Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sati1984

tag

válasz pimpi001 #150 üzenetére

A "csúnyaság" véletlenül nem a videojel streamelése miatt van? Szerintem semmiképp nem lesz pont olyan éles, mintha a helyben renderelné a Q2, viszont ha tisztább képet szeretnél, akkor a Virtual Desktopban a streamelés bitrátáját lehet állítgatni. Én ha jól emlékszem 50 MB/s környékén találtam meg azt a pontot, ahol nekem tökéletesen játszható.

Van egyébként egy dedikált 5 GHz-es routered, amit csak a wireless PCVR-ra használsz? Mert ha azon a routeren megy át a játék is, ami a többi eszközt is kiszolgálja, akkor a bitráta növelésével akár szaggatást is tapasztalhatsz...

barcalaci84 nagyobb expert ebben, mint én, én egyelőre csak találgattam :)

• Sati1984

tag

Ha már a VR-topikban szóbakerült egy kis Beat Saber VS Synth Riders téma kapcsán, összeszedtem a saját toptoptopkedvenc mapjeimet, nekem ezek azok, amik igazán bejöttek eddig:

Rockosabb vonal:

Imagine Dragons - Believer (100k version)
    Skillet - Feel Invincible
    Zayde Wolf - Gladiator
    Drowning Pool - Bodies
    Rammstein - Feuer Frei!
    The Score - Legend
    30 Seconds to Mars - Dangerous Night
    Imagine Dragons Feat. J.I.D. - Enemy
    Muse - Uprising
    Huey Lewis and the News - The Power of Love
    Gorillaz - Clint Eastwood

Elektronikusabb vonal:

CloZee - Koto
    Parov Stelar - Catgroove
    Parov Stelar - Booty Swing
    Parov Stelar - The Mojo Radio Gang
    Kygo feat Kyla La Grande - Cut Your Teeth
    Minnesota Feat. Jackie Rain - Colors
    Daft Punk - Face to Face
    Ehrling - Palm Trees
    TheFatRat Feat. Laura Brehm - Monody
    TheFatrat - Xenogenesis
    TheFatRat - Windfall
    Alan Walker - Alone (Short version)
    Sofi Tukker - Batshit
    Ben Moon Feat. Veela - Majesty
    Gryffin & Illennium - Feel Good
    Caravan Palace - Lone Digger
    TheFatRat Feat. Laura Brehm - Mayday
    Lindsey Stirling - Crystallize
    Lindsey Stirling - Shatter Me
    Flux Pavilion - I Can't Stop
    Stonebank - Chokehold
    Prototyperaptor - Awe
    Pendulum - Witchcraft
    Pendulum - 9,000 Miles
    Pendulum - Blood Sugar (Knife Party Remix)
    Pendulum - Come Alive
    Darude - Sandstorm

Ezek egytől egyik zseniálisak szerintem, bármikor szívesen játszom őket :DD Persze biztos kihagytam egy csomót, de majd idővel szúrok még hozzá (úgysincs akkora aktivitás itt sajna).

• Sati1984

tag

válasz Márton #141 üzenetére

Le lehet ezt tiltani? Mi van ha épp nincs netem? Tudom ritka, de ha van ilyen, addig nem játszhatok míg offline vagyok?!

Igen, le lehet, a következőképpen:

Step 1: Go to Steam Library, right click Beat Saber.
    Step 2: Go to Properties.
    Step 3: Click Updates tab.
    Step 4: Set to " Update when I launch game."
    Step 5: Only launch game while in "Offline Mode"

Tehát "Update when I launch" és utána mindig offline módban kell indítani a játékot. Mielőtt ezt beállítod, érdemes valahová átmásolni a jelenleg (modokkal) működő Beat Saber könyvtáradat, hogy visszaállítható legyen, ha véletleül rányomsz egyszer mégis a frissítésre.

"Régebbi letöltött és saját szerkesztett custom songok ugyan megjelennek a listában (már ez is fura, mert elvileg nem kéne amíg nincs új modassistant, nem?), de kb. 10-ből 1 csak teker a jobb oldalt, de nem tölti be magát, nem lehet a nehézségi szintre bökni, majd indítani. Ezek már nem kompatibilisek az új BS-sel :F "

Alapból minden custom song megjelenik a listában, mert a custom songokhoz nem feltétlenül kellenek modok. Van amelyik csak alap világítást, elemeket, stb. használ, és nem kell a futtatásához mod. Viszont amelyik csak teker és nem jön be, ahhoz valószínűleg hiányzik egy mod. Tehát nem az új BS-sel nem kompatibilisek, hanem a modok közül valamelyik nincs fenn, ami kéne hozzá vagy annak a verziója nem jó.

A lézerkard kinézete sem tetszik az új verzióban. Valahogy túl sok a fehér sáv körülötte. Vissza lehet tenni a régit?

Ha a sima menüben a kardok kinézeténél nincs olyan opció, ami visszaállítja, akkor a kardok kinézetét piszkálgató modokkal érdemes próbálkozni szerintem.

Az audio-ra vonatkozó kérdésben nem vagyok illetékes :)

"Playlistet lehet csinálni?"

Picit körülményes, de lehet. Ebben a videóban magyarázza el a srác lépésről lépésre. Én nem próbáltam még, de sokan hálálkodnak a kommentekben, hogy működik a módszer. Nekem is most már muszáj lesz listákat csinálnom, több mint 600 dal van fenn és valahogy rendet kell vágni köztük, úgyhogy ezt a guide-ot tervezem majd követni én is.

• Sati1984

tag

Steammel már működik! A VR topikban segített egy kolléga, úgy látszik, a ModAssistant nem mindig frissül vagy nem mindig úgy, hogy kiírják az oldalra, hogy mostani az új verzió - most is 16 nappal ezelőttinek jelzi a ModAssistant verziót, de mégis működik és sikerült reinstallálnom a modokat az előbb.

• Sati1984

tag

válasz pimpi001 #137 üzenetére

Sajnos még PC-n is várni kell, péntek óta mindennap többször nézem a ModAssistant oldalát, de semmi... Questen általában még a PC-s helyreállításra is rá kell számolni időt, szóval sajnos nem esélyes, Redditen is napok óta csak a sírás megy (mind a Questesek, mind a PC-sek részéről).

Ahhoz külön gratulálok a fejlesztőknek, hogy ezt hétvége előtt lépték meg :W :O :W

Új hozzászólás Aktív témák