- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Tetszik, vagyis nekem tetszenek a referencia kartyak. Sajnalom hogy kihagytam ezt a ket kartyat...
@Beretva: nezd, nem az a baj hogy valaki azert veszi meg mert csak annyi penzt tud ra aldozni, vagy azert mert csak siman eleg neki annyi amiennyit nyujtani tud az a hardver.Ezt elfogadom es tisztelem, soha nem nezem le azt akinek nincs annyija mint masnak. Sot, batoritom hogy jobb lesz majd kesobb, meg hogy eleg jo ugy ahogy van.
De az ellen hajto hadjaratot inditok aki hulyenek nez. Az aki hulyenek nezve engem, megprobalja bebizonyitani azt hogy egy X termek van olyan jo, vagy lehet meg jobb is egy Y termekel szemben. De o ki sem probalta, sot..meg hirbol sem ismeri mit tud es mire kepes az Y termek. Ha neki megyen egy habzo szaju VerPistinek akkor nem gond, en is megvedtem jo parszor az X termeket, es pontra tettem a PirosIstvanokat....
De engem ne nezzen hulyenek senki, tudom mit ugatok...tapasztaltam a sajat boromon. Lehet hogy abban a bzonyos topicban o most a hivatasos "Profeta" es sokan ajulnak tole....de az en szememben csakis egy kezdo buzgo Jancsi marad, akki be szeretne bizonyitani azt ami nem igaz.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest