- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #59897 üzenetére
Én is úgy vennék egy új mazda 6-t csak sokkba kerül.. Így marad a 323-as diesel mazdam.... sajnos arra nem futja a keretből.
Ugyan ez van PC szinten. 8) jó lenne az a i7 ,de az megmarad cégen belüli gépnek.. otthonra csak fx-re futja.
Ha 12-be még bírja az FX picit jobban ennél akkor Én még megtartom 1-1,5 évig még biztosan. Aztán anyámnak lesz egy 8 magos filmezős gépe. 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #59894 üzenetére
Nálad egy kis tuningnak lenne értelme.
Gondolom alap bios beállítások vannak. Vagy bele mertel nyúlni?
Mert ha alap, azért nagyon nem mindegy, hogy alap turbós 4 GHz, vagy belott, normális 4,4 az alaphoz képest.
Ha meg még apm is van, akkor pláne tré az élmény, még fxekhez képest is.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #59896 üzenetére
Aki egyszer belekostol a kekVerbe, nehezen viseli a pirosat
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
Dehogyis utálunk meg Téged, sőt, ha ez lesz az egyéni arcképed, akkor még meg is fogunk kedvelni:
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Miert ? Azert utalna meg teged valaki mert gyenge az FX? Szerinted en miert mondtam le az FX-rol?
-
válasz Mahrenburg #59893 üzenetére
nem célozgatok én semmire...
nagyon úgy tűnik össze vissza fecsengekmiklosss2012: értelek, meglátom mi lesz, mert a végén megútáltatom magam sokakkal ha tovább járatom a szám
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #59876 üzenetére
LaciÚr (#59876) - " ...de tény hogy Intel után a nevén nem nevezhető cpu, lassabb... " - Csak nem a VIA-CPU-kra célozgatsz?
Szent Sárkány - A jelenlegi árak mellett sajnos újonnan esélytelen ennyiből 4 Intel maggal, max használtan 1155 alapokon, de így is necces...
A VIA meg állítólag csak legkorábban ez év végén, vagy a jövő évben jön ki az új CPU-jával, ráadásul nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy LaciÚrnak elegendő lenne a teljesítménye...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
inspiroyhome
senior tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #59887 üzenetére
Ahol nem eleg a 8150 ott a 8350 sem lesz elorelepes. Szintetikus tesztekben olyan 10 % van koztuk.
De a te esetedben kell az eros mag, ami FX-nel meg 5 GHz-en is siralmas.
@Kisebbik-keresztFiam: attol fugg mennyi penzert veszik meg a mostani kombod.
A 4690K 4.4 GHz-ig siman hutheto...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
válasz MiklosSaS #59882 üzenetére
értettem, uram, felfogtam
no akkor ehhez tartom magam...
amúgy egy amd fx 8350 mit tudna nekem hozni a jelenlegi 8150-hez képest, szerintetek?
mert informálódom és szeretnék tisztán látni, már ha egyáltalán fel tudom fogni azt amit kérdezek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
Lehet egyik fizuból én is atterek gyintelre. Valami k-s gyíöt kellene. De előbb SSD. Csak jönne már meg a rohadt ösztöndíj...
Szerintetek mennyit fizetnék rá egy váltásra, Ha ez az igényem? Annyi, hogy addig rangatnam, míg bírja a macsó.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #59881 üzenetére
Ertem csak azert az i3-mat meg a pentiumot verd ki a fejedbol......megiscsak egy 8150-rol valtanal.....ne egjen az arcom miattad
-
válasz MiklosSaS #59880 üzenetére
ejha, Apám, köszönöm, no akkor informálódom és nézelődök...
de nagyon köszönöm az irányvonalat
max ha nem veszitek sértésnek, akkor majd a napokban linkelgetek még lapokat cpukat, és véleményezzétek kérlek és cserébe nem tudom mit fogok adni...
lehet olyan feketéket, melyet linkeltél te is
sok jóból jó sokat
megyek is megkérdem a beárazós topikot mennyiért lehetne eladni a lapomat és cpu-mat
mert az is mérvadó abból mennyi jönne vissza(#59879) Lacielvtars: kedves fiam, most szeggyelem magamat a helyedben a Pentium es i3 beszolasodert....
bocsánat, sarokba vonulok, kiöntök egy marék kukoricát és rá térdepelek, szóljatok ha már eleget lettem büntetve
de tudjátok hogy én vagyok ennyire képben[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #59871 üzenetére
Kedves Pingvin, nem vonom ketsegbe es tisztelem a szakmai tudasodat, de neki arany kozep ut kell, nem gyengebb vagy egal processzor. Ezen alapon mi a feszkes fenet keres a listadon a 4440 es a 4460 ?
Masik dolog, a gepet azert adta el mert szuksege volt nemi KP-ra, te meg most MSI MPowet ajanlasz?
Kapjal be gyorsan egy eros feketet aztan kapd ossze magad es ujra meg lehet probalni. Figyelem amiket irogatsz az alaplap+processzor topicba, es eleg rendben van amiket ajanlasz. Anno ugy mint @Kakaska a gep osszerakosban.
Tehat, @KeresztFiam, a masik megoldas az aprorol hasznaltan egy i7-3770/2600 meg egy olcso alaplap B75 volna. Ha tul draga vagy nem szeretnel tuningolni.
processzorok:
Alaplapok:
Kombok:
Es a minimum amit kotelezo legalabb 4.2-4.4 GHz-re rantani, de nem baj....pofon egyszeru.
(#59879) Lacielvtars: kedves fiam, most szeggyelem magamat a helyedben a Pentium es i3 beszolasodert....
[ Szerkesztve ]
-
Uraim, de ha már az egy szálas teljesítményél járunk, akkor az i3 vagy akár Pentium procik nem lennének nekem elegendőek?
ami - ha jól gondolom - ugyanolyan mag, ugyanolyan felépítés és utasítás készlettel mennek?
vagy teljesen rosszul következetek? valószínűleg igen, mert akkor azt is írtátok volna"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz stratova #59877 üzenetére
no ez a lehető legjobb megfogalmazása a petyhüdt 101010001 számsor felhasználásából fakadó valamint annak feldolgozásából fakadó gondjaimnak, melyre csakis ti tudtok megoldást találni
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #59873 üzenetére
Jó napot kívánok, Igazgató Úr!
Segítsünk, hát MikorMiDeAmúgyMindigDefaultKebelÉsNőbarátLaci asztaltársunknak, aki most hallotta hogy az ötös lottó... nyereménye vetekszik a kék árakkal. Szóval, hogy szembesül azzal hogy az egy szálas tempóért tejelni kell, ha kell a 4 mag. Keressünk egy megoldást, ami mindenre jó egy kicsit mégsem drága, hogy ne kopasszuk meg.
Esetleg egy jó kis VIA proci?
-
válasz mackosajt #59874 üzenetére
ELNÉZÉSED KÉREM AMD felhasználó Uraságom, tényleg te is amd-s vagy, aki isten ments hogy megsértsek
de tény hogy Intel után a nevén nem nevezhető cpu, lassabb
nem gondoltam hogy ennyivel érezhetően
nem cibálom az FX-et, és igen sértő feltételezés rám nézve a tuning és HordóLaci együttes szóhasználata isMahrenburg: még jó hogy csak kettő gyártó cég van
[ Szerkesztve ]
-
Uram, köszönök nektek minden ajánlatot, de nincs tuning, mert nem vagyok olyan hiten
és olyan 50-60 ezerbe bele kellene férnie az árnak...
feltéve ha elé tudom adni az ájemdét és a lapomat
ezen árak fényében mit javasoltok?és igen Apám, bármit is leírnál és/vagy most gondolnál, igazad lenne
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #59869 üzenetére
Khm... Nekem is van amd.
Irgum brumm brumm.
Nincs cibalva az Fx?
Mondjuk rólad ilyet feltetelezni is sértő.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #59867 üzenetére
Szent Sárkány - Jó Reggelt!
(Méghogy Jó reggelt, már régen elmúlt öt óra... Inkább talán Jó Napot! )
LaciÚr (#59869) - Én AMD-s és Inteles Úr is vagyok. A VIA-n kívül az összes nagy processzorgyártótól van CPU-m.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #59866 üzenetére
Juuujjj de meg tudnam ezt a sztorit lovagolni
Na, kedves keresztFiam, ime a te kovetkezo kombod:
i5-4690K + MSI Z97 Gaming 5 (vagy a nagyon monimum a 3).
Felpockolod 4.2 GHz-re a processzort (segitek beallitani) es van orom es boldogsag.
@Ormanyos: ismeros sztory.
Jo reggelt!
-
DR|FTK|NG
veterán
i5 4440+Gigabyte B85M-D3H, Asus B85M-Gamer, Gigabyte H97M-D3H, MSI H97M-G43(Sass kérésére )
i5 4460, i5 4590+Gigabyte B85M-D3H+BIOS frissítés(ha régi BIOS-osat fognál ki), Asus B85M-Gamer, Gigabyte H97M-D3H, MSI H97M-G43Vagy tuningolsz:
-i5 4690K+MSI Z97 Gaming 5, MSI Z87 MPOWER+BIOS frissítés(ha régi BIOS-osat fognál ki)[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Drágaszágosz Uram, üdv a kék bolygón. Mi a megfizethető, csak mert árban ez a középút i7 4690K és FX között.
Új valódi 4 magosból ez a legolcsóbb Hasi frisi.DR|FTK|NG te jó ég hányszor is láttam már ezt az ajánlást a "milyen processzort vegyek" topikban.
Az imént éppen az volt a sirám, hogy a 4690K drága[ Szerkesztve ]
-
válasz Mahrenburg #59868 üzenetére
neked intel konfigod van
az amd-s Uraktól érek elnézést
és így ide tartozik Norbertó is, meg azon drága szóbeli barátaim is ebben a topikban aki most nem jut eszembe
de ha ettől jobb neked a közérzeted, akkor tőled is elnézést kérek és bocsistratova: megfizethetőre gondoltam drágasszágosz Uram
55 ezres cpu újban
meg arany közép útra gondoltam[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz mackosajt #59863 üzenetére
Mackó (#59863) -
Norbert (#59864) - Gondoltam, hogy erre érted, csak hülyültem.
Egyébként hogy érted, hogy az AMD a Csőrike Rá gondolsz?:
Lacielvtars (#59866) - Tőlem már nem is kérsz külön elnézést?
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #59866 üzenetére
Jó reggelt
i5-4690K
-
Gyerek, Barátaim, Uraim, Topiktársaim
nem vitát akarok, de az AMD lassúcska, az intelhez képest...
ti nagyon jók vagytok, mindenben (mély nyelvcsapások közepette kérdem én)
milyen lapot és cpu-t ajánlanátok ami tudna hozni egy arany középutat az FX-8150 és a volt i7 4790 között...
vagy melyik i3 vagy i5 ami már normális sebességet tudna adni az adat feldolgozásban?
el szeretném adni a lapom és cpu-m, mert most ismét kiéleződött a sebességbeli különbség nálam
nem szeretnék vitát erről nyitni, meg kezdeni egyszerűen érdekelne hogy milyen lap és cpu a megfizethető kategória az Intelben ami gyorsabb mint az FX-8150
Habugi Urnak és Mesteremnek külön elnézést kérném, nem kívánom leszólni az AMD-t"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz MiklosSaS #59855 üzenetére
Anno a jugo háborúból menekült barátom is ezt mondta: kitört a háború, nem tudják miért. Megkapta -magyarként- a horvát behívót... Inkább elszökött, mert volt szerb, horvát, magyar, etc.. a falujában, ő nem fogja megölni a szomszédait, barátait, a politikusok miatt.
Németben meg a török mókust kérdeztem, h mi ez a kurd hiszti. Azt mondta: nézd meg, kurd dolgozik nekem.
Sztem semmi baj nem lenne, ha a politikusoknak nem kellene valami, amitől jól megvédik az embereket, vagy valakik, akiket jól lehet szidni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #59862 üzenetére
Nem. Akik szerint az amd a csoroke.
-
mackosajt
addikt
válasz Mahrenburg #59862 üzenetére
Via, via, Hungávia! - Avisztokvatikus kiejtéssel.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #59861 üzenetére
Mármint az ínyenceket, akik VIA-t vesznek?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #59859 üzenetére
Az ilyeneket úgy vágnam fejbe egy intel gyári hűtővel, hogy helyben szörnyet hal.
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz Beretvás #59809 üzenetére
Ez semmi ahhoz képest amit a VIA kapott... Legközelebb meg majd indítunk egy Intel-ellenes kampányt is...
" ...bevallják vagy sem nem azért vesznek AMD-t az emberek mert annyira jó hanem ezért mert nem telik a másik oldal termékére... " - Azért vagyunk páran, akik nem így gondolkodnak... (Az ínyencek VIA-t vesznek! )
Ja, és Jó Reggelt Mindenkinek!
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #59857 üzenetére
Jó reggelt a Zuraknak!
Na halljuk ki/mi győzött mah?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
jó reggelt...
-
MiklosSaS
nagyúr
Az utolso kep forditasa: "Szeva' , isszol velem egy magyar palinkat ? "
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #59843 üzenetére
Köszönöm,de ezt mivel érdemeltem ki?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #59851 üzenetére
Igazából már ez is drága :/
Csak több paraméter és 1-2 teszt alapján ezt ajánlotta, mobil téren nálam járatosabb kollégám. Alapvetően én az Idol 2 mini-ből indultam ki, korábban szimpatikus volt kicsit koros de takaros I8200.
Ami mást 40 alatt láttam azon: vagy még régebbi volt az OS vagy csak 1 év volt a gari, vagy kritikán aluli a kamerája [Gsmart Arty, Prestigio] vagy 4.5"-on volt olyan felbontása, mint a most megboldogult 3,7"-osomnak [480x854]).
WP nem vonz, de konkrét márkákkal szemben nincsen előítéletem.
Amennyiben nem rootolható nyom/garivesztés nélkül a teló (ebben nincsen tapasztalatom), úgy az sem érdekel. Az LG éppen a gyárilag friss droid miatt volt szimpatikus (ill. gyárilag régebbi is érdekes lehet ha 4.4-ig frissíthető hivatalosan).[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Urak, LG Spirit? Ez is már a plafon (40-45) felett (46-47) van.
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #59736 üzenetére
Vagy úgy. Előbb -> "Előbb" poén volt, nem éppen volt hangsúly az életkoron A másik meg, hogy Zsivagoo kolégának mániája volt az életkorával villogni Szerintem fátylat rá
@Sass: Akkor már megint nincs Leap?
(#59843) norbert1998: Amikor először láttam én is így reagáltam rá
-
norbert1998
nagyúr
Ezt nézzétek meg, ha van rá 3 percetek és tudtok minimálisan is angolul. Elképesztő.
SPOILER magamról. Soha az életben nem hatott meg még így semmi sem, mint ez.
Macska, most mondom azt, hogy büszke vagyok rád
[link] -
DR|FTK|NG
veterán
Ennyit a Maxwell és a Radeon-jaitokról: [link]
Azt hiszem, hogy volt már a VGA-m boost GPU órajele 1400MHz-en is... -
válasz stratova #59839 üzenetére
Asszony gyíí3 laposa sem bírja sokáig, pedig SSD van benne. Egyszerűen a mai akkuk kicsik és szarok. Régen is szarok voltak, de lagalább raktak bele nagyot. Ez most 1 évesen már képes 30%-nál zsupsz kikapcsolni. És max internet, nem nagyon játszik.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Beretvás #59836 üzenetére
Laptopból engem érdekelt volna az Elitebook 745, ami az eddigi legkomolyabb AMD-s gép.
Sajnos pár ponton elhasalt:
- opcionálisan sincsen benne M.2 SSD (HDD mellé kártyaként mehetett volna az OS-nek)
- gyárilag kicsit túlfeszelt ezért szeretett ugrálni az órajel (ez AmdMsrTweakerrel orvosolható)
- nem túl acélos legfeljebb közepes üzemidő
- az 1600x900-as gép kezdeti 250-es ára 300 fölé kúszott -
stratova
veterán
Egyébként szerintem AMD-nek a jelenleg Intelhez legközelebb álló termékei a mobil APU-k lehetnek. Ezek kapták meg a legfrissebb fejlesztéseket és elvileg a fogyasztás/teljesítmény arányuk is értékelhetőén javul.
Amit nem értek, minek várni Win 10-re a belépőszintnél jobb gépekkel. Ha valamivel akkor pénz mellett az idővel kellene ügyesen gazdálkodni. Intelnél már egy refreshre is kijön egy széria. Amd-nek pedig éppen az lenne az érdeke, hogy pl. Skylake helyett még Broadwellel kelljen versenyezni a vásárlók kegyeiért.
Azzal szemben még tud olyan okosságot felmutatni mint a hardveres H265 támogatás, ami egy notinál nem elhanyagolható szempont. Optimális esetben pedig az IGP is erősebb lehet.
Így egy 35 W 15 W-os i3-mal még tudná versenyezni.Szóval teríteni kellene a Probook és Elitebook + legalább fém fedlapos, kicsit összeszedettebb multimédiás gépeket M.2 SSD opcióval, jó űzemidővel és megfelelő teljesítménnyel. Erre van Carrizo tessék forgalmazni.
Sőt ha kell hozzanak ki belőle egy die shrinket 16 nm-en Zen előtt (ezt amúgy rebesgette már AMD) váltsanak akár évente mobil procit. Mióta a notik zöme BGA-s a felhasználónak úgyis mindegy mert cserélni nem tud.
Skylakekel szemben viszont nem sok minden maradna a tarsolyban.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Bikinis lányok és röhögés(rajtuk)?
[link] -
Whysperer
addikt
Kezdem kicsit unni,hogy reggel 7-re járok dolgozni és este 8-ig tolom 130 nettóért. Éljen ez k...a M.o.
Kihasználják ,hog y a párommal akarok élni és nem 2000km-re a családomtól
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
válasz Habugi #59762 üzenetére
Tudod Doki... izééé... ő a kopasz srácokra mondta, h jól néznek ki. Ez van. Madarak testhője amúgy is magasabb, Sass meg meleg mint a kályha, ennyi...
Megjött a vihar... Totál nyomulós meleg, mintha Sass repkedne az égen... Meg villámok... Egyelőre pár csepp eső.
-
Whysperer
addikt
A nap beszólása_: "Szóval vagy i7, vagy valami erősebb processzor mellé (lásd LGA 2011-3 foglalatú processzorok)"
-
Beretvás
veterán
válasz MiklosSaS #59817 üzenetére
engem nem érdekel ami ott megy, az viszont zavar hogy itt is amd szapulás megy napi szinten.. ma is feljövök elsö hozzászolás amit olvasok az az hogy fos az amd.. jovan fos.. nem kell lovagolni anyit rajta mert felbasz...ha troll ha nem...
béke van, amugy sem sok vizet zavarok itt..
-
MiklosSaS
nagyúr
Tetszik, vagyis nekem tetszenek a referencia kartyak. Sajnalom hogy kihagytam ezt a ket kartyat...
@Beretva: nezd, nem az a baj hogy valaki azert veszi meg mert csak annyi penzt tud ra aldozni, vagy azert mert csak siman eleg neki annyi amiennyit nyujtani tud az a hardver.Ezt elfogadom es tisztelem, soha nem nezem le azt akinek nincs annyija mint masnak. Sot, batoritom hogy jobb lesz majd kesobb, meg hogy eleg jo ugy ahogy van.
De az ellen hajto hadjaratot inditok aki hulyenek nez. Az aki hulyenek nezve engem, megprobalja bebizonyitani azt hogy egy X termek van olyan jo, vagy lehet meg jobb is egy Y termekel szemben. De o ki sem probalta, sot..meg hirbol sem ismeri mit tud es mire kepes az Y termek. Ha neki megyen egy habzo szaju VerPistinek akkor nem gond, en is megvedtem jo parszor az X termeket, es pontra tettem a PirosIstvanokat....
De engem ne nezzen hulyenek senki, tudom mit ugatok...tapasztaltam a sajat boromon. Lehet hogy abban a bzonyos topicban o most a hivatasos "Profeta" es sokan ajulnak tole....de az en szememben csakis egy kezdo buzgo Jancsi marad, akki be szeretne bizonyitani azt ami nem igaz.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz inspiroyhome #59813 üzenetére
Vigasztaljon, hogy utána melegebb lesz.
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz inspiroyhome #59813 üzenetére
De nem itt.
-
inspiroyhome
senior tag
Vééééégre egy kis eső
-
Beretvás
veterán
válasz Mahrenburg #59735 üzenetére
nyugodt lehetsz én már nagyon kezdem unni... naponta az amd szapulást olvasni... szar szar de nem kell emlékeztetni naponta az embert arra hogy mekkora szar birtokában van csak mert nem teheti meg hogy intelt vegyen, mert bevallják vagy sem nem azért vesznek and-t az emberek mert anyira jo hanem ezért mert nem telik a másik oldal termékére..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #59806 üzenetére
Munka van, nincs pialas.
-
Whysperer
addikt
ez már menő azért 200 ért.
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #59801 üzenetére
Köszönöm...
Amúgy szerintetek mennyire hangos egy sima 390? és melyik volna a leghalkabb mert a 7870 OC-m a leghangosabb a gépembe és nem akarok megint egy ordítós kártyát
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest