- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
inspiroyhome
senior tag
lágy fülsimogató nótával hangolódom a vezetésre.. [link]
Lassan vége lehetne már, nem szeretnék túl sok pótórát sem.
-
MrM94
addikt
nagymamám aztmondta hogy esik az eső.ez egy kiváló ok volt arra hogy reggel visszafekudjek aludni
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
WTF?! Az úgy kemény...
Véleményem szubjektív...
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #70691 üzenetére
Hát azért van ott játék is, nem csak Valley.. Mondjuk átlagosan 50% körül mennek a magok játékok alatt, van amikor, pl. C3 alatt 70-80%-on is..
Mennyit kap turbón? 1,6?
Okaj, csak az ingerküszöböm feszegeti ezzel a ~70-80 fokkal.. És, nincs nyár.. Mondjuk nyárra megvan a megfelelő beállítás. Itt meg ha felforr, max szellőztetek.
Eléggé feszegetem a Seidon határait. Mondjuk lehet kapna más ventiket, javulna.. De, nincs ~10k-m 2 darab ventire. Pushpull-t ugye szétbontottam, mert lényegében rosszabb volt 4 ventivel. Ugye most 2 db 120p van rajta.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #70688 üzenetére
Egészségünkre!
(#70689) hackeeeee:
Keverik a szezont a fazonnal, nonK / K i5 között is kiadja a difit a Valley.., a Heaven az ami abszolúte CPU független, ezzel csak az a baj hogy maga a Heaven egy nulla, semmi több csak egy Tesseláció benchmark.
(#70690) hackeeeee:
Egészséges életösztön.
Amúgy ne foglalkozz vele, az gondolom megvan hogy a 9590es Turboja 5Ghz, szerintem nem akarjuk tudni milyen feszekkel kínálja ott a procit, abban egészen biztos lehetsz hogy nem 1.52V-al..
Azonos gyártástechnológia, azonos minden.., na ennyi baja lehet, pláne egy Valley alatt, nyugi...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #70689 üzenetére
Amúgy nem.. 4600-on 2500 körül jött, most kapott a proci +100MHz-t, és felcsúszott 2600 fölé.
Persze valszeg nem hajtja meg rendesen a vga-t a proci, ez szinte tuti, csak nah..
Kicsit libabőrös a hátam az 1,52V hallatán, de, úgy néz ki hoz a konyhára 4700-on..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #70681 üzenetére
R9 topic-ban aztat mondták, hogy elvileg nem számít a cpu valley alatt..
Amúgy, nem, csak próbálok még bikát adni a 390 mellé, mert ahogy elnézem, bőven van még a vga-ban tartalék.
Nálam megy, ráadásul 110ns-sel.. Viszont a 8-8-8-26 már nem megy.
Véleményem szubjektív...
-
-
Habugi
addikt
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt! Fáj a fejem!
Mindenbe beleugatok!!!
-
MiklosSaS
nagyúr
'reggelt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #70682 üzenetére
Na látod arra én is, 2éve azt hallgatom mit nem csinált az AMD az elmúlt 3-4évben, baromi kíváncsi vagyok a Gyííííntel mit tud felmutatni.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #70675 üzenetére
Nála is, mindaddig amíg fel nem keltette az érdeklődésemet a 4.7Ghz és elkezdtem csökkenteni a feszt, az 1.376V-os 4.7 R15 alatt szerintem pofátlanság..
(#70676) norbert1998:
Írtam, AMD rig marad és jönnek mennek majd a Szájlékek a közeljövőben, marha kíváncsi leszek hogy pl a 6600K 4.6Ghz körül mennyivel fog "jobban húz" érzést adni mint az 5Ghz-es FX. Többek közt a DDR4 okán de egyszálon már közel a duplája és lehet azzal fogok kezdeni nem is a 6700K-val mert nincs türelmem kivárni mire kapható lesz megint.., decemberben 1db úgyis kelleni fog, mégha kevés is lesz max kitapasztalom addig hogyan kell húzni őket és majd akkor csere.
(#70677) hackeeeee:
Várj mert elvesztettem a fonalat, most tulajdonképpen mivel is foglalkozol/finomhangolsz?
4.3-on Valley jobban adja mint 4.6-on?A CL8-ad.., nálam b@szik 1600on azzal az időzítéssel bármit csinálni..
Btw, jáúú reggelt mindenkinek, nem volt egy nagy alvás..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz paleinho #70660 üzenetére
Reggelt.
CR2.
Azt tapasztaltam, hogy így gyorsabbak.
Mint Habuginál, csak Nálam 8-9-8-26. és a trfc az 110ns.
@Habugi: Azt ne felejtsd, hogy Én szorzózok!
Amúgy, ennyit arról, hogy nem számít a proci Valley alatt.. Nem a fenét. Picivel tempósabban is megy a vga, de tegnap 4600-on 2600 pont alatt csinált extreme HD-ban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
mackosajt
addikt
válasz Habugi #70671 üzenetére
épp most akartam írni, hogy az biza 1.44 nála is
Jó reggelt mindenkinet!
4.20-kor keltem, 5.05-kor jöttem volna váltani a kollégát, erre az hajnali 2-kor kilépőzött... valahol értem, hisz utolsó éjjelük volt, és így 4 órával többet pihen, csak ugye a "respektációs" állapot a beosztottjai felől nem az igazi. Nekik végig kellett melózni az utolsó éjjelest is.
Sasssss:
Troll ONvagy csak throttlingol, azért ingadozik
Troll OFF
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #70671 üzenetére
Igazad van....most lattam en is...sajnos tobb fotom nincs FX-rol..
Ne is kerdezd...ez a szerencsetlen meg most is telepiti a frissiteseket. Mostanaig csak egy 4.2 GHz profil van kesz 1.12 V-al. De nem tudom tesztelnis em rendesen mert IBT-ben hol 155 Gfps van, hol pedig 120...latszik hogy a haterben dolgozik, vissza van fogva.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #70668 üzenetére
Várjál csak most nézem hogy lebuktál, HWMonitor max oszlopában ott vigyorog az 1.44V, aidával.., nem 1.428V volt az!
Hogy haladsz a Winnel / finomhangolással egyébként?
(#70670) Televan:
Jóéjt GyalogBlöki!
Fullscreen kicsit gáz, arról nem beszélve van vagy 16éves és lehet h fiú (volt), mint a thai színpadi csajok többsége..
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Jó éjt!
Mindenbe beleugatok!!!
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #70668 üzenetére
AIDA + softveres tuning? Ezt honnan kukáztad?
Nem mondod hogy őkelmed is volt ekkora n00b ?!
Szép-szép.., na ezt űbereld ecsééém facsiga:
Szokásos 230as FSB, 2530as CPU-NB tehát a 24/7 beállítások mint a korábbi csak lejjebb vettem a feszből, 4.7-et nem teszteltem anno túl sokat..
1.376V R15
Ilyet tuti shenem tudtál a régi prociddal!
Score ugyan kicsit lefittyent de odase neki..Érdekes egyébként hogy alacsonyabb feszeken a forceolt LLC mennyivel szűkebbre/feszesebbre veszi a tempót, 1.45V-on már lemaradt egy tized, három lépcsőnyi fesszel lejjebb pedig koppra tolja még.
-
-
Habugi
addikt
Na menjetek a fenébe! "Régi szép idők".., mi?
Életem legjobb lapja, 4éve megvan, átvészelt majd' 2év gyári hűtős Phenom II X4 955BE-et (socket/kupak játék közben insta 70+°C ..), a 8320@5Ghz 24/7 meg sem kottyan neki másfél éve!
Nincs benne LLC se semmi, drágaszág, tessék megnézni 4.7-et is 1.440V-al viszi R15-ben.Ez a lap kérem egy csuda!
[ Szerkesztve ]
-
-
Televan74
nagyúr
Mindenbe beleugatok!!!
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #70653 üzenetére
Azt mondanám megér, mert játékban úgyis 10-15fokkal kevesebb lesz a max, ami még simán jó 24/7-re, viszont látva milyet szór a Gflops IBT-ben, légy erős szerintem kéne még neki fesz..
Na annyit viszont már nem ér.., R15 szemre jónak tűnik, bár 4.7-es méréseim szerint (760pont) mintha ott is kicsit látszódna nálad hogy kéne még neki nafta.
(#70652) miklosss2012:
Csapasd neki, 4.7 és c&c [link]
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
~105 gflops megér 65-70 fokos kupakot és ~80 fokos socket hőmérsékletet ibt mellett?
Egyszerűen nem hiszem el, 1,47V mellett 5-10 fokkal hűvősebb a proci, mint 1,5V-n.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #70606 üzenetére
Jóhogy, úgy összezavarsz hogy csak Na!
Nem mondod hogy +2mag/4szállal több pontot kapsz benchekben?
Grat hozzá btw!
Láttam kerestél, épp a kádban voltam. CB R15-öt egyszálasat tolj majd pls.
6700K szájlékkel a fax kivan, állítólag a héten sem lesz....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
válasz hszilard666 #70646 üzenetére
Haver,azért mutathatnál egy linket privátba,hogy legalább mi itt a topicba pisáljuk össze magunkat a röhögéstől
-
hszilard666
veterán
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Methionyl
senior tag
válasz hszilard666 #70638 üzenetére
(#70640) norbert1998 : +1..vagy kettő..a f*sz se számolja már
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, a gond az komám, hogy Te baszarintottad el, szal, annyit tudsz tenni, hogy lekakkantod, aztán majd elcsitulnak..
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
Wuahahahahahahahaaaaaaaa
Szíjjel röhögöm a fejemeeeeeeeeeeet. Hát minek kommenteltél?Csacsifiúúú....Most égni fogsz mint a csipkebokor bizaAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
caindwan
aktív tag
-
norbert1998
nagyúr
Nem jó vallani. Believe me. Tried it. Twice.
-
inspiroyhome
senior tag
mondjuk kezdésnek szard le...
-
hszilard666
veterán
Estétet!
Segíitsetek! Van egy csaj aki az első láv om volt suliban, vallotam is neki, azóta utál Na ennek hangot is adott 2011 vége fele a facsebúkon, amit csak most láttam, és én gyökér kommenteltem Na most a csaj odazúdította az összes többi csajt akivel nekem nem jött össze és a posz alatt röhögnek rajtam
Mi a sátánista smacklevest csináljak?
Most megyek és felgyújtok valakit a kecibeKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
Ma early roló van. Asszem.
Van egy bruh akivel meg akarjuk nézni a varázslatos miki extra bő filmet, de én angolul értem csak a megjelent nyelvek közül ő meg csak németül. Nem jó így. Hol a magyar?
-
caindwan
aktív tag
válasz inspiroyhome #70632 üzenetére
Nem te vagy a helyes válasz?
-
Balathruin
veterán
válasz inspiroyhome #70632 üzenetére
Van, de nem én.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Jakuskacsa #70623 üzenetére
Benéztem... Kár volt. Mára kikapcsolom az internetet.
Éjt.
No Sana No Life
-
inspiroyhome
senior tag
Marhaegyszerű, valaki akinek közülünk van ilyen procija futtassa ugyanazt amivel ő benchelt.
más: van itt budapesti?
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz Jakuskacsa #70628 üzenetére
de kicsit nem gyanús a képén ott virít a paint na meg HT 3.2 GHZ persze persze
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
szvsz ráengedett vmi auto-tuning szart, és ezt hozta ki. Már kértük, h valami hihetőt rakjon fel, ahol tartja is a frekit valameddig.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Magyarországon alig lehet kapni 6700K -t.,erre most per pillanat nem építhetek.Néztem a 5820K -t is,de a X99 lapok meg 80.000 kezdődnek a elfogathatóbbak,úgy az is kilőve.Marad a 4790k nálam.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Jakuskacsa
senior tag
Léghűtéssel csapja... a procinak valami 1,56 voltot ad, és most fejébe vette, hogy meglesz a 7,8Mhz - nem írtam el, így írta le ő is - merthogy az a hivatalos rekord... írtam már neki, hogy ez így mind rendben van, de még egy darab benchet nem láttunk.... a másik meg hogy mindezt egy msi 970 ben műveli... Amúgy egy 6300 ast kínoznak, ezt elfelejtettem írni...
Sas, hiányoltam már az esi kerek segget
Szerintem ne aprózzuk el, legyen rögtön maxon!!![ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
Dobjon rá 10 kör IBT-ét very high-on.
-
MrM94
addikt
Mindezt LN2 nélkül? 24/7?
Akkor egy igazi hozzáértővel gazdagodott a fórum.Lehet gyári hűtővel csapatja.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Estét.
-
Jakuskacsa
senior tag
Hogy mi megy az fx fórumban... léghűtéssel 6,6Ghz-n szénnéhúzott lapban nb fesz 2V meg hasonló... szerintem fake, de az is lehet hogy tényleg ilyen "hozzáértő' az oc bajnokunk... Jelelneg az a kérdés, hogy ha alapon is 62 fokon jár a proci, akkor milyen vízhűtés kell hozzá.. hát ez kész...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
válasz hackeeeee #70615 üzenetére
Nem, a sínen át 75 W a max.
"All sizes of ×4 and ×8 PCI Express cards are allowed a maximum power consumption of 25 W. All ×1 cards are initially 10 W; full-height cards may configure themselves as 'high-power' to reach 25 W, while half-height ×1 cards are fixed at 10 W. All sizes of ×16 cards are initially 25 W; like ×1 cards, half-height cards are limited to this number while full-height cards may increase their power after configuration. They can use up to 75 W (3.3 V × 3 A + 12 V × 5.5 A), though the specification demands that the higher-power configuration be used for graphics cards only, while cards of other purposes are to remain at 25 W.[10][11]Optional connectors add 75 W (6-pin) or 150 W (8-pin) power for up to 300 W total (2×75 W + 1×150 W). Some cards are using two 8-pin connectors, but this has not been standardized yet, therefore such cards must not carry the official PCI Express logo. This configuration would allow 375 W total (1×75 W + 2×150 W) and will likely be standardized by PCI-SIG with the PCI Express 4.0 standard. The 8-pin PCI Express connector could be mistaken with the EPS12V connector, which is mainly used for powering SMP and multi-core systems."
[link] De más forrásokban is ez van írva, h maradt a 75 W. Akarták növelni, de nagyobb delejhez több régtegű mobo kellene, vastagabb vezetékek a nyákra, etc... drága lenne.
Alkeszmacsek: ez meg mi? Beszólás? Annak gyenge... szal. dícséretnek veszem.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ViZion #70613 üzenetére
Az az 1.0, ha jól emlékszem.
A 3.0 többet tud már kipréselni magából, ha jól tudom..
Más:
-Normális csatlakozós egered van?
-Hát, attól függ, mit jelent a normális?
-Hát, olyan, ami normális.
-Jó, akkor.. Milyen a nem normális?
-USB-s.
-Jaaaa, hogy PS2-es egért keresünk..Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Kereszt apám
Ím a megoldás. Hogy hogy tudj a gyerkoccel játszani, hiszen néked is hasonszőrű szőrtelen számoló csodád lészen, mely képes eme csoda megművelésére. Szőr van ám a fogadó likban olyan fémes izé mely vezeti a cikkcakkolo ménkűt is. Abban a mutterpapirban vagy mi a hocipoben és emlékezetéből is van néked rengeteg a számoló csodád körül.
[link] -
válasz paleinho #70583 üzenetére
Hagydmá' békén, hosszút írtál, ennyit nem tud feldolgozni a kis madár agyával...
Habugi: beteg vagy... Nyilván a víz kész, ezek csak apró, pár tizenezres fejlesztések...
hackeeeee: PCIe sínnek 75 W-ot kell tudnia (szabvány szerint), minden kieg nélkül. Ez felett meg minden karin van PCIe táp, szal. ez inkább vakítás sztem...
-
MrM94
addikt
válasz inspiroyhome #70594 üzenetére
az en deszkamon is 8+4 van a cpunak es egy 6 pin a pciexnek.
a 6 pines azert van mert ugye nem csak a vga dugaszain kap aramot yanem a deszkabol is.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #70606 üzenetére
SAS majd leírnál véleményt,hogy egy 4790k-hoz képst milyen mert ilyenünk van és most akar a Leadem gépeket cserétletni mert kell még KAKAÓ a simulácós csapatnak és a 4790k kevés,hogy local-ba dolgozzunk és ,ha ez elég plust add a 4790k-hoz képest akkor lehet cseréltetünk.
Nagyon megköszönném ,ha tudnál erről véleményt leírni nekem,hogy a 5820k mennyivel erősebb egy alapon futó 4Ghz-es 4790k-nál . Munkára. (render mondjuk)
Ha kérhetném.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #70600 üzenetére
Enyhen borus, n turheto....
Bepatintottam az 5820K + X99 SOC Champion kombot.....nem mondok semmit...mert ha @Hablatyi olvassa akkor lehet osszezavarom
Na jo...alapon is (3.3 GHz) joval erosebb mint a tuningolt (4.7 GHz) 6700K.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #70604 üzenetére
Mert nem a PH-ra tartozik
Aktívabb vagyok mint te
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Autós topik
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest