- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Akartam is kérdezni h AB after-be a power limit % milyen nemes célt szolgál? (r9 270x)
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #70197 üzenetére
Én is vágytam egy ilyen szörnyre valahol, de nem vitt a szívem a német technika felé... utánna jöttek sorba az alfák, meg a fiatok... Sokan nem értenek, anyámék, apósék, és a munkatársak sem, a főnököm is csak akkor értett meg mikor elvittem egy körre, hogy mit jelent örök hülyének lenni autóvásárlásban. Valahol biztos bennem van a hiba, de nem szeretem az újat, nekem a gáz legyen bowdenes, a benzin szívó, a turbo manuális... hogy sokat eszik??? Egyszer élek, remélem sosem halok meg
de jó neked, hogy nálatok még csak 9...[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #70194 üzenetére
Jajaja, ilyen volt az enyem is..a kormanyon volt bor es az alfa helyett a milano felirat volt...de tokre egyforma.
Aztan egy ilyen benzingyelo ocskavas valtotta...
de csak keves ideig, mert utana felebredtem az almovilagbol es vettem egy Ford Mondeo MKII 1.8 TDDI verdat...a 25 % benzin utan azt hittem nem mukodik az ora...amikor 6 %-os gazolajat szopogatott a tehen ford...raadasul meg kombi is volt.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #70192 üzenetére
Ne is mond... Hátsókerék, 50-50% súlyelosztás, a hátsó fékek a difire szerelve, hogy kevesebb legyen a rugózatlan tömeg, kezdetleges fedélzeti számítógép, és a 2,4td ami az enyém volt tudta a 220 at végsebességben 1989 ben... ebben az évben ő tartotta a sebesség rekordott széria gyártásban a td kategóriában. A kérifék pedig egy olyan elem volt benne amit mindenki csodált, bár télen a hóban nem volt előnyös, mert a drift indításhoz elég macerás volt húzgálni, főleg ha a markod nem szokott hozzá... imádtam ezt a kocsit, a 3,0 v6 osát meg istenítettem...[link]
ami nagyon füstöl na az az...[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #70190 üzenetére
Nem vagyok alfa fan, igaz anno nekem is volt egy 1.8-as tuzpiros 75-os alfam, de a tied jol nez ki. Amit imadtam mindig is az a muszerfal es a kezifek elhelyezese.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egész friss darab. Elsőre Valley alatt gyengébb mint a 970.. Jön a Crysis 3.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz DR|FTK|NG #70188 üzenetére
Jó volt nézni a szervízben, hogy ott flangálnak a kis dudamagazin szökevények, feldobta az életét a szervíznek Na ennek az örömére fölteszem a kocsimat amit alkottak 6 hónap alatt, és közel 1 misiért... teljesen gyári és rozsdamentes alfa romeo 75
[/L
(L:/dl/upc/2015-10/16/528450_yfl3hzcpausrdzxd_alfa3.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2015-10/16/528450_gvlaria9er8whsmv_alfa4.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2015-10/16/528450_xcdkrrbwdrsiybkv_alfa5.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2015-10/16/528450_dbeixe4mbwmjtwoo_alfa5_2.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2015-10/16/528450_k4wlyv7l2dc444ks_alfa6.jpg)(/L)sass: ne akadj ki.. légyszi... tudom olasz nálad = szar
ez volt a kezdő alany... de azt inkább nem mutatom meg mi várt minket a szőnyeg alatt... már a gőzborotva a kocsi aljának a 60% át letüntette... nem beszélve a diszitő elemekről...[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #70187 üzenetére
Privatba johet, fotokal/filmecskekel illusztralva
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Jakuskacsa #70187 üzenetére
Írhatod PÜ-ben is.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Cunami!
[link] -
DR|FTK|NG
veterán
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Jázusom NYÁLTENGER!!!! Meneküljönm aki tud!
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Jakuskacsa #70180 üzenetére
Azon gondolkozom, melyik szervíz az övék, de nem jut eszembe.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz DR|FTK|NG #70176 üzenetére
Linkelhetek olasz autó csodákat is, de az nem kelt ilyen felháborodást az viszont tény, hogy ez a téma még sass-t is kiakasztja, mert alfa/fiat/lancia - szerinte kinövi az ember...
