair...de mar pesten legalabb...
...
-
ZetorGumi
addikt
Új csengőhang.
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest