Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Minden ami Beat Saberrel kapcsolatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
válasz
pimpi001
üzenetére
A "csúnyaság" véletlenül nem a videojel streamelése miatt van? Szerintem semmiképp nem lesz pont olyan éles, mintha a helyben renderelné a Q2, viszont ha tisztább képet szeretnél, akkor a Virtual Desktopban a streamelés bitrátáját lehet állítgatni. Én ha jól emlékszem 50 MB/s környékén találtam meg azt a pontot, ahol nekem tökéletesen játszható.
Van egyébként egy dedikált 5 GHz-es routered, amit csak a wireless PCVR-ra használsz? Mert ha azon a routeren megy át a játék is, ami a többi eszközt is kiszolgálja, akkor a bitráta növelésével akár szaggatást is tapasztalhatsz...
barcalaci84 nagyobb expert ebben, mint én, én egyelőre csak találgattam

-
Sati1984
tag
Ha már a VR-topikban szóbakerült egy kis Beat Saber VS Synth Riders téma kapcsán, összeszedtem a saját toptoptopkedvenc mapjeimet, nekem ezek azok, amik igazán bejöttek eddig:
Rockosabb vonal:
Imagine Dragons - Believer (100k version)
Skillet - Feel Invincible
Zayde Wolf - Gladiator
Drowning Pool - Bodies
Rammstein - Feuer Frei!
The Score - Legend
30 Seconds to Mars - Dangerous Night
Imagine Dragons Feat. J.I.D. - Enemy
Muse - Uprising
Huey Lewis and the News - The Power of Love
Gorillaz - Clint EastwoodElektronikusabb vonal:
CloZee - Koto
Parov Stelar - Catgroove
Parov Stelar - Booty Swing
Parov Stelar - The Mojo Radio Gang
Kygo feat Kyla La Grande - Cut Your Teeth
Minnesota Feat. Jackie Rain - Colors
Daft Punk - Face to Face
Ehrling - Palm Trees
TheFatRat Feat. Laura Brehm - Monody
TheFatrat - Xenogenesis
TheFatRat - Windfall
Alan Walker - Alone (Short version)
Sofi Tukker - Batshit
Ben Moon Feat. Veela - Majesty
Gryffin & Illennium - Feel Good
Caravan Palace - Lone Digger
TheFatRat Feat. Laura Brehm - Mayday
Lindsey Stirling - Crystallize
Lindsey Stirling - Shatter Me
Flux Pavilion - I Can't Stop
Stonebank - Chokehold
Prototyperaptor - Awe
Pendulum - Witchcraft
Pendulum - 9,000 Miles
Pendulum - Blood Sugar (Knife Party Remix)
Pendulum - Come Alive
Darude - Sandstorm
Ezek egytől egyik zseniálisak szerintem, bármikor szívesen játszom őket
Persze biztos kihagytam egy csomót, de majd idővel szúrok még hozzá (úgysincs akkora aktivitás itt sajna). -
Sati1984
tag
Le lehet ezt tiltani? Mi van ha épp nincs netem? Tudom ritka, de ha van ilyen, addig nem játszhatok míg offline vagyok?!
Igen, le lehet, a következőképpen:
Step 1: Go to Steam Library, right click Beat Saber.
Step 2: Go to Properties.
Step 3: Click Updates tab.
Step 4: Set to " Update when I launch game."
Step 5: Only launch game while in "Offline Mode"
Tehát "Update when I launch" és utána mindig offline módban kell indítani a játékot. Mielőtt ezt beállítod, érdemes valahová átmásolni a jelenleg (modokkal) működő Beat Saber könyvtáradat, hogy visszaállítható legyen, ha véletleül rányomsz egyszer mégis a frissítésre."Régebbi letöltött és saját szerkesztett custom songok ugyan megjelennek a listában (már ez is fura, mert elvileg nem kéne amíg nincs új modassistant, nem?), de kb. 10-ből 1 csak teker a jobb oldalt, de nem tölti be magát, nem lehet a nehézségi szintre bökni, majd indítani. Ezek már nem kompatibilisek az új BS-sel
"Alapból minden custom song megjelenik a listában, mert a custom songokhoz nem feltétlenül kellenek modok. Van amelyik csak alap világítást, elemeket, stb. használ, és nem kell a futtatásához mod. Viszont amelyik csak teker és nem jön be, ahhoz valószínűleg hiányzik egy mod. Tehát nem az új BS-sel nem kompatibilisek, hanem a modok közül valamelyik nincs fenn, ami kéne hozzá vagy annak a verziója nem jó.
A lézerkard kinézete sem tetszik az új verzióban. Valahogy túl sok a fehér sáv körülötte. Vissza lehet tenni a régit?
Ha a sima menüben a kardok kinézeténél nincs olyan opció, ami visszaállítja, akkor a kardok kinézetét piszkálgató modokkal érdemes próbálkozni szerintem.
Az audio-ra vonatkozó kérdésben nem vagyok illetékes

"Playlistet lehet csinálni?"
Picit körülményes, de lehet. Ebben a videóban magyarázza el a srác lépésről lépésre. Én nem próbáltam még, de sokan hálálkodnak a kommentekben, hogy működik a módszer. Nekem is most már muszáj lesz listákat csinálnom, több mint 600 dal van fenn és valahogy rendet kell vágni köztük, úgyhogy ezt a guide-ot tervezem majd követni én is.
-
Sati1984
tag
Steammel már működik! A VR topikban segített egy kolléga, úgy látszik, a ModAssistant nem mindig frissül vagy nem mindig úgy, hogy kiírják az oldalra, hogy mostani az új verzió - most is 16 nappal ezelőttinek jelzi a ModAssistant verziót, de mégis működik és sikerült reinstallálnom a modokat az előbb.
-
Sati1984
tag
válasz
pimpi001
üzenetére
Sajnos még PC-n is várni kell, péntek óta mindennap többször nézem a ModAssistant oldalát, de semmi... Questen általában még a PC-s helyreállításra is rá kell számolni időt, szóval sajnos nem esélyes, Redditen is napok óta csak a sírás megy (mind a Questesek, mind a PC-sek részéről).
Ahhoz külön gratulálok a fejlesztőknek, hogy ezt hétvége előtt lépték meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Akciókamerák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze biztos kihagytam egy csomót, de majd idővel szúrok még hozzá (úgysincs akkora aktivitás itt sajna).
"