Na jól akkor keresek olyat, ami nem "testes" és mégis bejövős kategória... hogy kárpótoljak mindenki mást isA legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
mackosajt
addikt
válasz Jakuskacsa #70162 üzenetére
Személyesen nem ismerem.
Hogy ez most sajnos, vagy sem, az jó kérdés.
Azt tudom, hogy az ő "lányai" voltak a 2009-es debreceni blitzen a testfestett leányzók.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jakuskacsa
senior tag
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Jakuskacsa #70166 üzenetére
NE vedd komolyan, amolyan troll komment lett:
"sassal tudjuk mi a jó.... ezt már kibeszéltük... én személyesen is ismerem, azért kérdeztem mackóuraságot "
Ugyan tudjátok, hogy mi a jó, de nem ismeritek be, hogy az a jó."Nem értem mit esztek a 45 kilós se segg se cici kategórián... de tiszteletben tartom. Ugyanúgy mint ahogy más emberek az én izlésemet "
Azt, hogy nem nyomnak össze."Hála a jó istennek így lettünk teremtve, hogy kinek ez kinek az, így lesz színes a világ "
...és így lehet az összes nőnek párja.Tiszteletben tartom az ízléseteket, de a tényleg testesebb nőcikéket lehetne csak linkelni(nem képként beilleszteni)?
Mivel lehet, hogy megharagudtak rám egyesek, ezért tessék, egy topic: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #70171 üzenetére
Nesze testvir...nok:
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Jakuskacsa #70171 üzenetére
hűűű.... a fejembe még jó volt összerakva, de leírva már nem.... asszem kezdek bebaszxizni...
A tengeri halászat árnyoldala:
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jakuskacsa #70166 üzenetére
OK, de attól, h mondjuk 55-65 kg (45 még gyerek...) miért ne lenne kis dombocska elől-hátul? Nekem a sportos jön be.
Wysp: ez az, hogy van egy minimum terhelés, ami kell sok tápnak az induláshoz. Tehát lehúzod a hdd-t, ventiket és lehet, h most sem fog indulni. Kell egy minimális áram terhelés neki 5 V ágon.
"Some ATX PSUs (not all) require a minimum load on the 5 V rail to work properly. Whether your ATX PSU requires a base load or not has to be tried. A symptom of this problem is that the PSU will simply refuse to turn on, it immediately shuts down after being turned on or emits a clearly audible high pitch whine, all unless there is a minimum load on the +5 V rail. Connecting a 4.7 ohms 10 W resistor, an old CD drive or a 12 V light bulb (into the 5 V rail, see picture) are well proven methods to generate this "dummy" load. In one case, the load had to be applied to the 5v standby wire (purple) to ground rather than directly to the 5v rail to ground before the power supply would function properly."
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #70170 üzenetére
playmate, a haverom felesége 40 éves, 2 gyerek, + most még egy... azaz 3... én sokat lógtam velük Debrecenben, olasz autó szervízt vezet a férje, elsőre fura volt, de egy tünemények...mielőtt ideér a topic gazda most modom, hogy ezek nyilvános képek, és nem loptam, vagy valami...
Első alkalmat elmesélem:
Volt egy rozzant alfám kb 30 éves, erre tellet izidőtájt, levittem nekik, hogy valamit kezdjenek vele. A munka 3 napos lett így két éjszakát vagy hazamentem volna, de ők nem engedtek el, hanem szívesen fogadtak maguknál, mivel jó emberek... egyből barátként kezeltek, nem volt kérdés náluk aludtam, és mondhatom, jó barátok lettünk. Ez akkor volt mikor még 20 épp hogy múltam, de akkor tudatosul bennem, hogy nem kell elsőre ítélnem, és hogy ismerjem meg a másikat, mielőtt itélkezem...[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #70169 üzenetére
Jajjj hagyd már @Ormanyos mestert békén...neki nincs micel döfködnie azt a faCCa kis döfködni való teremtményt...
Az ormánya hosszu...de semmit nem ér ha a gatyába keresni kell a szerszámját ...ilyen 40 kilós lánykákra bukik. Ez van...több jó nõ marad nekünk+9999a csajszira, el szórakoznék vele
-
Whysperer
addikt
válasz ViZion #70144 üzenetére
Igazat adnék neked ,de az a poén,hogy semmit se dobtunk rá és akkro se ment most több ventivel megy mitn akkro amikro nem akart elindulni 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy a faCComba lehetsz ennyire vak vagy szerencsetlen bazz'meg. Neked minden nap ajandek ezen a foldon, ha olyan fejem volna mint neked eskuszom levagatnam hogy tanuljanak belole a kutatok....hogy lehet elni agy nelkul.
Te oszver, nekem te ezt a xart ajanlottad: (alaplap gyengecske, az SSD pedig egy normal SSD...ami nekem is van.)
En meg ilyesmirol kertem velemenyt....M.2, PCIe 3.0 - bazz'meg, mielott bofogni szeretnel nezelodj egy kicsit...hatha ragad rad is valami a koszon kivul.
Gondolom tudod hasznalni a guuglit hogy lasd a kulonbseget a ketto kozott ?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz ViZion #70165 üzenetére
sassal tudjuk mi a jó.... ezt már kibeszéltük... én személyesen is ismerem, azért kérdeztem mackóuraságot
Nem értem mit esztek a 45 kilós se segg se cici kategórián... de tiszteletben tartom. Ugyanúgy mint ahogy más emberek az én izlésemet
Hála a jó istennek így lettünk teremtve, hogy kinek ez kinek az, így lesz színes a világ[ Szerkesztve ]
-
válasz Jakuskacsa #70162 üzenetére
bakker... ezeket kinyalod és máris magas lesz a koleszterined Sassnak valók az ilyen dömperek, get skinny b!tches NOW!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
@Sassbá: [link]
asd
-
A megfejtés... [link]
Szal. pár év és tényleg nem kellene színészek... dúúúva
-
norbert1998
nagyúr
Beteg.. BETEG!!
-
4 nagy gyártó reklámoz PC-t... [link]
Kinek jön be ez a csaj?
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #70150 üzenetére
Még szerencse, hogy vélhetően a regék számára nem megfelelő takarmány a spagetti, mert akkor lehet, hogy Hablaty a spagettivirágzásra időzítette volna a cserét, s már NV lenne a gépében...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem mai gyerek a Silver Arrow, de meg mindig derekasan allja a sarat....es felebe kerul a legujabb, legdragabb, legcsucsakk Korszar vizipisztolyoknak....
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyerekek, elgondolkodtam egy ilyesmin.....mi a velemenyetek? Eleg jonak tunik, papiron pedig isszonyat milyen gyors...mondom papiron...
Max. Read:
2150 MB/sMax. Write:
1200 MB/sVelemeny?
-
válasz Mahrenburg #70148 üzenetére
Nem érek rá, spagetti szezon van.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Habugi #70074 üzenetére
Akkor ha jól értem, most pár hónapig ideiglenesen házon belül állomásoznak a 1151-es hadtestek?
Sajnos elég hiányosak a növénytermesztéssel kapcsolatos ismereteim (mentségemre szóljon, hogy itt az Antarktiszon a klíma nem kedvező a növények fejlődése szempontjából), ezért nem tudom, hogy a tarhonya tavasz elején vagy nyár végén/ősz elején virágzik... De akkor ezek szerint jövőre már valamelyik évszakban esedékes lesz az NV...
(VIA-ra nem gondoltál még? Állítólag VGA-ban nagyon jók... )Mindenesetre örülök, hogy ezek szerint nem csak regetenyésztéssel, hanem tarhonyatermeléssel is foglalkozol, ha jól sejtem nem véletlenül, vélhetően a tarhonya a rege takarmányaként funkcionál... Mindenesetre már publikálhatnád a regetenyésztésről szóló műveidet, hogy ne így apránként kelljen megtudnunk alapvető információkat...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #70143 üzenetére
Kujonkodnal keresztFiam, kujonkodnal?
-
válasz Whysperer #70137 üzenetére
Van egy minimum terhelés bekapcsoláskorr, ami kell némelyik tápnak. Lehet, h utána még egy ventit, vinyót, akármit rádobtatok és elég is volt.
MrMacs: ki a büdös? Ki a Inteles? Ki ajánlott FX-et?
Nézem a DDR4-et, drága még... Kellene vmi mATX lap, ZEN-el. Mikor jön már?
-
-
MrM94
addikt
Ha már FX et ajánl egy büdös inteles már azthiszitek hogy trollkodik?
Kapjátok be,
Amúgy én FX et tennék ilyenek alá,mivel az FX árából max egy i5 öt vennél,azt s ha többszálú programokat használ valszeg jobb lenne egy FX és olcsóbb is Szerintem,osztán kérdezzétek meg defaultgyilacitAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
Olyannal találkoztam most ,hogy ilyet a világon nem láttam. 3 PC boltos haverral szereltük össze apám gépét.. HAsznbált alkatrészekkel. NA az lényeg.. minden egybe táp rá. semmi meg se nyikkan. Aztán rádugtunk egy Müködö teszter tápot. .ami naponta tesztelésre van ( most is működik) semmi.. rádugtunk egy új Tápot semmi.. átvittem amásik haverhoz rádugott egy új SEASONIC tápot. Semmi... fogtam kiszedtem az XFX 550 Pro-t és azzal beindult. aztán meg azt jelezte ,hogy nem jók a memóriák. Ehgyesével próbá egyik se jó csak a 3. aztán utánna meg már a másik kettő is jó lett.. Utánna fogtam rádugtam a Eredeti tápjára és azóta is tökéletesen működik.
Na ennek mi az értelme? 3 minőségi táppal semmi. aztán az XFX-xel elsőre beindul .. memóriát ír aztán meg az is megjavul. magától.. Piszkálás nélkül. De elöszőr meg se pörgette a ventiket. Azóta meg a régi táppal megy ....
Ki érti az ilyet. Persze mind ezt mikor? Apám 60. szülinapján mikor 3 órával a gép összerakása után volt a partyja.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #70132 üzenetére
most gondolkodom.. hacsak felnem jöttök majd ts én nem tudok gamelni... mert én ugyan nem csinálok uj skypot..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #70133 üzenetére
Használj pillanat ragasztót...majd IGP-ét...problem solved
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #70132 üzenetére
Oké de most nagyon lóg a kártya Mit tudok ez ellen tenni?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Na műűűűűködik! Kevettem a pcie slotot (megint, bepattintottam anlkül a 2. slotba éééés gyönyörűen megy!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
mackosajt
addikt
xeon (moddolt) q9650-je van rokonnak, ddr2-vel.
videót vág, képet szerkeszt
Olcsó megoldásnak OC-s FX ellen intel oldalon mit lenne érdemes?
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #70123 üzenetére
Szóljál már vissza, hát téged már macerálni sem lehet, nem vagy formában, mint HW ügyi háziorvosod sürgősséggel felírok neked egy alaplapot az 5820K alá!Na így mindjárt más!
Azt ugye tudod hogy hamár homár akkor Quad chanel vagy kitagadunk, szóval RAM-ot is nézzél szépen!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Habugi #70112 üzenetére
Tomb Raider nálam CPU limit miatt nagyon nem ugyan úgy menne. Scrapyard Wars 1c-ben(utolsó része a Scrapyard Warsnak), egyiknek Q6600 @ 3.2GHz, 7950, másiknál meg E8400 gyári órajelen + R9 290. Az E8400 + R9 290 durván le lett alázva a Q6600 + 7950 által, Tomb Raider-ben a Q6600-al ment 56FPS-t minimumban, E8400: 36, átlag 82 a Q6600-al, 63 az E8400-el.
Na akkor válaszolok a videó alapján a problémáidra, ha sikerül():
Elmondja hogy olyan játékokat választottak ki, amik szeretik a plusz magokat. Majd mondja hogy kiválasztottak két népszerűbb, VGA intenzív játékot(erről csináltak videót, Crysis 3-nak és a Tomb Raidernek nem kell több mag 4-nél, de a SLi/CF skálázása elég jó a Tomb Raidernek, C3-nak meg hagyjuk szintű ), hogy mennyit jelent a plusz két mag.
A szintetikus benchmarkokban nem tudom a C&C teljesítmény látszódik-e, erre lett volna jó a 4 mag + azonos órajelre húzás/állítás.
Szóval igen, ez nem a legjobb videója a csatornájuknak, szoktak lenni jobbak.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #70113 üzenetére
Shimán!
Nem mintha bármi jelentősége lenne.., az elmúlt pár hónap rádvonatkozó statisztikáit alapul véve megkezelítőleg 2-3 hét kérdése mire megállapítod majd hogy neked igazából a világon semmi szükséged ilyen HEDT procira, visszaváltasz 4790K-ra, DAT Cshempiön pedig ugyan úgy eBayen végzi mint az elmúlt 2-3 elődje..
Hálátlan egy sors mit ne mondjak.., nem tudom van-e az alaplapoknak saját istene de amennyiben igen nos annak az östennek tuti van egy külön bugyra a hozzád hasonlóknak fenntartva!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #70117 üzenetére
Asrock X99-ben eleg jo, csak meg nem vehetem.
eVGA - hulladek BIOS
Asus - problemas
MSI - azt mondjak nem olyan jo tuningban
Gigabyte SOC Champion: meg a nagyok is azt mondjak hogy tokeletes alaplap, csili-vili mentes es isszonyat stabil.Megrendelem a gigat! Kiprobaljuk....
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #70113 üzenetére
Giga!!! Nem igazán tudnának másra rábeszélne. Tudom a többi is jó ,de nekem Giga lappal még sosem volt bajom ellenben Asrock, ASUS, MSI-vel elég sok. (nem a felszereltségét nézem) Eddig még nem csalódtam benne . Én ezért szavazok rá. (lehet Én fogtam ki csak iyleneket)
Kitartás Péntek van! 8) itt eg yksi zsibbasztó FRIDAY 8) [link] kiégett a szemem és meghalt a fülem
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyerekek, akkor maradjon a Gigabyte X99 SOC Champion ?
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #70111 üzenetére
Nem volt rajta hang csak az első cirka 20mp-ben, a rossz példa hajlamos tőlem indulni.
Marhára meglepne ha szóban levezetett volna pár db játéktesztet arról hogy szerepel a két proci kevés de erős szálat igénylő játékban, látszik-e bennük bármi a c&c difiről.
Még ha meg is tette mert képes 2mp alatt 4db, 5-6 tagmondatból alló összetett mondatot elmondani akkor sem értem ezeket miért nem rakták bele? Nem ez volt a prioritás, azt a szponzoros poló, az átvezető animációk, és a balázs show feeling kapta..köszi.Azon az inkompetencián nem változtat a mondókája, hogy mit keres egy totál VGA limites játék két erős proci összehasonlító tesztjében, csak mert
kis túlzássala TombRaider nálad csont ugyan úgy futna 280x-el mint nálam vagy a bemutatott procik bármelyikével.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Whysperer #70108 üzenetére
Sokszor azért nem így megy ám..
Vagyis, a gyerek beküldi a szülőket, hogy Neki ehhez-ahhoz a játékhoz kellene gép, de legyen benne ez-az-amaz, és amikor közöljük a szülővel, hogy semmi gond, 250-300.000-től indulunk, akkor csak megy a pislogás..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #70104 üzenetére
Hja csak Te észre veszed.. sokan meg csak úhh öcsém hát igen. Ennyi meg annyi. anyu kell egy i7 8354200210K meg egy XA(DSJERW)(1000-es alplap .. mert a jófésült gyerek is megmondta Nonverbációs kommunikációs orgia kiséretében,hogy MILYEN durva. 8)
-
inspiroyhome
senior tag
válasz inspiroyhome #70106 üzenetére
SE-M290
-
-
stratova
veterán
válasz inspiroyhome #70097 üzenetére
Minőségi fejhallgató? Én sem szereten amikor a csitrik bömböltetik a tuc-tuccot reggel 6:30-tól hétvégén a földszinten, de a 2. emeleten felébredünk rá.
Sajnos van ahol nehezen oldható meg a hangszigetelés (ahogy nálunk is, régi építésű téglaházban), ilyenkor jobb a szomszédokkal jóban lenni vagy hangszigetelni a szobát, de úgy láttam az nem olcsó móka.Te biztosan nem vagy csitri, de nem is rólad beszéltem. Vágyj egy jó fejesre.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #70103 üzenetére
Remélem azért így az évek múlásával lassan egy kompetens teszter csapat is indít majd saját YT csatornát.
Epic választott játékok, epic.
A 8szálat is hasznosító CPU intenzívek, illetve a totál VGA limites TombRaider, zseniális!Még véletlenül sem szerepelt semmi ami erős 2-3szálat igényel, hogy a fennálló c&c különbségről el lehessen dönteni számít-e játékban vagy sem. Juhúúú!
K-s procik és zéró OC vagy akár azonos órajelre pöccintés, yáy..
Viszont nagyon trendi az egész, az animációk, a berendezés meg úgy az egész.
Szinte kedve támad az embernek plázázni egyet a haverokkal..[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Mindenbe beleugatok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest