- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz PindurAnna #12487 üzenetére
Bátor/merész/felelőtlen döntés is lehet...
Részleteket szabad tudni?
-
doberman
senior tag
-
ErikSon
tag
-
doberman
senior tag
-
Devid_81
félisten
Filmeseknek halkan jegyeznem meg, hogy Dzsango elszabadult, de nagyon!
Django.Unchained.2012.720p/1080p.BluRay.x264-SPARKS[ Szerkesztve ]
...
-
doberman
senior tag
-
littlelion21
addikt
válasz PindurAnna #12487 üzenetére
Nocsak, mesélj! (ha publikus...)
-
PindurAnna
Közösségépítő
Na nekem meg lehet elment az eszem...otthagytam a melóhelyem..csak úgy, mert elég lett
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
ErikSon
tag
válasz moha bácsi #12473 üzenetére
moha bácsi!
Köszönöm a tipped, bejött és minden rendben.
Hálám örökké üldözni fog.- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
fero02
nagyúr
Tegnap du. 6-kor indultam Pestről, hajnal 2-kor sikerült is hazaérnem. MK bekaphassa?
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #12479 üzenetére
Ami jar az jar, ennyi!
Pecsett dolgoztam amikor bejott az egyik sokadjara a fonokre panaszkodo ugyfel es megkerdezte:
- Mikor zartok?
- Otkor, mee'?
- Jol van akkor siessetek haza, 5 utan itt vagyok es felgyujtom a boltot!De valami csinalt a gore, mert nem lett felgyujtva a bolt, masnap dolgoztunk
...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz PindurAnna #12404 üzenetére
Azt hittem, hogy a Samsung csak porszívót gyárt?! Vicceltem...nekem volt Samsung D500 telóm másod telónak sokáig, Szerettem nagyon, mert strapabíró volt.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #12471 üzenetére
Jaja tarthatna egy papirrepulot, amit ezzel a szaj allassal-fujassal epp arra kesztetne, hogy elreppenjen...hmmm
De tarthatna a forro hot dog-ot is am, epp fujja, nehogy megegesse a szajat...hmmm
Gofrirol fujjna le a porcukrot, mert nem szereti monnyuk...hmmmMi mast lehetne ebbol meg kihozni?
...
-
Devid_81
félisten
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
válasz moha bácsi #12443 üzenetére
Ezek is ütnek!
-
BaKeSZ87
őstag
-
ErikSon
tag
HELP HELP HELP
Kérdés urak:
- helyi hálózatban több gépem fut, megosztott mappák oda-vissza tökéletesen elérhetőek voltak, de pár napja egy xp-s gép hálózaton keresztül megmakacsolta magát és nem hajlandó a többi gép elé tárni magát
Okos tv-k simán látják de számítógépről nem elérhető.Vírusirtó kikapcsolva, tűzfalban nem leltem erre vonatkozó tiltást, felderítés megy.
Ez a hibaüzenet fogad:
Esetleg valakinek ötlete?
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
...
-
Pacák
senior tag
Nuclear launch detected
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
...
-
Tybee21
senior tag
A délelőtthöz képest a délu. kicsit kihalt...
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
válasz Tybee21 #12431 üzenetére
Helyileg Mezomegyer, igen!
Csak megy minden jellegu kikapcsolas nelkul vagy ujrainditgatas nelkul.
Eddig 40 naponta jott a veg, most megduplazta.
Nincs ezzel semmi gond, nem panaszkodasnak szantam, csak gondoltam hatha van mar olyan kis ugyes a Win7, hogy elmegy "orokre"
Csak anno emlekszem valamelyik topikban lattam XP-s screenshot-ot 100 napos online es a tulaj szerint, jol mukodo windowsrol....
-
Pacák
senior tag
Tegnap átmentem Budaörsről anyumhoz Érdre. Ehhez előbb be kell utaznom BKV-val a nagyfaluba (Budapestre), onnan mentem tovább (Kelenföld Pu.) vonattal Érdre. Megvettem a jegyemet kártyával, éppen eltettem a zsebembe, mikor odajött egy hajléktalan nő, és megkért, hogy vegyek már neki egy pár főtt virslit mert két napja nem evett. Volt nálam még 760Ft KP, vettem neki egy pár virslit és egy zsemlét. Cakk-pakk volt 400Ft az egész a restiben. Én sem vagyok krőzus, de hozzá képest "jól" élek. - Mellesleg az futott át a fejemen, hogy ma már bárki - még akár én is - kerülhet ilyen helyzetbe.
Egyébként az első hajléktalan, aki nem pénzt tarhált tőlem, vagy a Fedél Nélkül című lapot próbálja rám sózni, hanem ételt kért, mert tényleg éhezik.
Nuclear launch detected
-
Morris
veterán
A legszemetebb ébresztésesk - besírtam!
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #12427 üzenetére
A mezőmegyeri azt jelenti, hogy helyileg is ott van?
Fontos a helye is a doktornak, bár, hogy korrekt legyen, még jobban.(#12428) Geby - Úgy hallottam, hogy Árgus nem vállal újabb betegeket, állítólag rengeteg van neki... egyébként őt dicsérik!
(#12430) Devid_81 - Nem gond. még rajta, hogy te terheled le ezeket a windowsokat? Én az otthonit úgy 1,5 éve használom kb., nem megy non-stop, de még megy, bár lassan megérik az újratelepítésre, de még akár hónapokig bírná, ha én is úgy akarom!
[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
Tegnap a 82 napos windowsom annyira osszefosta magat mar nem tudtam csinalni rola kepernyomentes...mert mentes kozben lefagyott a kepnezo progim ujra es ujra....ejj pedig el akartam jutni vele 100 napig
Ugy fest egyik otthoni felhasznalasu windowst sem csinaltak arra, hogy menjen mint egy szerver...
-
sanzi89
addikt
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Tybee21
senior tag
Békéscsabán tud valaki elfogadható háziorvost?
-
ZetorGumi
addikt
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
-
-
fero02
nagyúr
válasz PindurAnna #12421 üzenetére
Én is szeretem...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz fero02 #12407 üzenetére
Mezis már csak ilyen...jön utánam, hogy be-beszóljon
Én meg amit szeretek azt szeretem,na de nem mindent árulok el
Devid_81 Repcsis rész nagyon tuti
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Ne zavarjon meg a pillanatkep, nem csak errol fog szolni!
...
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #12410 üzenetére
Neked!
Devid_81: minek ide kasznis? Nem látod, hogy ide autóvillamossági mester kell? Csak egyik oldalon megy aaa zindex.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
BaKeSZ87
őstag
Akkor mikor lesz a tejfakasztó buli?
-
Devid_81
félisten
Nahmi?
...
-
mezis
félisten
válasz PindurAnna #12404 üzenetére
"Szifonból csak a szóda jó"
Jó az, ha van a szennyvíz elvezetőkben is. Különben nem csak a szomszédodtól jönnének az illatfelhők !
" Szifonnak nevezik a vízzel kitöltött barlangjáratot is." Wikipédia
[ Szerkesztve ]
mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Stylewars_kp #12392 üzenetére
Szifonból csak a szóda jó
Amúgy meg nekünk is Samsung sorozat van az egész családnak
Fiamnak galaxy mini, apusnak S3, nekem S meg S2 Igaz az S-em full darabokba van most a dobozba[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
válasz Devid_81 #12401 üzenetére
Hát de itt 7-ről volt szó.
(#12402) Stylewars_kp:
Nem szükséges rá több.Én 3GS-sel kezdtem (még az is van. ), de gondolkodok, hogy lassan cserélni kellene 4S-re, nekem annak a kinézete bejön, ésfürgébb is, mint a 3-as.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Stylewars_kp
őstag
válasz ZetorGumi #12398 üzenetére
Nekem se volt rajta több cucc. Elég annyi bőven.
Devid_81: Én az iPhone 2G megjelenése óta folyamatosan lecseréltem mindig a legfrissebb iPhone-ra amint normalizálódott az ára. Most a legutolsó a 4S volt. Mellette volt rengeteg telóm másod telónak. Eladtam. Elég volt belőle most egy időre, meg voltam vele elégedve, de amikor kijött a 4 Én azt már nem éreztem olyan jónak, olyan igazi Almának, sem külsőre sem belsőre. Használtam, tetszett, de most inkább egy N79 vagy E72 esetleg BB 9780 ra térek át. Jelen gazdasági helyzetbe nem tudok és nem is akarok ennyit költeni egy telefonra ami csak egy kis device. Hibába kompakt...sokat tud meg stb, de most azt érzem, hogy felesleges.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest